راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

نه DVI صدا نداره . من خودم وقتی استفاده میکردم از HDMI to DVI برای داشتن صدا کابل کامپوزیت رو وصل میکردم به 360 و دو سر قرمز و سفیدش رو هم به اسپیکر میزدم ! اینطوری صدا داشتم :biggrin1:;);)

==
از این 2 تا مانیتور زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟ ( البته یه خوبی این مانیتور LG اینه که 1080 هست :love: )
LG - 21.5" - W2261V
AOC - 21.6" - V22 + SPEAKER
فقط 2261 من خودم دارم واقعا ازش راضی هستم خیلی مانیتور خوبیه ...........

نه DVI صدا نداره . من خودم وقتی استفاده میکردم از HDMI to DVI برای داشتن صدا کابل کامپوزیت رو وصل میکردم به 360 و دو سر قرمز و سفیدش رو هم به اسپیکر میزدم ! اینطوری صدا داشتم :biggrin1:;);)

==
از این 2 تا مانیتور زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟ ( البته یه خوبی این مانیتور LG اینه که 1080 هست :love: )
LG - 21.5" - W2261V
AOC - 21.6" - V22 + SPEAKER

بابا 2261 بگیرید دیگه, بچه ها خودشون رو کشتن که هی میگن فقط 2261.
یه چند نفر هم گفتن مث اینکه بلندگوهای aoc صدا رو دیر میرسونه(صدا و تصویر همزمان نیست).
خودمم الان یه2261دارم ازشم راضیم.(عالیه)

من خودم W2261V دارم و خیلی هم ازش راضی ام خودش هم اگه شما اونو بگیرین دیگه نیازی به تبدیل مبدیل ندارین و به راحتی با یک کابل مستقیم HDMI to HDMI هم میتونین صدا رو بگیرین و هم تصویر رو اون هم با کیفیت عالی

سلام
بله یک نکته ی مثبت دیگری هم که W2261V داره خروجی صدا هست، لازم نیست که تبدیل صدای 360 را بگیرید و همون کابل HDMI صدا را به مانتیور انتقال میده و شما از خروجی مانیتور به راحتی به اسپیکر وصل میکنید و صدا میگیرید!

سلام
بله یک نکته ی مثبت دیگری هم که W2261V داره خروجی صدا هست، لازم نیست که تبدیل صدای 360 را بگیرید و همون کابل HDMI صدا را به مانتیور انتقال میده و شما از خروجی مانیتور به راحتی به اسپیکر وصل میکنید و صدا میگیرید!
پس شما میفرمایید من W2261V بگیرم ؟؟؟

این فرمت اسکرین که 16:9 هست مشکل ساز نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی شما تصویر که میگیرید بریده های سایه گوشه های تصویر نمیبنید /؟؟؟؟

من الان AOC 22" گرفتم کنتراست 1:100000 هست بارو نکردنیه !! و یکی از دوستام مانیتور ساز
بهش نشون دادم گفت خیلی عالیه مخصوصا" صفحه مانیتور که از بهترین جنس یعنی شیشه به کار رفته ولی تو سامسونگ و ... این طوری نیست !!

5 6 جا که دیدم نوشته 21.6" که فرمتش 16:9 مشه !
ولی تو سایت اصلیش نوشته بود 22" یعنی 16:10 میشه !

حالا موندم که بازش کنم یا نه اخه اگه 16:10 باشه میگن رده های سیاه پایین و بالای صغحه میاد اگرم درستش کنی صفحه کش میاد و به خوبیه 16:9 نمیشه !
حالا چی میگید من چه کار کنم بازش کنم ؟؟؟؟
یا نه ؟

پس شما میفرمایید من W2261V بگیرم ؟؟؟

این فرمت اسکرین که 16:9 هست مشکل ساز نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی شما تصویر که میگیرید بریده های سایه گوشه های تصویر نمیبنید /؟؟؟؟

من الان AOC 22" گرفتم کنتراست 1:100000 هست بارو نکردنیه !! و یکی از دوستام مانیتور ساز
بهش نشون دادم گفت خیلی عالیه مخصوصا" صفحه مانیتور که از بهترین جنس یعنی شیشه به کار رفته ولی تو سامسونگ و ... این طوری نیست !!

5 6 جا که دیدم نوشته 21.6" که فرمتش 16:9 مشه !
ولی تو سایت اصلیش نوشته بود 22" یعنی 16:10 میشه !

حالا موندم که بازش کنم یا نه اخه اگه 16:10 باشه میگن رده های سیاه پایین و بالای صغحه میاد اگرم درستش کنی صفحه کش میاد و به خوبیه 16:9 نمیشه !
حالا چی میگید من چه کار کنم بازش کنم ؟؟؟؟
یا نه ؟
برای کنسول میخوای فعلا این w2261 بهترینه تو بازار!
برای کنسول این فرمت خوبه ! برای pc هم خوبه البته اگه از فرمتهای 16:9 استفاده کنید!
من این سوالی که در مورد سایه گفتی نفهمیدم ! اصلا سایه و گوشه دار بودن ربطی به مانیتور نداره!
aoc ها همه 16:10 هستند!
ببین کنتراست باید دید استاتیکش چیه؟ این عدد ها همه تبلیغاتیه! خودتو درگیر این چیزا نکن!
بازم میگم برای کنسول میخوای w2261 بهترین گزینه اس! اینقد هم تو این بازاره خالی از انتخاب وسواس به خرج نده!

سلام
بالاخره مدل های 2033 و 2233 سامسونگ به بازار اومدن
امروز قیمت کردم مدل 20 اینچ 190 تومن و مدل 22 اینچ 235 تومن.هر دو شون 16:9 هستن با پورت های dvi و vga(البته vga رو مطمئن نیستم)
کیفیتشون که فکر نمی کنم پایین تر از w2261 باشه ولی یه ایرادی که دارن اینه که پورت hdmi ندارن

امروز w2261v LG گرفتم اما کابل DVI توش نبود اگه دوستان کسی این مدل رو خریداری کرده آیا باید کابل DVI خودم خریداری کنم یا کابلDVI از توی باکس برداشتند؟! عجیب بود چون کابل HDMI توش بود اما dvi نبود !
ضمنا اینکه نوشتهFull HD یعنی تمام فیلم های HD میتونیم دانلود کنیم با کیفیت واقعی HD تماشا کنیم ؟!
در ضمن الان من با کابل آنالوگ آبی رنگ (D.sub) وصلم این کفیت واقعی فیلم HD که به ما نشون نمیده درسته؟!

امروز w2261v LG گرفتم اما کابل DVI توش نبود اگه دوستان کسی این مدل رو خریداری کرده آیا باید کابل DVI خودم خریداری کنم یا کابلDVI از توی باکس برداشتند؟! عجیب بود چون کابل HDMI توش بود اما dvi نبود !
ضمنا اینکه نوشتهFull HD یعنی تمام فیلم های HD میتونیم دانلود کنیم با کیفیت واقعی HD تماشا کنیم ؟!
در ضمن الان من با کابل آنالوگ آبی رنگ (D.sub) وصلم این کفیت واقعی فیلم HD که به ما نشون نمیده درسته؟!
من تو جعبه DVI داشت!پس مطمئنن باز شده ماله شما! اما HDMI نداشت!!!!!
بله مانیتور فول HD ـــه!

شاید جدیدا DVIرو برداشتن HDMIگزاشتن;) از همون فروشگاهی که خریدی بپرس:smile:

دوستان این مانیطور LG همونیه که 21.5 اینچ هست دیگه ؟؟
منم میخوام یکی بگیرم ولی بین T220 سامسونگ و این LG گیر کردم.
اخه کنتراست سامسونگ 50.000:1 هست ولی این LG رو نمیدونم.
اگه یه کمکی بکنید ممنونم

آخرین ویرایش:
دوستان این مانیطور LG همونیه که 21.5 اینچ هست دیگه ؟؟
منم میخوام یکی بگیرم ولی بین T220 سامسونگ و این LG گیر کردم.
اخه کنتراست سامسونگ 50.000:1 هست ولی این LG رو نمیدونم.
اگه یه کمکی بکنید ممنونم

فکر کنم T220P حدود 40 تومن گرونتر باشه. در حالی که نسبت تصویر 16:10 هست (ضعف برای بازی)و ورودی Hdmi نداره.تاخیرش 5 میلی ثانیه در حالی که (2261v) دو میلی هست.
فکر کنم 2261 خیلی زیباتره!!
البته من منتظر m227wd هستم! ولی هنوز که توی بازار نیومده فرقش با 2261 TV+ بودنشه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or