kiyani_behzad
کاربر سایت
نه دوست عزیز اون چیزی که شما فکر میکنید نیست به همون میزان که عرض مانیتور بیشتر از 1080 هست فقط سیاه میشه یعنی اندازه ی تصویر میشه همون 21.5 اینج اندازه ی مانیتور 2261 ولی باید این نکته را هم در نظر گرفت که T220 کنتراستش 50000:1 هست ولی 2261 کنتراست 20000:1 هست پس شفافیت تصویر T220 باید کمی بهتر باشه در کل من اگر خودم باشم LG W2261V را برا کنسول انتخاب میکنم همونطور که قبلاً هم کفتم!این که بالا و پایین صفحه در مانیتور T220P سیاه میشه خیلی آزار دهندس؟
کیفیت تصویر کدوم از اینا برای 360 بیشتره (بدون در نظر گرقتن 16.10) T220P یا 2261LG:confused:
دوست عزیز در User Manual اینگونه گفته شده تنظیمان کنسول و مانیتور را یک بار دیگر چک بکنید!این تنظیماتی که می گید دقیقا هست ولی من رو Auto گزاشتم هیچ فرقی نکرد حالا باز تست می کنم چیزی شد خبر می دم
- در مورد پنل های LCD سامسونگ هم Sony-Samsung تولید میکنه، این دلیلی برای بهتر بودن نیست چون فیلیپس با LG همکاری میکنه، توی هر سری میتونه ماله یکی از اون یکی بهتر باشه بسته به تکنولوژی هایی که دارند.2 میلی ثانیه با 5 میلی ثانیه خیلی فرق داره طبق فرمایش دوستمون سعی کنید 2 میلی ثانیه بگیرید .
به نظر من بهترین انتخاب LG W2261V هستش چون :
1 - صد در صد ساخت اندونزی هست . فعلا البته
2 - صفحات LCD LG رو شرکت LG-Philips میسازه که رتبه ی اول از لحاظ کیفیت رو داره .
3 - هم ورودی HDMI داره و هم DVI و هم RGB
4 - کیفیت تصویر بهتری نسبت به سامسونگ داره .
5 - حال میده توش 360 و PS3 بازی کنی
6 - تصویر تو 2261 ثابته ولی تو Samsong t220p کشیده میشه .
7 - تو t220p مجبورین کابل HDMI to DVI بخرین که یکی از افت کیفیت این مانیتور مربوط به همینه که پورت HDMI نداره .
8 - یه دوست عزیزمون می گفت t220p از 2 میلی ثانیه هم کمتره که ایشون اشتباه می کنن 5 میلی ثانیه هست .
تمامی حرف هام منبع معتبری دارن .
- در مورد کشیده شدن که قابل تنظیم هست و میتونید اون 120 پیکسل را خالی بزاری و تصویر 1920x1080 داشته باشید به گفته ی خود سامسونگ.
- در مورد تبدیل باید بگم که DVI و HDMI هر دو یکی هستند و فقط در اینترفیس باهم فرق دارند هر دو دیجیتال هستند و با تبدیل اینترفیس ما هیچگونه افت کیفیتی نخواهیم داشت توی سیگنال دیجیتال یا سیگنال وجود داره یا نداره مثل ماهواره افت کیفیتی وجود نداره، منبع:
http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI
در آخر بگم که LG W2261V یک مانیتور فوق العاده در قیمت خودش هست و بهترین انتخاب برای کنسول این رو چند صفحه ی قبل هم گفتم!