سلام مهندس !
من میخوام Xbox360 رو به مانیتورم وصل کنم 19"
نمیدونم کدوم از این 2 کابل بهتر و عالی تر و بدونه نویز تر جواب میگیرم !
اومدم یه مشورت از شما بگیرم و کمکم کنید , میدونم که پیر بازاری و اخر کنسول
از این دو کدوم رو پیشنهاد میکنی؟؟؟
1.
2.
میدونی من یه جا دیدم که Xbox360 به LCD 32 " وصل بود و نینجا گایدن داشتن بازی میکردن ولی نمیدونم مشکل از کجا بود که وقتی سریع حرکت میکرد رده رده هایی تو صفحه می امد !!
دقیقا مثل زمانی که کارت گرافیک PC رو نصب نمیکنی و Scroll رو بالا پایین میکنی رده رده میشه صفحه تو حرکت تو اون بازی هم این طوری میشد !!!
حالا من نمی دونم مشکل از کابل بود مشکل از TV بود یا دستگاه !!!
حالا اگه من یکی از این 2 کابل رو وصل کنم این مشکل بر نمیخورم !!!؟؟؟
از چند نفر پرسیدم بعضی ها میگفتن مشکل از کابل بعضی ها میگفتن این بازی مشکل داره نمیدونم من میخوام Xbox رو به Monitor 1931 CW وصل کنم بدونه هیچ افتی یا هیچ کاهش رزولوشنی من حالا موندم شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
کدوم تست شدست و جواب داده !!!
ممنون میشم اگه کامل جواب بدید !!!
من میخوام Xbox360 رو به مانیتورم وصل کنم 19"
نمیدونم کدوم از این 2 کابل بهتر و عالی تر و بدونه نویز تر جواب میگیرم !
اومدم یه مشورت از شما بگیرم و کمکم کنید , میدونم که پیر بازاری و اخر کنسول
از این دو کدوم رو پیشنهاد میکنی؟؟؟
1.
2.
میدونی من یه جا دیدم که Xbox360 به LCD 32 " وصل بود و نینجا گایدن داشتن بازی میکردن ولی نمیدونم مشکل از کجا بود که وقتی سریع حرکت میکرد رده رده هایی تو صفحه می امد !!
دقیقا مثل زمانی که کارت گرافیک PC رو نصب نمیکنی و Scroll رو بالا پایین میکنی رده رده میشه صفحه تو حرکت تو اون بازی هم این طوری میشد !!!
حالا من نمی دونم مشکل از کابل بود مشکل از TV بود یا دستگاه !!!
حالا اگه من یکی از این 2 کابل رو وصل کنم این مشکل بر نمیخورم !!!؟؟؟
از چند نفر پرسیدم بعضی ها میگفتن مشکل از کابل بعضی ها میگفتن این بازی مشکل داره نمیدونم من میخوام Xbox رو به Monitor 1931 CW وصل کنم بدونه هیچ افتی یا هیچ کاهش رزولوشنی من حالا موندم شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
کدوم تست شدست و جواب داده !!!
ممنون میشم اگه کامل جواب بدید !!!