خواهششا یه نفر جواب بده کسی با مانیتور LG W226 با XBOX 360 بازی کرده آیا کیفیت خوبه چون من همیشه سامسونگ رو ترجیح میدادم اما توی سایت LG که رفتم و مشخصات رو مرور کردم مثل اینک مخصوص کنسول هست یعنی Full HD همراه با HDMI درسته
سوال من به صورت کلی دقیقا بر می گرده به کیفیت و شفافیت آیا راضی کننده هست :confused:
نکته : تو رو خدا این طور نشه چون خریدی بگی عالیه آخه فردا میخوام برم بگیرم تشکر...
دوست عزیز منظور شما W2261V هست؟خواهششا یه نفر جواب بده کسی با مانیتور LG W226 با XBOX 360 بازی کرده آیا کیفیت خوبه چون من همیشه سامسونگ رو ترجیح میدادم اما توی سایت LG که رفتم و مشخصات رو مرور کردم مثل اینک مخصوص کنسول هست یعنی Full HD همراه با HDMI درسته
سوال من به صورت کلی دقیقا بر می گرده به کیفیت و شفافیت آیا راضی کننده هست :confused:
نکته : تو رو خدا این طور نشه چون خریدی بگی عالیه آخه فردا میخوام برم بگیرم تشکر...
دوست عزیز منظور شما W2261V هست؟
توی چند پست قبلی من توضیح دادم که چرا W2261V برای کنسول بهترین انتخاب هست فعلاً!
من هم خودم از طرفداران سامسونگ هستم حتی همین حالا هم میگم کیفیت ساخت مانیتور های سامسونگ خیلی از LG بهتره ولی LG هم خوبه این مدل هم یک مدل خاص هست توی محصولات LG فعلاً و مانیتور با این مشخصات و قیمت توی سامسونگ فعلاً نمیتونید پیدا کنید!