T220P یک مانیتور استثنایی هست که فعلا رتبه 1 هست ولی چون نسبت تصویرش 19:10 هست میگن وقتی باهاش گیم بازی میکنی بالا و پایین تصویر خط سیاه میندازه (مثل فیلم سینمایی)
W2261V از T220P استثنایی تر هستش و فعلا هم رتبه 1 رو W2261V در اختیار داره.
درضمن 16:10 نه 19:10
نه دوست عزیزتو یک سر به مشخصات T220P بزن میبینی که خیلی از W2261V سر تره..
دوست عزیز ایکس باکس با HDMI به مانیتور وصل می شه و ورودی DVI مخصوص PC هستش و اگه شما بخواین از مانیتور خودتون برای ایکس باکس استفاده کنین باید از یک تبدیل 50 هزار تومنی استفاده کنین که باز هم تصویر افتضاحی رو دریافت می کنین به نظر من بهتره یک LG W2261V بخرین تا ببینین کیفیت یعنی چی! البته اول باید ببینین ایکس باکستون پورت HDMI داره یا نه ؟ از برد های فالکون به این ور تموم ایکس باکس ها این پورت رو دارن .سلام
قصد خريد ايكس باكس رو دارم ولي مانيتورم 1933 sn سامسونگه و ورودي dvi هم نداره ...
سوالم اينه كه اين ال سي دي مي تونه كيفيت خوبي از بازيهاي ايكس باكس رو به من نشون بده يا بايد به فكر يه مانيتور ديگه باشم .
با تشكر
شما میتونید از یکی از نمایندگی ها رسمی مادیران خرید بکنید، یا از فروشگاه دیجی کالا میتونید به صورت آنلاین خریداری بکنید و هزینه را بعد از تحویل مانیتور پرداخت کنید البته فقط در تهران:از دوستان یه سوال داشتم می خواستم ببینم کجا می شه مانیتور W2261v رو با قیمت مناسب خرید ؟ منظورم تو تهران هستش .
شما میتونید از یکی از نمایندگی ها رسمی مادیران خرید بکنید، یا از فروشگاه دیجی کالا میتونید به صورت آنلاین خریداری بکنید و هزینه را بعد از تحویل مانیتور پرداخت کنید البته فقط در تهران:
http://www.digikala.com/Reviews/Computers/Details.asp?PId=CA-MON-LG-W2261V
سلام
قصد خريد ايكس باكس رو دارم ولي مانيتورم 1933 sn سامسونگه و ورودي dvi هم نداره ...
سوالم اينه كه اين ال سي دي مي تونه كيفيت خوبي از بازيهاي ايكس باكس رو به من نشون بده يا بايد به فكر يه مانيتور ديگه باشم .
با تشكر
دوست عزیز ایکس باکس با HDMI به مانیتور وصل می شه و ورودی DVI مخصوص PC هستش و اگه شما بخواین از مانیتور خودتون برای ایکس باکس استفاده کنین باید از یک تبدیل 50 هزار تومنی استفاده کنین که باز هم تصویر افتضاحی رو دریافت می کنین به نظر من بهتره یک LG W2261V بخرین تا ببینین کیفیت یعنی چی! البته اول باید ببینین ایکس باکستون پورت HDMI داره یا نه ؟ از برد های فالکون به این ور تموم ایکس باکس ها این پورت رو دارن .
T220P یک مانیتور استثنایی هست که فعلا رتبه 1 هست ولی چون نسبت تصویرش 19:10 هست میگن وقتی باهاش گیم بازی میکنی بالا و پایین تصویر خط سیاه میندازه (مثل فیلم سینمایی)
یا اینکه بالا و پایین تصویر سیاه میشه یا تصویر کشیده میشه, بستگی به بازی دارهآقا من T220p دارم و 16 تا هم بازی دارم تا حالا هیچ کدوم بالا پایینش سیاه نشده و تصویر بازی کامل هست کل مانیتور ، حالا نمی دونم کی گفته بالا پایینش اندازه فیلم سینمایی سیاه می شه