سلام دوستان میخواستم بدونم refresh rate این مانیتورW2261V چشم رو اذیت نمیکنه؟ یه نفر تو سایت رایان صبا گفته بود refresh rate این مانیتور تو تمام رزولوشن ها از 60 تجاوز نمیکنه و چشم رو خسته میکنه:confused: برای این مانیتور یکم کم نیست؟
یا حق
منم دیروز گرفتم .فقط 2 ساعت داشتم کنتراستو نورو و... رو تنظیم میکردم.بچه ها بلاخره امروز یه LG W2261V خریدم واقعا ممنون میتونم در یک کلام بگم عالیه وقتی بازی Grid رو 1080p بازی میکردم تازه فهمیدم |1080p چه تاثیری توی بازی ها میذاره گرافیک بسیار بالا همین طور شفافیت مانیتور منو دیوونه کرد تازه GTA IV , FIFA 09 , H.A.W.X , FIFA STREET رو هم روی 1080p بازی کردم خیلی خوب بود.
LG خیلی پیشرفت کردی ها چی میگه:laughing:
از همه ممنون..
بهترین رزولیشن تو این مانیتور 1280by960 هستنه عزیز وقتی رزولیشن رو بزاری رو 1080*1920 دیگه چشم رو اذیت نمیکنه و کیفیت میشه باقلوا:biggrin1:
بهترین رزولیشن تو این مانیتور 1280by960 هست
بابا کسی نبود جواب ما رو بده خیلی مهمه توی نقل قولسلام بچه ها من XBOX رو با کابل HDMI به مانیتور وصل میکنم اما اون تنظیمات مخصوص بازی توی منوی f-ENGINE نیست ولی با توجه به User Guide توی CD (پایین عکسش رو گذاشتم منظورم اون دو دایره قرمز هست) این مشخصات وجود داره به نظرتون مشکل چیه :confused:
![]()
عجیبه!بابا کسی نبود جواب ما رو بده خیلی مهمه توی نقل قول
ماله منم نداره.بابا کسی نبود جواب ما رو بده خیلی مهمه توی نقل قول