راهنمایی برای خرید موبایل

خب منم امروز یدونه نکسس 5 32 گیگ خریدم باید بگم حرف نداره ولی مصرف باتریش یکم بالاست که با نصب کرنل کاستوم میشه درستش کرد!!z1 دستم گرفتم 5 دقیقه فقط تو منو ها گشتم فوری شارژش 7% خالی شد!!با اینکه باتریش 3000 میلی آمپر هست ولی اصلا بهینه نشده...

خب منم امروز یدونه نکسس 5 32 گیگ خریدم باید بگم حرف نداره ولی مصرف باتریش یکم بالاست که با نصب کرنل کاستوم میشه درستش کرد!!z1 دستم گرفتم 5 دقیقه فقط تو منو ها گشتم فوری شارژش 7% خالی شد!!با اینکه باتریش 3000 میلی آمپر هست ولی اصلا بهینه نشده...

قیمت؟؟
اگه نکسوز 5 گرفتی باتریش 2300 میلی امپر هست و یکی از نقص هی اصلیش هست

به نظرتون galaxy note3 بهتره یا htc one max???

سخت افزار و قدرت نوت 3.
جنس بدنه و شیک بودن HTC ONE Max. من خودم به وان مکس علاقه ی خاصی دارم. به هرحال اگه سخت افزارو اینا برات مهم نیست وان مکس بهترین انتخابه.(البته بین فبلت ها لومیا 1520 هم فوق العادس.)

سلام .
دوستان کیفیت بد صفحه نمایش که از این و اون میشنویم راجع به گوشی سونی تا چه حده ؟! خیلی مشهوده ، بخصوص زاویه دید !؟
منظورم مدلهایی مثل Xperia Z یا در مدل های متوسط مدلهای M , L و ...!
از نظر من اینا همش اراجیفه. من خودم الان چند ماهه Z دارم و کاملا راضی ام. اگه انتظار رنگ های تند و غیر واقعی و کارتونی مانند سامسونگ رو داشته باشی که نه خب اونجوری نیست. (من خودم اصلا با رنگ بندی صفحه نمایش های سامسونگ حال نمیکنم.)

زاویه دیدش هم مشکلی نداره مگر اینکه بخوای با زاویه ی 0 درجه بهش نگاه کنی که معمولا کسی اینکارو نمیکنه :دی
من نمیگم صفحه نمایش های سونی بی نقصه یا بهترینه ولی اینجوری هم که تو سرش میزنن نیست اصلا و ابدا.

پ.ن: نمیدونم من اینجوری احساس میکنم یا واقعا اینجوریه که با آندروید 4.3 کیفیت صفحه Z بهتر شده!

به نظرتون galaxy note3 بهتره یا htc one max???

من برعکس دوستمون فکر میکنم درسته که سخت افزار note 3 روی کاغذ قویتر هستش اما همون لانچر و قلمش ٬ اونقدر رو سخت افزار بار میزاره که اصلا حس نمیکنید هیچ برتری نسبت به max داره.

من برعکس دوستمون فکر میکنم درسته که سخت افزار note 3 روی کاغذ قویتر هستش اما همون لانچر و قلمش ٬ اونقدر رو سخت افزار بار میزاره که اصلا حس نمیکنید هیچ برتری نسبت به max داره.

توی htc one max هم از beats audio استفاده شده؟؟؟؟

توی htc one max هم از beats audio استفاده شده؟؟؟؟

خیر ارتقای صوتی beats audio توش استفاده نشده ولی هنوزم کیفیت صداش بهترینه(استفاده از تکنولوژی BoomSound) فبلت فوق العاده شیک و useful یه. از خریدش پشیمون نمیشی.قیمتشم فکر کنم 2میلیون باشه.شاید ارزونترم گیر بیاری.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
خیر ارتقای صوتی beats audio توش استفاده نشده ولی هنوزم کیفیت صداش بهترینه(استفاده از تکنولوژی BoomSound) فبلت فوق العاده شیک و useful یه. از خریدش پشیمون نمیشی.قیمتشم فکر کنم 2میلیون باشه.شاید ارزونترم گیر بیاری.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

به نظرت htc one چطوره چون اگه پولم جور نشه مجبورم گوشی ارزون تر بخرم:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or