راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

اینطور که میگن این 2261 ال جی یه ورودی hdmi داره اگه من بخوام همزمان ps3 و xbox360 رو با کابل hdmi به اون وصل کنم باید چیکار کنم؟ تبدیل یا چیز دیگه ای براش هست؟

اینطور که میگن این 2261 ال جی یه ورودی hdmi داره اگه من بخوام همزمان ps3 و xbox360 رو با کابل hdmi به اون وصل کنم باید چیکار کنم؟ تبدیل یا چیز دیگه ای براش هست؟
فکر نکنم عوض کردن فیش 10 ثانیه بیشتر طول بکشه..!!!

آخرین ویرایش:
فکر نکنم عوض کردم فیش 10 ثانیه بیشتر طول بکشه..!!!
درسته ولی اینطوری آزار دهندس!
بنظرم از HDMI برای PS3 از DVI برای 360(با استفاده از تبدیل DVI-HDMI ! البته این یه تبدیل کوچیکه و منظورم اون کابل DVI-HDMI نیست) و از D-Sub برای PC استفاده کن!

با سلام خدمت دوستان
من مانیتورم LG L1752S هست (4:3) اگه 360 بهش وصل کنم تصویر خوبی به من میده؟ و اینکه تصویر بالا و پایینش سیاه میشه؟

حالا اگه بخوام یه مانیتوری بگیرم که هم PC و هم 360 رو توپ نشون بده چی پیشنهاد میکنید؟LG W2261V خوبه؟ 21.5 اینچه و ورودی HDMI داره.250 هم قیمتشه. اگه این مدل مشکلی داره چی بگیرم خوبه؟
بعد LCD TV های سامسونگ 22 اینچش 350 تومنه اونا چطورن؟(که من با 100 تومن بیشتر TV هم داشته باشم. اگرم که مدل خفنی در راه هست بگید که منتظر بمونم . بسیار ممنون

این که بالا و پایین صفحه در مانیتور T220P سیاه میشه خیلی آزار دهندس؟
کیفیت تصویر کدوم از اینا برای 360 بیشتره (بدون در نظر گرقتن 16.10) T220P یا 2261LG:confused:

با سلام خدمت دوستان
من مانیتورم LG L1752S هست (4:3) اگه 360 بهش وصل کنم تصویر خوبی به من میده؟ و اینکه تصویر بالا و پایینش سیاه میشه؟

حالا اگه بخوام یه مانیتوری بگیرم که هم PC و هم 360 رو توپ نشون بده چی پیشنهاد میکنید؟LG W2261V خوبه؟ 21.5 اینچه و ورودی HDMI داره.250 هم قیمتشه. اگه این مدل مشکلی داره چی بگیرم خوبه؟(این سری AOC چرا اینقدر ارزونه؟! 20" 180 تومن!)
بعد LCD TV های سامسونگ 22 اینچش 350 تومنه اونا چطورن؟(که من با 100 تومن بیشتر TV هم داشته باشم. اگرم که مدل خفنی در راه هست بگید که منتظر بمونم . بسیار ممنون

خواهشا سوال بنده رم جواب بدید. شخصی گفت که LCDTV ها تولید مادیران و سام سروسند و کیفیت یک مانیتور را ندارند.این حرف درسته؟

این که بالا و پایین صفحه در مانیتور T220P سیاه میشه خیلی آزار دهندس؟
کیفیت تصویر کدوم از اینا برای 360 بیشتره (بدون در نظر گرقتن 16.10) T220P یا 2261LG:confused:

T220P بالاتره

t22p که 5 ثانیه است ؟!!

در حالی که 2261 که 2 ثانیه است و ورودی hdmi هم داره به نظر من انتخاب منطقی همین LG است

عزیز T220P تازه از 2 ثانیه هم کمتره.. اما این مدل LG هنوز معلوم نیست اون 2 ثانیه واقعی هست یا نه..

عزیز T220P تازه از 2 ثانیه هم کمتره.. اما این مدل LG هنوز معلوم نیست اون 2 ثانیه واقعی هست یا نه..

والا دیشب که سایت سامسونگ رو نگاه می کردم T220p رو زده بود 5 میلی ثانیه فکر هم نمی کنم چشام آلبالو گیلاس چیده باشه

اینم لینک

http://www.samsung.com/iran/consume...tor&subtype=20andabove&model_cd=LS22TWPSUV/EN

عزیز T220P تازه از 2 ثانیه هم کمتره.. اما این مدل LG هنوز معلوم نیست اون 2 ثانیه واقعی هست یا نه.
شما طراح مانیتور t220pهستی یا مدیر شرکت سامسونگ که این حرفو میزنی لطفا از روی تعصب(غلط املایی که نداره)چیزی نگید. یا شاید هم برنامه ای هست که میشه باش فهمید این مانیتور چند میل هست در ضمن برای حرفی هم که زدی منبع بیار.(البته جسارت نشه قصد جر وبحث هم ندارم)یه چیز دیگه: 2میل و 5میل فرق فاحشی با هم ندارن که شما میای اینطوری از رو تعصب قصد خراب کردن یه مانیتور رو داری

یه چیزی بگم من رو w2261 هم(با اینکه 2 میل هست البته GTG) برای بازی کردن یه بازی سرعتی مثه PES همون مشکل زمان پاسخ گویی رو دارم و چشممو اذیت میکنه پس سعی کنید یه مانیتور بگیرید که 2 میل باشه!

2 میلی ثانیه با 5 میلی ثانیه خیلی فرق داره طبق فرمایش دوستمون سعی کنید 2 میلی ثانیه بگیرید .
به نظر من بهترین انتخاب LG W2261V هستش چون :
1 - صد در صد ساخت اندونزی هست . فعلا البته
2 - صفحات LCD LG رو شرکت LG-Philips میسازه که رتبه ی اول از لحاظ کیفیت رو داره .
3 - هم ورودی HDMI داره و هم DVI و هم RGB
4 - کیفیت تصویر بهتری نسبت به سامسونگ داره .
5 - حال میده توش 360 و PS3 بازی کنی
6 - تصویر تو 2261 ثابته ولی تو Samsong t220p کشیده میشه .
7 - تو t220p مجبورین کابل HDMI to DVI بخرین که یکی از افت کیفیت این مانیتور مربوط به همینه که پورت HDMI نداره .
8 - یه دوست عزیزمون می گفت t220p از 2 میلی ثانیه هم کمتره که ایشون اشتباه می کنن 5 میلی ثانیه هست .

تمامی حرف هام منبع معتبری دارن .
*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or