راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام
اگر کمی پست های قبلی تاپیک را مطالعه بکنید متوجه میشید که همه گفتند W2261V بگیرید به علت:

1- قیمت کمتر
2- رزولیشن 16:9 Full HD
3- ورودی HDMI
4- سرعت پاسخ گویی کمتر 2ms GTG
5- خروجی صدا

این مانیتور فعلاً برای کنسول بهترین انتخاب هست، با این پست من بازهم در صفحه بعد میبینیم همین سوال تکرار شده که T220P بگیریم یا W2261V

ديشب من يه سامسونگ مدل T1900P گرفتم كنتراستش 50000:1 هست و يك هفته اومده اين مدل تو سبك T220P هست و خداي مانيتور هست و طراحي زيبايي هم داره.

LG مانیتور Full HD W2243T را معرفی کرد

شرکت LG امروز مانیتور W2243T را به بازار جهانی معرفی کرد، این مانیتور دارای فرم براق و پنل LCD 21.5 اینچی با رزولیشن 1920x1080 و سرعت پاسوخگوی 5ms هست از دیگر مشخصات این مانیتور کنتراست 1000:1 و کنتراست DC 30000:1 و روشنایی 300cd/m² هست، دو ورودی DVI و D-Sub بر روی این مانیتور قرار دارد و برای استفاده از HDMI با تبدیل HDMI-DVI این کار امکان پذیر است، این مانیتور در تاریخ 30April در بازار ژاپن عرضه میشود، قیمت این مانیتور در آمریکا 182 دلار تعیین شده است که امیدواریم در ایران هم زیر 200 هزار تومن عرضه شود!

نویسنده: بهزاد کیانی

خواهششا یه نفر جواب بده کسی با مانیتور LG W226 با XBOX 360 بازی کرده آیا کیفیت خوبه چون من همیشه سامسونگ رو ترجیح میدادم اما توی سایت LG که رفتم و مشخصات رو مرور کردم مثل اینک مخصوص کنسول هست یعنی Full HD همراه با HDMI درسته
سوال من به صورت کلی دقیقا بر می گرده به کیفیت و شفافیت آیا راضی کننده هست :confused:
نکته : تو رو خدا این طور نشه چون خریدی بگی عالیه آخه فردا میخوام برم بگیرم تشکر...

خواهششا یه نفر جواب بده کسی با مانیتور LG W226 با XBOX 360 بازی کرده آیا کیفیت خوبه چون من همیشه سامسونگ رو ترجیح میدادم اما توی سایت LG که رفتم و مشخصات رو مرور کردم مثل اینک مخصوص کنسول هست یعنی Full HD همراه با HDMI درسته
سوال من به صورت کلی دقیقا بر می گرده به کیفیت و شفافیت آیا راضی کننده هست :confused:
نکته : تو رو خدا این طور نشه چون خریدی بگی عالیه آخه فردا میخوام برم بگیرم تشکر...

عزیزم بعضی ها از رو تعصب میگن سامسونگ, والا ما کل زندگیمون شده سامسونگ(جارو برقی-ماشین لباس شویی-تلویزیون-یخچال)......ولی مانیتور ال جی رو گرفتم.;)
برو همون ال جی رو بگیر ولی انتظار کیفیت HDرو نداشته باش اگر میخای با کابل VGAوصلش کنی.نه که کیفیت بدی میده هاااا,کیفیتش قابل قبوله. اگرم XBOXت خروجی HDMIداره که چه بهتر میتونی کیفیت HDهم بگیری

دوست عزیز منظور شما W2261V هست؟
توی چند پست قبلی من توضیح دادم که چرا W2261V برای کنسول بهترین انتخاب هست فعلاً!
من هم خودم از طرفداران سامسونگ هستم حتی همین حالا هم میگم کیفیت ساخت مانیتور های سامسونگ خیلی از LG بهتره ولی LG هم خوبه این مدل هم یک مدل خاص هست توی محصولات LG فعلاً و مانیتور با این مشخصات و قیمت توی سامسونگ فعلاً نمیتونید پیدا کنید!

دوست عزیز منظور شما W2261V هست؟
توی چند پست قبلی من توضیح دادم که چرا W2261V برای کنسول بهترین انتخاب هست فعلاً!
من هم خودم از طرفداران سامسونگ هستم حتی همین حالا هم میگم کیفیت ساخت مانیتور های سامسونگ خیلی از LG بهتره ولی LG هم خوبه این مدل هم یک مدل خاص هست توی محصولات LG فعلاً و مانیتور با این مشخصات و قیمت توی سامسونگ فعلاً نمیتونید پیدا کنید!

آره همین مدل.برو بگیرش توپه
من خودم یکی ازش دارم

بچه ها بلاخره امروز یه LG W2261V خریدم واقعا ممنون میتونم در یک کلام بگم عالیه وقتی بازی Grid رو 1080p بازی میکردم تازه فهمیدم |1080p چه تاثیری توی بازی ها میذاره گرافیک بسیار بالا همین طور شفافیت مانیتور منو دیوونه کرد تازه GTA IV , FIFA 09 , H.A.W.X , FIFA STREET رو هم روی 1080p بازی کردم خیلی خوب بود.

LG خیلی پیشرفت کردی ها چی میگه:laughing:

از همه ممنون..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or