راهنمایی برای خرید موبایل

سلام یه هواویy511خریدم300تومن واقعا چیز عجیبیه..من اصلا طرف گوشی چینی نرفتم ولی چند هفته پیش با g525کار کردم نظرم عوض شد از کیفیت و سرعتش تعجب کردم وسوسه شدم بخرم420تومنه واقعا ارزششو داره ولی رفتم ارزونترین مدل رو گرفتمy511که300تومن خریدم سرعت عجیبی داره کیفیت صفحه پایین تر ولی باز عالیه 4.5اینچ دوربین عکاسی ضعیف که برام مهم نبود.ولی همه بازی هاو برنامه ها که نصب کردم عالی اجرا کرد مثل اسفالت8..رابط کاربری رون.کیفیت صدای خوب و باتری متوسط پیشنهادم اینه اگه میخواین یه گوشی ارزون باکارای و کیفیت بالا داشته باشین y511بهترین انتخابه ولی اگه دوربین براتون مهمه طرفش نرین چون افتضاحه

دوستان از کسانی که ascend g600 هوآوی دارن خواهشم اینه که بیان در مورد کیفیت دوربین توی 8 مگا تجربه ی کار خودشون با گوشی هوآوی g600 فقط در بخش عکس بگن چون فیلمبرداریش میدونم مالی نیست .

لطفا کسانی که استفاده کردن نظرشونو بدن چون اطلاعات دقیق خودم دارم ولی تجربه ی کار باهاشو ندارم . واقعا به دوربینش از لحاظ کیفیت میشه گفت 8 ؟؟؟

بین iphone 5s و galaxy note3 n9005 کدوم رو پیشنهاد می کنین؟؟؟
کیفیت بدنه، ساپورت عالی(یعنی بعد از 3-4 سال Apple بیخیال گوشیت نمیشه و هنوز هم آپدیت های جدید واسش میاد، برعکس Android.)، بازی های انحصاری، بهینه بودن سیستم عامل(یعنی وقتی چند تا برنامه روش نصب کردی کند نمیشه.) و خیلی چیزای دیگه هستن که 5s داره ولی N3 نداره. از اون طرف N3 سایزش بزرگ تره، قلم مخصوص داره، سیستم عاملش متن بازه، فیلم برداریش خفن تره و ارزون تره. باید ببینی کدومشون بیشتر به کارت میان همونو بگیری.

دوستان بین note 2 و z کدوم رو بخرم؟
نوت 2 بدون شک
دوستان واسه داداشم هواوی g700 گرفتم واقعا گوشی عالی هستش نسبت به قیمتش...باتریش فوق فوق العادست-تو بازیای hd واقعا خیلی کم داغ میکنه نسبت به گوشیای سامسونگ و htc(از پردازنده های مدیا تک خوشم اومد واقعا)-طراحیش واقعا خوبه(از گوشیای سامسونگ واقعا سره تو طراحی)
تو رنج 700 واقعا بینظیره....فقط رابط کاربریش مسخرست اومدن تریپ ios دربیارن تر زدن:d

آخرین ویرایش:
نوت 2 بدون شک
دوستان واسه داداشم هواوی g700 گرفتم واقعا گوشی عالی هستش نسبت به قیمتش...باتریش فوق فوق العادست-تو بازیای hd واقعا خیلی کم داغ میکنه نسبت به گوشیای سامسونگ و htc(از پردازنده های مدیا تک خوشم اومد واقعا)-طراحیش واقعا خوبه(از گوشیای سامسونگ واقعا سره تو طراحی)
تو رنج 700 واقعا بینظیره....فقط رابط کاربریش مسخرست اومدن تریپ ios دربیارن تر زدن:d
ازش پشتیبانی میشه؟
آخه سونی هنوز از Z پشتیبانی میکنه

نوت 2 بدون شک

دقیقا همینیه که میگی
مخصوصا رابط کاربریش که مثلا منو نداره عین ایفون
حالا دوتا سوال
1.میشه یه جوری عوضش کرد؟؟مثلا با لانچر و اینا؟؟
2.میشه روش کاستوم رام ریخت؟؟

ازش پشتیبانی میشه؟
آخه سونی هنوز از Z پشتیبانی میکنه
پشتیبانی رو نمیدونم ولی منم جای شما بودم نوت میگرفتم چون صفحه بهتری داره-باتری قویتری داره-رابط کاربری روون تر و بهتری داره و....
دقیقا همینیه که میگی
مخصوصا رابط کاربریش که مثلا منو نداره عین ایفون
حالا دوتا سوال
1.میشه یه جوری عوضش کرد؟؟مثلا با لانچر و اینا؟؟
2.میشه روش کاستوم رام ریخت؟؟
از یکی شنیدم گفن بدون لانچرم میشه کاری کرد با یک برنامه که منو اضافه بشه ولی اسمشو ازش نپرسیدم
یه lg g2 گرفتم امروز:dاینم تجربیاتم از یک روز کارمه
صفحش عالیه-باتریش قویه-رابط کاربریش خیلی رنگارنگه:dاحساس میکنی وارد اتاق خواب دختر بچه شدی:dخوبه ولی در کل به پای سنس و تاچ ویز نمیرسه ولی نسبت به قبل پیشرفت کرده
کاور quick windows واقعا عالی و به درد بخوره واقعا معتادش شدم-این سیستمیم که رو صفحه دو بار میزنی روشن میشه خیلی باحاله مخصوصا وقتی کاور روشه
واقعا گوشی هستش که نسبت به پولی که میدین ارزششو داره...100 درصد پیشنهاد میشه

آخرین ویرایش:
سلام
تا 1200 چی پیشنهاد میدین؟
من خودم نظرم رو z هست!
بالای 5 اینچ نباشه و سامسونگ رو هم دوست ندارم!
اهان خودمم الان 4s دارم ولی دیگه این گوشیم تو بعضی چیزا کم داره میاره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or