راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام دوستان میخواستم بدونم refresh rate این مانیتورW2261V چشم رو اذیت نمیکنه؟ یه نفر تو سایت رایان صبا گفته بود refresh rate این مانیتور تو تمام رزولوشن ها از 60 تجاوز نمیکنه و چشم رو خسته میکنه:confused: برای این مانیتور یکم کم نیست؟

یا حق

سلام دوستان میخواستم بدونم refresh rate این مانیتورW2261V چشم رو اذیت نمیکنه؟ یه نفر تو سایت رایان صبا گفته بود refresh rate این مانیتور تو تمام رزولوشن ها از 60 تجاوز نمیکنه و چشم رو خسته میکنه:confused: برای این مانیتور یکم کم نیست؟

یا حق

نه عزیز وقتی رزولیشن رو بزاری رو 1080*1920 دیگه چشم رو اذیت نمیکنه و کیفیت میشه باقلوا:biggrin1:

سلام بچه ها من XBOX رو با کابل HDMI به مانیتور وصل میکنم اما اون تنظیمات مخصوص بازی توی منوی f-ENGINE نیست ولی با توجه به User Guide توی CD (پایین عکسش رو گذاشتم منظورم اون دو دایره قرمز هست) این مشخصات وجود داره به نظرتون مشکل چیه :confused:
2lcu5xx.jpg

میشه کسی که TV MONITOR داره بگه که با تلویزیون ایران همخوانه یا نه؟اگه نیست من دیگه منتظر M227WD نباشم.راستی دوتا فروشگاه مادیران نزدیک خونه س (اصفهان)یکی 2261 کره ای داره یکی اندونزی همچین چیزی امکان داره؟هردوشونم مادیرانند. کدومشون بخرم؟هر دو ساخت بدونه کابل HDMI هست؟

آخرین ویرایش:
بچه ها بلاخره امروز یه LG W2261V خریدم واقعا ممنون میتونم در یک کلام بگم عالیه وقتی بازی Grid رو 1080p بازی میکردم تازه فهمیدم |1080p چه تاثیری توی بازی ها میذاره گرافیک بسیار بالا همین طور شفافیت مانیتور منو دیوونه کرد تازه GTA IV , FIFA 09 , H.A.W.X , FIFA STREET رو هم روی 1080p بازی کردم خیلی خوب بود.

LG خیلی پیشرفت کردی ها چی میگه:laughing:

از همه ممنون..
منم دیروز گرفتم .فقط 2 ساعت داشتم کنتراستو نورو و... رو تنظیم میکردم.
واقعا بازی کردن باهاش آدمو دیونه میکنه.
باورت نمیشه اگه بگم که با تلویزیون 46 full HD سامسونگ نتونستم همچین کیفیتی رو داشته باشم !!!!!
الجی نگو بلا بگو !!!

بهترین رزولیشن تو این مانیتور 1280by960 هست

بهترین کیفیت تصویر برای lcd در نیتیو رزولوشن یعنی 1920x1080 برای این مانیتوره

کسی v22 AOC داره؟ واقعا مانیتور فوقالعده ای هستش با توجه به قیمتش
بک لایت LED خیلی تاثیر داره توی کیفیت مخصوصا اینکه کنتراست واقعیش هم خیلی بالاست حدود 12000:1 داینمیک هم که 100000:1

سلام بچه ها من XBOX رو با کابل HDMI به مانیتور وصل میکنم اما اون تنظیمات مخصوص بازی توی منوی f-ENGINE نیست ولی با توجه به User Guide توی CD (پایین عکسش رو گذاشتم منظورم اون دو دایره قرمز هست) این مشخصات وجود داره به نظرتون مشکل چیه :confused:
2lcu5xx.jpg
بابا کسی نبود جواب ما رو بده خیلی مهمه توی نقل قول

بچه ها تازه فهمیدم این Mode ها یعنی Sports و Game فقط توی حالت 720p به پایین فعال میشه یعنی برای 1080p یعنی Full HD صدق نمی کنه ولی میتونید از Mode User برای تنظیم دستی استفاده و سپس ذخیره کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or