اصلا حرف شما رو تایید نمیکنم:biggrin1:وقتی من پاک میکنم مث روز اولش میشه اسمش اینه(LCD Screen Cleaning Kit) و یه دسمال پارچه ای مخصوص هم باش بود .من یک LCD پاک کن خریدم و مانیتور رو با اون پاک کردم خیلی بهتر از پاک کننده های دیگر پاک کرد ولی باز هم مثه اولش که مانیتور از کارخونه در می آد نمیشه نمیدونم شما هم حرف منو تایید می کنین یا پاک کننده ی مخصوصی داره که گرونتر باشه ؟
شما حتما توجه زیادی نمی کنین ماله من هم از همونه حتی دستمالش هم دو رنگ سبز و توسیه اگه مانیتور رو خاموش کنین و جلوی نور آفتاب ذزه بینی نگاه کنین اونوقت در برخی جاها که اندک هم هستند لکه ی دستمالتونو می بینین یا شاید هم که مانیتورتون LGW2261V نیست و راحت پاک میشه .اصلا حرف شما رو تایید نمیکنم:biggrin1:وقتی من پاک میکنم مث روز اولش میشه اسمش اینه(LCD Screen Cleaning Kit) و یه دسمال پارچه ای مخصوص هم باش بود .
2تومن هم خریدمش
شما حتما توجه زیادی نمی کنین ماله من هم از همونه حتی دستمالش هم دو رنگ سبز و توسیه اگه مانیتور رو خاموش کنین و جلوی نور آفتاب ذزه بینی نگاه کنین اونوقت در برخی جاها که اندک هم هستند لکه ی دستمالتونو می بینین یا شاید هم که مانیتورتون LGW2261V نیست و راحت پاک میشه .
درایور کارت گرافیک را آنیستال بکنید و سیستم را ری استارت بکنید البته با کابل DVI با 2261 بیارید بالا سیستم را حالا باید بهتون تصویر بده دوباره درایور کارت گرافیک را نصب بکنید احتمالاً درست بشه یا میتونید از توی حالت Safemode آنیستال بکنید!از حالت safe mode اجرا کردم تصویر اومد ولی وقتی تو ویندوز رزولیشن رو هم میزارم رو 600*800 بازم ارور out of range میده به احتمال زیاد اشکال از تنظیمات کارت گرافیکم هست اگه اینطور باشه چطور تنظیمش کنم:confused:(شایدم از تنظیمات مانیتور باشه که احتمالش خیلی که)
درایور کارت گرافیک را آنیستال بکنید و سیستم را ری استارت بکنید البته با کابل DVI با 2261 بیارید بالا سیستم را حالا باید بهتون تصویر بده دوباره درایور کارت گرافیک را نصب بکنید احتمالاً درست بشه یا میتونید از توی حالت Safemode آنیستال بکنید!
خوشحالم مشکلتون حل شد، کار مهمی نکردم.دمت گرم تونستم تصویر بگیرم:cheesygri:cheesygri:smile:
سلامسلام
می گم این مانیتور LG W2261v چطوره برا بازی با 360 چون اینو تو تاپیک ps3 معرفی کردن
حالا من دنبال یه چیزیم برا استفاد از 360 ps3 و pc این گذینه ی خوبیه؟
از این بهترم اگه چیزی هست بگید البته با قیمتش
خب اره اینو که میدونمخوشحالم مشکلتون حل شد، کار مهمی نکردم.
سلام
دوست عزیز مهم نیست شما چه دستگاهی به ورودی مانیتور وصل میکنید این مانیتور 1080 Full HD هست هر دستگاه 1080 Full HD که بهش وصل بکنید بهترین تصویر رو به شما میده حالا میخواد 360 باشه میخواد PS3 باشه یا DVD Player
این رزولوشنی که گفتی 5:4 فکر کنم و تصویر از اطراف کشیده میشه و نتیجش میشه یه افتضاح! پیشنهاد من 1280x720 (برای بازی در pc) هست که یه رزولوشن16:9 و همخوان با این مانیتوره ! و کیفیت هم خوبه !خب اره اینو که میدونم
ولی منظورم یه چیز دیگه بود
رزولیشن این مانیتور 1920 1080 اینه که اگه بخوام برا pc و بازی های روز ازش استفاده کنم نیاز به یه سیستم بسیار قوی هست تا بتونه رو رزولیشن 1080*1920 60 فریم بده که این روزلیشن با کارت قوی به سختی بدست میاد
حالا سوالم اینه اگه بخوام رزولیشونو کم کنم مثلا 1280*1024 (در حد قدرت پی سیم) کیفیت تصویر کم میشه یا نه؟
یا کلا این مانیتور رو رزولیشن های پایین چه طور کار می کنه؟
منم از حل شدن مشکل تو خوشحالمدمت گرم تونستم تصویر بگیرم:cheesygri:cheesygri:smile:
از شما هم بخاطر کمکتون ممنون.منم از حل شدن مشکل تو خوشحالم
توی RGB تصویر در 3 کابل قرمز سبز آبی به صورت سیگنال آنالوگ انتقال داده میشه توی این حالت طول سیم و نویز و خیلی چیز های دیگه میتونه کیفیت تصویر را کاهش بده البته با این حال RGB کیفیت خیلی بهتری نسبت کواکسیال (تک فیش زرد رنگ) داره چون هر رنگ تصویر به صورت جدا انتقال داده میشه ولی در DVI تصویر به صورت دیتا و دیجیتال انتقال داده میشه در این حالت هیچ گونه افت کیفیتی وجود نداره یا تصویر داریم یا تصویر نداریم، مثلاً میشه تلویزیون داخلی را با ماهواره ی دیجیتال مقایسه کرد توی تلویزیون آنالوگ افت کیفیت داریم ولی توی ماهواره دیجیتال یا تصویر داریم یا نداریم یا مثل موبایل و تلفن بیسیم.از شما هم بخاطر کمکتون ممنون.
ولی یه چیز رو نفهمیدم(الان میگی چقد خنگه:biggrin1VGAتصویر رو به صورت آنالوگ میده ولیDVIبه صورت دیجیتال,ای یییعنیییییییی چه؟:biggrin1:چه فرقی میکنن؟
توی RGB تصویر در 3 کابل قرمز سبز آبی به صورت سیگنال آنالوگ انتقال داده میشه توی این حالت طول سیم و نویز و خیلی چیز های دیگه میتونه کیفیت تصویر را کاهش بده البته با این حال RGB کیفیت خیلی بهتری نسبت کواکسیال (تک فیش زرد رنگ) داره چون هر رنگ تصویر به صورت جدا انتقال داده میشه ولی در DVI تصویر به صورت دیتا و دیجیتال انتقال داده میشه در این حالت هیچ گونه افت کیفیتی وجود نداره یا تصویر داریم یا تصویر نداریم، مثلاً میشه تلویزیون داخلی را با ماهواره ی دیجیتال مقایسه کرد توی تلویزیون آنالوگ افت کیفیت داریم ولی توی ماهواره دیجیتال یا تصویر داریم یا نداریم یا مثل موبایل و تلفن بیسیم.
امیدوارم متوجه شده باشید