راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

مي شه توضيح بدين به چه رزولوشني مي گن فول Hd ؟;)

فکر کنم دیگه هر کسی می دونه 1920*1080 فول hd هستش.

اما به این مانیتور نمی گن full hd چون برای نمایش 1080 یا باید تصویر استرچ بشه یا بالا پایین تصویر سیاه.
این مانیتور توانایی نمایش 1080 رو داره.

مثله این میمونه که یکی بگه این مانیتور نسبت تصویرش 4:3 هستش چون توانایی نمایش 4:3 رو داره.:laughing:

موفق باشی

Last edited by a moderator:
فکر کنم دیگه هر .... می دونه 1920*1080 فول hd هستش.

اما به این مانیتور نمی گن full hd چون برای نمایش 1080 یا باید تصویر استرچ بشه یا بالا پایین تصویر سیاه.

مثله این میمونه که یکی بگه این مانیتور نسبت تصویرش 4:3 هستش چون توانایی نمایش 4:3 رو داره.:laughing:

موفق باشی

آفرين!
خب مي شه بگين رزولوشن اين مانيتور چنده؟!
من مي گم 1200*1900 .
پس اين رزولوشن فول HD نيست؟!!
در حالي كه از رزولوشن 1080*1920 هم بيشتره!:laughing:

موفق و مؤيد باشي!

سلام
من بعد از مدتها تونستم مانیتور w2261v رو گیر بیارم
حالا که خریدم و اوردم خونه میبینم تصویر قرمزه :sick: باید چیکار کنم نیاز به تنظیمات داره؟
درایورش هم نصب کردم

فکر کنم دیگه هر کسی می دونه 1920*1080 فول hd هستش.

موفق باشی
عزیز من 1920x1080 فول HD هست در نسبت 16:9! اما 1920x1200 فول HD هست در نسبت 16:10!

سلام
مانیتور T220P یک مانیتور Full HD 16:10 هست چون Resolution : 1920 x 1200 هست زمانی که طول تصویر 1920 پیکسل باشه Full HD به حساب میاد ولی این مدل چون عرض تصویر 1200 هست Full HD 16:10 هست و برای استفاده ی کنسول زیاد انتخاب مناسبی نیست چون یا باید عرض تصویر ورودی را 120 پیکسل بکشه یا اون 120 پیکسل را خالی بزاره که اگه بتونه این کارو انجام بده همون تصویر 16:9 رو میده چون مانیتور های 16:10 به میزان همون 120 پیکسل بیشتر عرض بیشتری هم دارند پس سایز تصویر در این صورت دقیقاً با هم یکی هست، در مشخصات این مدل چیزی از این قابلیت ذکر نشده.
میتونید با فرستادن یک ایمیل به تکنیکال ساپورت سامسونگ این سوال رو ازشون بپرسید.

سلام
مانیتور T220P یک مانیتور Full HD 16:10 هست چون Resolution : 1920 x 1200 هست زمانی که طول تصویر 1920 پیکسل باشه Full HD به حساب میاد ولی این مدل چون عرض تصویر 1200 هست Full HD 16:10 هست و برای استفاده ی کنسول زیاد انتخاب مناسبی نیست چون یا باید عرض تصویر ورودی را 120 پیکسل بکشه یا اون 120 پیکسل را خالی بزاره که اگه بتونه این کارو انجام بده همون تصویر 16:9 رو میده چون مانیتور های 16:10 به میزان همون 120 پیکسل بیشتر عرض بیشتری هم دارند پس سایز تصویر در این صورت دقیقاً با هم یکی هست، در مشخصات این مدل چیزی از این قابلیت ذکر نشده.
میتونید با فرستادن یک ایمیل به تکنیکال ساپورت سامسونگ این سوال رو ازشون بپرسید.
همین الان چند پست قبل گفته شد که تصویر کشیده میشه! پس لازم نیست از سامسونگ در این مورد سوال کرد:smile:

منم نمیدونم کی گفت .. بیشتر این طرف دارهای LG از این حرفا میزنن..

حالا بیا یکم از این مانیتور تعریف کنن ببینیم چی هست.. تصویر کشیده میشه تو ذوق نمیزنه..؟ و...؟

والا من که راضی هستم

در مورد کشیدگی تصویر من که اصلا حس نمی کنم چه برسه بخوام برای شما توضیح بدم تو ذوق می زنه یا نه فکر کنم برای اینکه متوجه این قضیه بشم باید بازی رو مانیتور های دیگه هم ببینم ولی در کل مطمئن باش اگه هم باشه اون طوری نیست که اذیت بشی و تو ذوق بزنه من که چیزی حس نکردم

آخرین ویرایش:
همین الان چند پست قبل گفته شد که تصویر کشیده میشه! پس لازم نیست از سامسونگ در این مورد سوال کرد:smile:
اینکه تصویر را میکشه که مشخصه اگر این قابلیت را داشته باشه که بتونه 16:9 نشون بده قابل تنظیم هست پس فقط با وصل کردن نمیشه فهمید که این قابلیت را داره یا نه چون ورودی HDMI داره احتمال اینکه این قابلیت را گذاشته باشند زیاده چون شما امکان داره از ورودی HDMI دستگاه های با خروجی تصویر 16:9 وصل بکنید. البته ورودی با تبدیل HDMI به DVI
الان User Manual مانیتور T220P را دانلود کردم و تنظیم این قابلیت را پیدا کردم!

تنظیم مانیتور سامسونگ T220P برای استفاده با کنسول:

در تنظیمات مانیتور T220P در قسمت Image Size دو حالت وجود داره Auto و Wide
- وقتی شما روی حالت Auto قرار داده باشید تصویر مانیتور نسبت به سیگنال ورودی تغییر میکنه و با همون Resolution نمایش داده میشه مثلاً اگه تصویر ورودی 16:9 باشه بالا پایین تصویر سیاه نمایش داده میشه و هیچ تغییری در تصویر نداریم یا مثلاً اگه تصویر ورودی 4:3 باشه چپ و راست تصویر سیاه نمایش داده میشه.
- اما در حالت Wide تمامی تصویر های ورودی به صورت full screen نمایش داده میشه که باعث کش اومدن تصاویر غیر 16:10 میشه حال چه از طول و چه از عرض.

اینکه تصویر را میکشه که مشخصه اگر این قابلیت را داشته باشه که بتونه 16:9 نشون بده قابل تنظیم هست پس فقط با وصل کردن نمیشه فهمید که این قابلیت را داره یا نه چون ورودی HDMI داره احتمال اینکه این قابلیت را گذاشته باشند زیاده چون شما امکان داره از ورودی HDMI دستگاه های با خروجی تصویر 16:9 وصل بکنید. البته ورودی با تبدیل HDMI به DVI

- وقتی شما روی حالت Auto قرار داده باشید تصویر مانیتور نسبت به سیگنال ورودی تغییر میکنه و با همون Resolution نمایش داده میشه مثلاً اگه تصویر ورودی 16:9 باشه بالا پایین تصویر سیاه نمایش داده میشه و هیچ تغییری در تصویر نداریم یا مثلاً اگه تصویر ورودی 4:3 باشه چپ و راست تصویر سیاه نمایش داده میشه.
- اما در حالت Wide تمامی تصویر های ورودی به صورت full screen نمایش داده میشه که باعث کش اومدن تصاویر غیر 16:10 میشه حال چه از طول و چه از عرض.
اگه اینطور باشه عالیه اما یکی از ضعف های این مانیتور اینه که ورودی HDMI نداره البته میشه از کابل DVI-HDMI استفاده کرد!

آفرين!
خب مي شه بگين رزولوشن اين مانيتور چنده؟!
من مي گم 1200*1900 .
پس اين رزولوشن فول HD نيست؟!!
در حالي كه از رزولوشن 1080*1920 هم بيشتره!:laughing:

موفق و مؤيد باشي!

من که نگفتم کمتر از full HD هستش .
من میگم Full HD نیست.

موفق و مؤيد و سربلند باشي.

عزیز من 1920x1080 فول HD هست در نسبت 16:9! اما 1920x1200 فول HD هست در نسبت 16:10!

اساتید محترم
لطفاً نظرات بالای لیسانس ندین چون من سوادشو ندارم.

full HD یک تعریف بیشتر نداره رزولوشن 1920*1080
البته اگه از تفاوت بین 1080p و 1080i صرف نظر کنیم .

لطفاً جواب منم بدین .:((
یه سئوال از دوستانی که 2261 دارن .
تا حالا 2 بار برام اتفاق افتد (تو یک ماهی که خریدمش) که 360 روشن شدنی صدا نداشتم مجبور شدم کنسولو reset کنم.
تا حالا واسه کسی اتفاق افتاده .

من که نگفتم کمتر از full HD هستش .
من میگم Full HD نیست.

موفق و مؤيد و سربلند باشي.
باشه هر چي كه شما مي گين!!
ولي نگاهي به اون لينك انداختين؟!
از طرفي هم اساتيد مي فرمايند كه فول اچ دي هست و شما از اساتيد هم زدين بالاتر!!

موفق و مؤيد و پيروز و جاويد باشيد!!

باشه هر چي كه شما مي گين!!
ولي نگاهي به اون لينك انداختين؟!
از طرفي هم اساتيد مي فرمايند كه فول اچ دي هست و شما از اساتيد هم زدين بالاتر!!

موفق و مؤيد و پيروز و جاويد باشيد!!

اقا چرا ناراحت میشی ؟
داریم بحث علمی - فنی میکنیم دیگه .
استاد 2 تا تعریف داره .:laughing:
واسه اینکه تاپیک منحرف نشه ادامه نمی دم.

از همه دوستان معذرت می خواهم اگه اطلاعات اشتباهی دادم .

موفق و مؤيد و سرفراز و پاینده باشید .

آخرین ویرایش:

Kirk_Hammett امتحان کن بیا ببینیم چه جوری شد..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or