Mr.boss
کاربر سایت
نمیدونم شاید من خودمم فرق این دوتا رو ندیدم که اظهار نظر کنم.شاید اونا اینقدرا حساس نیستند عزیز!
حالا این وسط بدهکار هم شدیم و سگ هم خوندید منو !(مرسی از شما)!
اگه بد نوشتم شما ببخشید.:blushingپست ویرایش شد)
نمیدونم شاید من خودمم فرق این دوتا رو ندیدم که اظهار نظر کنم.شاید اونا اینقدرا حساس نیستند عزیز!
حالا این وسط بدهکار هم شدیم و سگ هم خوندید منو !(مرسی از شما)!
ممنون از شما من یه چیزی می خوام که هم از دست این مانیتور CRT خودم آسوده بشم و هم 360 خودم رو با بهترین کیفیت توش بازی کنم که مناسب ترین گزینه برای من W2261v هست .:biggrin1:کیفیت مانیتور بهتره.. ولی فرق آنچنانی نمیکنه..
فرق اصلیشون اینه که شما با خرید w2261v یک مانیتور فوقالعاده دارین که میتونید هم باهاش بازی کنی و هم به عنوان مانیتور ازش استفاده کنی..
ولی اگر LCD بخری دیگه باید دور مانیتور بودن رو خط بکشی و فقط TV و بازی رو داری..
باید ببینی نیازت چی هست..
مثلا من برای بازی دنبال یک چیز با کیفیت میگردم که TV هم نشون بده.. به نظر خودم هم بهترین چیز هم m227wd LG هست.. که فعلا گیر نمیاد..
من امروز m227wd رو پیدا کردم.. حالا فردا قراره برم و سفارش بدم که از تهران برام بیارن..
قیمت هم گفت 290 تومن..
از طبقه دوم میرداماد (تجارت ماندگار) قیمت گرفتی؟منم خودم اینطوری شدم.
ولی طرف جلوی خودم زنگ زد و مدل رو گفت یا رو هم قیمت داد.. حالا فردا میرم ببینم چی میشه..
فقط قبل از اینکه برم پیش یارو یک 2000 دکانی رو زیرو رو کردم که همه خبر نداشتن..!
نه عزیز 16:9 هست بخاطر همین بحث درباره ش زیادهنسبت تصویر مانیتور m227wd 16:10 هست دیگه ؟
نه بابا تو اهواز ****هرچی گشتم نبود ولی انگار تو تهران پیدا شده:biggrin1: به قیمت 290نه برادر !
19:9 هست و فول HD هم هست !
چی شد برادران خبر جدیدی ازش نشد ؟