راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

مانیتور FULL HD سامسونگ 16.9 23 اینچ
با ورودی HDMI دیگه چی میخواید؟:biggrin1::love:
فقط باید ببینیم چقدر طول میکشه تا وارد بازار ایران بشه
تازه فکر کنم ریموت کنترل هم داشته باشه
اسپیکر هم داره
2333HD_medium.jpg

http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS23CFUKFV/ZA

شما اول کارت گرافیکت رو پاک کن بعد PCرو خاموش کن بعد کابل VGAرو بزن(البته کابلDVIرو از کیس جدا کن) و باSource بزن رو RGB سپس کامی رو روشن کن(حتما تصویر میده) و دوباره کارت گرافیک رو نصب کن.
اگه 3-4صفحه قبل هم میخوندی مشکلت حل میشد
ممنون از راهنمایی شما
یک سوال
الان تو حالت DVI رو همه رزولوشن ها فقط گزینه 60 هرتز وجود داره
بیشتر نمیشه ؟
شما که این مانیتور رو داری ببین هرتز و رزولوشن خودت چیه ؟
الان اینی که شما گفتی رو انجام بدم مشکل هرتز هم برطرف میشه یا اصولاً همین 60 هرتز هستن همه ال سی دی ها ؟

مانیتور FULL HD سامسونگ 16.9 23 اینچ
با ورودی HDMI دیگه چی میخواید؟:biggrin1::love:
فقط باید ببینیم چقدر طول میکشه تا وارد بازار ایران بشه
تازه فکر کنم ریموت کنترل هم داشته باشه
اسپیکر هم داره
2333HD_medium.jpg

http://www.samsung.com/us/consumer/...e=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS23CFUKFV/ZA
اقا این مانیتور اگه تو بازار ایران بیاد قیمتش چه حدوداست؟من بد جوری رفتم تو کفش.یه پا lcd tvه

ممنون از راهنمایی شما
یک سوال
الان تو حالت DVI رو همه رزولوشن ها فقط گزینه 60 هرتز وجود داره
بیشتر نمیشه ؟
شما که این مانیتور رو داری ببین هرتز و رزولوشن خودت چیه ؟
الان اینی که شما گفتی رو انجام بدم مشکل هرتز هم برطرف میشه یا اصولاً همین 60 هرتز هستن همه ال سی دی ها ؟

تو رزولیشن های بالا فقط 60هرتز رو ساپورت میکنه.رزولیشن رو بزار رو1080*1920 کیفیت توپ بت میده,دیگه چی میخای؟
مال منم 60هرتزه ماله اونم 60هرتزه ماله همه 60هرتزه:biggrin1::biggrin1:(شوخی کردم):biggrin1:

فایلهای تصویری رو هم که در حالت DVI با برنامه Media Player باز میکنم صفحه سیاه میشه و نشون نمیده !!!
با برنامه های دیگه مثل Jet Audio یا Power DVD همچین مشکلی ندارم.
مشکل از کجاست ؟

تو رزولیشن های بالا فقط 60هرتز رو ساپورت میکنه.رزولیشن رو بزار رو1080*1920 کیفیت توپ بت میده,دیگه چی میخای؟
مال منم 60هرتزه ماله اونم 60هرتزه ماله همه 60هرتزه:biggrin1::biggrin1:(شوخی کردم):biggrin1:
شما چشات چجوری تو اون رزولوشن میبینه ؟!!
آخه خیلی ریز میشه همه چی به چشم آدم فشار میاد مجبور میشی بری جلوتر
میخوام آیکون ها بزرگ باشن ولی در عین حال کیفیتشون پایین نیاد :-"
به نظرم میاد این 60 هرتز به چشام فشار میاد
مانیتور قبلیم CRT سامسونگ بود که 85 هرتز هم داشت :confused:

5ms 2333HDس و کنتراستشم 10000 از 2261v و 227wd که پایین تره!
کنتراست واقعی در همه مانیتورها حداکثر 1.1000 هست . این کنتراستهایی که برای مانیتورها اعلام میکنند چه 10000 چه 1000000 همش جنبه تبلیغاتی داره. میتونید برای اطلاعات بیشتر در زمینه کنتراست و هر چیز دیگه ای در رابطه با مانیتور به سایت www.cnet.com مراجعه کنید.

شما درست میگی ولی ما روی همون جنبه تبلیغاتی هم که بگیریم سامسونگ از ال جی کمتر میشه توی این مدل. مگه اینکه بگید سامسونگ کنتراست واقعی توی مشخصات میزنه و ال جی غیر واقعی یا همون داینامیک!!

آره درایور کارت گرافیک نصبه مشکلی نداره
این رزولوشن تو لیست Setting من نیست !
الان زدم با پورت RGB تست کنم میبینم که روی مانیتور پیام Power Saving Mode میده و بعد صفحه تاریک میشه ! هر کاری هم میکنم نمیشه درستش کرد. بعد که Source رو عوض میکنم میذارم رو Dvi درست میشه. میخوام با پورت آنالوگ تست کنم ببینم مشکل از اونجاست یا نه ولی متاسفانه اینجوری میشه . . .
شما اگه رزولوشن 1280x720 میخوای بذاری باید از کابل vga استفاده کنی در حالت استفاده از dvi شما این رزولوشن رو نداری !
اما در مورد هرتز : در حالت استفاده از dvi 60 هرتز بیشتر نمیده اما در حالت استفاده ار کابل vga شما میتونی 1280x720 رو تا 75 هرتز هم داشته باشی!
پیشنهاد میکنم رزولوشن dekstop رو روی 1920x1080 بذاری و تو بازی هرچی میخوای ولی خوب کمه کم 1280x720 !
اگر هم تو این رزولوشن 1920x1080 آیکون ها بنظرت کوچیکه (از نظر من که اصلا اینطوری نیست)! میتونی از ستینگ با استفاده از گزینه use large icon از آیکونهای بزرگتر استفاده کنی!

شما اگه رزولوشن 1280x720 میخوای بذاری باید از کابل vga استفاده کنی در حالت استفاده از dvi شما این رزولوشن رو نداری !
اما در مورد هرتز : در حالت استفاده از dvi 60 هرتز بیشتر نمیده اما در حالت استفاده ار کابل vga شما میتونی 1280x720 رو تا 75 هرتز هم داشته باشی!
پیشنهاد میکنم رزولوشن dekstop رو روی 1920x1080 بذاری و تو بازی هرچی میخوای ولی خوب کمه کم 1280x720 !
اگر هم تو این رزولوشن 1920x1080 آیکون ها بنظرت کوچیکه (از نظر من که اصلا اینطوری نیست)! میتونی از ستینگ با استفاده از گزینه use large icon از آیکونهای بزرگتر استفاده کنی!
اونطوری اگه بخوام آیکون ها رو بزرگ کنم کیفیتشون کم میشه !
تو این رزولوشن فونت ها و خلاصه همه چی ریز میشه چشم آدم کور میشه.
من موندم شماها چجوری تو این رزولوشن کار میکنین ؟!
زیاد حال نداد این ال سی دی بهم . . .

این مانیتور جدید سامسونگ اصلا به درد بازی نمی خوره من فوتبال رو تو 2 میلی ثانیه بازی می کنم یکمی اذیت می شم حالا ببینین 5 میلی ثانیه چه افتضاحی میشه .

این نظر شماست و قابل احترامه
ولی کلا" مانیتورهای سامسونگ (LCD) کیفیت بهتری نسبت به LG دارن
این مانیتور هم درست 5 میلی ثانیه هست ولی چیزهای خوب دیگه ای هم داره :اسپیکر-ریموت کنترل-و انواع ورودی های مختلف

والا این مانیطوری که شما میگی به نظر بالای 400 هزار تومن میشه.بدرد بازی نمیخوره.
دوستان حالا بالاخره من این lg که فول hd هست رو بگیرم یا سامسونگ t220

میگم من دارم با LCD 8 میلی ثانیه بازی میکنم همه چی. ولی اصلا مشکل تصویر ندارم نمیدونم چطوریه با 5 ثانیه بچه ها مشکل پیدا میکنند؟!
اگه کسی احیانا میدونه M227WD کی میاد یا اصلا توی بازار دیدتش یه ندایی به من بده (داشتم میرفتم 2261 بیگیرما یکی از بچه ها معرفی کرد ما مونیدم تو کف!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or