راهنمایی برای خرید موبایل

به نظرت htc one چطوره چون اگه پولم جور نشه مجبورم گوشی ارزون تر بخرم:(

اچ تی سی وان همون وان مکسه فقط جمعو جورتر و همچنین سنسور اثر انگشت نداره. نوت 3 هم خیلی خوبه و حدود 250 تومان ارزونتر از وان مکسه.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

اچ تی سی وان همون وان مکسه فقط جمعو جورتر و همچنین سنسور اثر انگشت نداره. نوت 3 هم خیلی خوبه و حدود 250 تومان ارزونتر از وان مکسه.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

نه از htc بیشتر خوشم میاد

one و one max تو جعبشون هندزفری beats داره؟؟؟

دوستان اینجا کسی G2 داره !؟ :-/ :دی
اگه آره ==> 2 تا سوال نیمه فنی :دی
1. وضعیت باتریش چجوریاس !؟ فرقی با تلفن ثابت دارد یا ندارد !؟ :-s
2.کوآلیتی ساختش چجوریاس !؟ /:)
همین :دی

دوستان اینجا کسی G2 داره !؟ :-/ :دی
اگه آره ==> 2 تا سوال نیمه فنی :دی
1. وضعیت باتریش چجوریاس !؟ فرقی با تلفن ثابت دارد یا ندارد !؟ :-s
2.کوآلیتی ساختش چجوریاس !؟ /:)
همین :دی
هیشکی نداره !؟ :( رفتم خریدم اذیت کرد ، آه جیگر سوخته ام پاچه همتون رو بگیره :| :دی

هیشکی نداره !؟ :( رفتم خریدم اذیت کرد ، آه جیگر سوخته ام پاچه همتون رو بگیره :| :دی

کلا g2 باتریش خیلی عالیه مثلا الجی یه gram استفاده کرده که وقتی تصویر ثابته کش میکنه و میگن از نظر تءوری حدود 30درصد مصرف نمایشگرا میاره پایین که اکثر مصرف باتریم تو اسمارت فونا مربوط به صفحه نمایشه. عملا هم دوستاییم که دارن واقعا راضی بودن
مورد دوم هم خوبه ولی جنس بدنش یکم تو ذوق میزنه اما تو خرید این گوشی شک نکن نواوری های خیلی خوبی داشته و شخصا بعد از xiaomi الجی را نواوترین میدونم در حال حاضر :دی. البته اگه عجله نداری وایسا ببین گوشیای جدید که به زودی معرفی میشن چجوریان

مورد دوم هم خوبه ولی جنس بدنش یکم تو ذوق میزنه اما تو خرید این گوشی شک نکن نواوری های خیلی خوبی داشته و شخصا بعد از xiaomi الجی را نواوترین میدونم در حال حاضر :دی. البته اگه عجله نداری وایسا ببین گوشیای جدید که به زودی معرفی میشن چجوریان
جنسش اگه جوری نباشه که 3 سوت پر خط و خش و خوش نشه من مشکلی باش ندارم :-" اینجوری که نیست !؟ :-/ چون من همونجوری گوشی رو نگه میدارم که یه کلنگ رو نگه میدارم :| :دی
در مورد عجله هم برای خود خرید گوشی عجله ای نیست ولی اگه نخرم پولم رو به باد هوا میدم میره :| :دی :|

جنسش اگه جوری نباشه که 3 سوت پر خط و خش و خوش نشه من مشکلی باش ندارم :-" اینجوری که نیست !؟ :-/ چون من همونجوری گوشی رو نگه میدارم که یه کلنگ رو نگه میدارم :| :دی
در مورد عجله هم برای خود خرید گوشی عجله ای نیست ولی اگه نخرم پولم رو به باد هوا میدم میره :| :دی :|
بدنش پلاستیکیه زیاد خش نمیگیره مگه این که به جای کلنگ ازش استفاده کنی:d
اگرم گرفتی حتما یه کاور هوشمند نیلکین براش بگیر که نگیری نصف عمرت بر فناست...نپرس کاربردش چیه که حوصله ندارم توضیح بدم:d

بدنش پلاستیکیه زیاد خش نمیگیره مگه این که به جای کلنگ ازش استفاده کنی:d
اگرم گرفتی حتما یه کاور هوشمند نیلکین براش بگیر که نگیری نصف عمرت بر فناست...نپرس کاربردش چیه که حوصله ندارم توضیح بدم:d
حالا میشه این یدفعه رو برا ما توضیح بدی من خودم خیلی تعریف این مارک کاور رو شنیدم برا گوشیمم خریدم ولی دقیق نمیدونم این کارایی و هوشمندیش یعنی چی:d

نه از htc بیشتر خوشم میاد

one و one max تو جعبشون هندزفری beats داره؟؟؟
نه عزیز قدیم ها هم فقط تو سنسیشن xe بیتس بود اونم مدل مخصوصیش ... تو همه مدل ها هندفری خوبی هست جوری که موقع استفاده احساس رضایت میکنی.
در مورد 16 گیگ وان ماکس هم باید بگم گوشی خوبیه و برادرم داره و کمبودی رو حس نمیکنه تو گوشی .. بلندگوی گوشی فوق العادس!
بدنه خاصش هم هر جنبنده ای رو از هر فاصله ای جذب میکنه :d

حالا میشه این یدفعه رو برا ما توضیح بدی من خودم خیلی تعریف این مارک کاور رو شنیدم برا گوشیمم خریدم ولی دقیق نمیدونم این کارایی و هوشمندیش یعنی چی:d
گوگلیش کن یه ویدیو تو آپارات میاد تصویری ببین...در کل یه صفحه کوچیک خیلی باحال و کاربردی بهت میده که میتونی تماسا رو باهاش پاسخ بدی-چند نوع ساعت داره-نرم افزار هواشناسیش اونجا میاد-میتونی موزیک پلیر از اونجا کنترل کنی و...
البته مخصوص g2 رو باید بگیری تا کار کنه...اگرم کار نکرد برو تو تنظیمات گوشی فعالش کن

دوستان اگه کسی هست که ایتجا htc butterfly داره یا باهاش برای مدتی کار کرده باشه:اولا نظر کلیشون در مورد این گوشی چیه؟ ثانیا آیا این مشکل باتری که بعضی ها میگن،وجود داره؟ و اگه هست آزار دهنده هست یا نه؟ و در آخر آیا پیشنهادی در مورد ی گوشی جایگزینش دارید؟(بودجه حداکثر 1.200.000 برند مورد علاقم HTC ولی برندای دیگه رو هم دوست دارم.) ممنون میشم یه توضیح کاملی در مورد سوالاتم دوستان بدند.روز خوش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or