راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

از اون حرفا بود,اگه مشکلی با قیمت نداری m227wd بهترین انتخابه البته اگه گیر بیاری.;)چی میخای که نداره:-"
یه برتری که w2261 داره نسبت به m227wd اینه که response time ـــش 2 میلی ثانیه اس ولی m227wd 5میلی ثانیه اس!

خبري از m227wd شد ؟

جايي داره ؟

نوچ هیچ خبری نیست,امروزم رفتم گفت معلوم نیست کی بیاریم.

منظورت کدوم نمایندگیه؟ پانیز رایانه؟
آره همون پانیذه.:biggrin1:بش گفتم هم برا2261 وهم براm227wdگفت فعلا خبری از هیچ کدوم از اینا نیست:mad::(:((اون نمایندگی هم که تو بازار بزرگ هست همین رو بم گفت کلا***تو اعصابمون:angry::angry::angry:
به امید خبری از M227WD & W2261V:twisted:

والا من از هر کسی که سوال کردم بم گفتن که فرق زیادی نمیکنه ولی درعوض:-":confused: component-composite-HDMI*2-speaker*2و....;)
اونا که بهت گفتن خودشون با چشمای خودشون دیدن؟ رسپانس تایم بیشتر تو بازی های سرعتی خودشو نشون میده مثل فوتبال و اگه احساس کنی بد جوری میره رو اعصاب!
خوب اون امکانات که روشه مفتی که نیست! به جاش باید هزینه ی بیشتری بکنی!:smile:

اونا که بهت گفتن خودشون با چشمای خودشون دیدن؟ رسپانس تایم بیشتر تو بازی های سرعتی خودشو نشون میده مثل فوتبال و اگه احساس کنی بد جوری میره رو اعصاب!
خوب اون امکانات که روشه مفتی که نیست! به جاش باید هزینه ی بیشتری بکنی!:smile:

مگه صفحه های قبلی رو مطالعه نفرمودید, یکی دو نفر از بچه های سایت و بقیه;):-"
حدود 150تومن با 2261v اختلاف قیمت داره.

آخرین ویرایش:
دوستان به نظر شما من اگه تلویزیون 22 اینچ سامسونگ اچ دی معمولی بگیرم میتونم 360 رو با کیفیت خوب توش بازی کنم یا مانیتور w2261v ؟

کیفیت مانیتور بهتره.. ولی فرق آنچنانی نمیکنه..

فرق اصلیشون اینه که شما با خرید w2261v یک مانیتور فوقالعاده دارین که میتونید هم باهاش بازی کنی و هم به عنوان مانیتور ازش استفاده کنی..

ولی اگر LCD بخری دیگه باید دور مانیتور بودن رو خط بکشی و فقط TV و بازی رو داری..

باید ببینی نیازت چی هست..

مثلا من برای بازی دنبال یک چیز با کیفیت میگردم که TV هم نشون بده.. به نظر خودم هم بهترین چیز هم m227wd LG هست.. که فعلا گیر نمیاد..

نوچ هیچ خبری نیست,امروزم رفتم گفت معلوم نیست کی بیاریم.

آره همون پانیذه.:biggrin1:بش گفتم هم برا2261 وهم براm227wdگفت فعلا خبری از هیچ کدوم از اینا نیست:mad::(:((اون نمایندگی هم که تو بازار بزرگ هست همین رو بم گفت کلا***تو اعصابمون:angry::angry::angry:
به امید خبری ازM227WD & W2261V:twisted:

دوباره به پانیذ زنگ زدم گفت لیست سفارش ها رو نوشتن و بیستم ارسال می کنه و دو روز بعد مانیتور ها میرسه :excited::excited::excited:

مگه صفحه های قبلی رو مطالعه نفرمودید, یکی دو نفر از بچه های سایت و بقیه;):-"
مگه من گفتم مفتیه که اینجوری میپری به آدم حدود 150تومن با 2261v اختلاف قیمت داره.
شاید اونا اینقدرا حساس نیستند عزیز!
حالا این وسط بدهکار هم شدیم و سگ هم خوندید منو !(مرسی از شما)!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or