راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

بازم نشد:biggrin1::((:blink:اصلا میدونی میخاستم چیکار کنم,میخاستم با کابل DVI تصویر برا pc بگیرم وبا کابل VGA برا x360 تصویر بگیرم و با کابل HDMI برا ps3 تصویر بگیرم:biggrin1::biggrin1:خیلی تصویر گرفتم, نه!!:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
راستی میشه همزمان هم VGA و همHDMI به مانیتور وصل بشه یا فقط یکیشون;):confused:؟(مث DVI و VGA)
چون فعلا پلی3 ندارم, قراره شنبه یشنبه برم بگیرم:cheesygri:cheesygri:excited::thumbsup::bash:یعنی یه دفعه تو اهواز قحطی پلی3 اومد
عجب!
الان فقط یه کابل وصله به کارت گرافیکت و اون هم dvi هست ؟؟؟ اگه اینطوره شاید مانیتور ایراد داره چون من مشکلی ندارم! از تو منو مانیتور هم تمام تنظیمات رو به حالت اول ببر شاید فرجی شد! هرچند میدونم داری یه اشنباهی میکنی مگرنه مانیتور مشکل داره!

دوست عزیز شاید کابلها شل ولن.دیگه چه اشکالی میتونه داشته باشه؟؟؟!!!
اگه بازم درست نمیشه ببر نمایندگی.البته میدونم اونا هم جواب درست نمیدن ولی از هیچی بهتره.

ببین چه گیری کردیم هاااا:mad:
کابل VGA رو کلا از کیس و مانیتور جدا کردم و فقط کابل DVI رو وصل کردم بعد یه پیغام دیگه داد:ranting::cursing:(out of range) این ارور مال hertzه, که پایین این پیغام میگه باید در حد30-33 باشد:wallbash:.
بابا کمترین هرتز 60ه چطور بزارمش رو 30-33 این دیگه نوبره والا.:thumbdown
اصلا حوصله نمایندگی هم ندارم تا ببریش اونجا میفرستنش تهران که دیگه اومدنش با خداست:frown:
پس یعنی نمیشه هم VGA و همDVI با هم وصل باشن؟
یه سوال دیگه که فرق آنالوگ با دیجیتال چیه؟

ببین چه گیری کردیم هاااا:mad:
کابل VGA رو کلا از کیس و مانیتور جدا کردم و فقط کابل DVI رو وصل کردم بعد یه پیغام دیگه داد:ranting::cursing:(out of range) این ارور مال hertzه, که پایین این پیغام میگه باید در حد30-33 باشد:wallbash:.
بابا کمترین هرتز 60ه چطور بزارمش رو 30-33 این دیگه نوبره والا.:thumbdown
اصلا حوصله نمایندگی هم ندارم تا ببریش اونجا میفرستنش تهران که دیگه اومدنش با خداست:frown:
پس یعنی نمیشه هم VGA و همDVI با هم وصل باشن؟
یه سوال دیگه که فرق آنالوگ با دیجیتال چیه؟
از تمام پورتها به صورت هم زمان میشه استفاده کرد! من تست کردم!
DVI یه کانکتوره دیجیتاله اما D-Sub یا همون VGA یه کانکتور آنالوگ هست!

از تمام پورتها به صورت هم زمان میشه استفاده کرد! من تست کردم!
DVI یه کانکتوره دیجیتاله اما D-Sub یا همون VGA یه کانکتور آنالوگ هست!

مشکلم با power saving mode حل شد ولی یه مشکل جدید بنام out of range بوجود اومده.
میثم جون که اسم اصلیتو نمیدونم شما با چه رزولیشنی و چه هرتزی از کابل DVI تصویر گرفتی براPC.

آخرین ویرایش:
شاید موقع روشن بودن مانیتور و pc کابل ها رو وصل کردی
چون منم همین کار و کردم و همین مشکلات پیش اومد

کم پیدایی!!!
اره اول موقعی که روشن بود این کارا رو انجام میدادم که با مشکل power saving mode برخور میکردم اما وقتی که خاموش بود این کارا رو کردم با مشکل out of range برخورد کردم که دیگه نمیدونم باید چکار بکنم مخم قد نمیده.

مشکلم با power saving mode حل شد ولی یه مشکل جدید بنام out of range بوجود اومده.
میثم جون که اسم اصلیتو نمیدونم شما با چه رزولیشنی و چه هرتزی از کابل DVI تصویر گرفتی براPC.
تو حالت دیجیتال یا همون کابل dvi اکثر رزولوشنها 60 هرتز رفرش میکنن پس بالاتر بذاری همون اروریو میده که ذکر کردی! به این علت که بالاتر از 60 هرتز این مانیتور ساپورت نمیکنه
اسم بنده هم همون بود که گفتی :دی

تو حالت دیجیتال یا همون کابل dvi اکثر رزولوشنها 60 هرتز رفرش میکنن پس بالاتر بذاری همون اروریو میده که ذکر کردی! به این علت که بالاتر از 60 هرتز این مانیتور ساپورت نمیکنه
اسم بنده هم همون بود که گفتی :دی

منم روی 60هرتز گزاشتمش ولی نمیدونم رزولیشن رو چند بزارم تا دیگه ارورout of range رو بم نده,حتی رزولیشن رو تا900*1600 پایین اووردم باز همون پیغام رو میده(out of range).;):confused::-"

وقتی رزولوشن رو بذاری آخر یعنی 1080*1920 اونوقت مانیتور تا 60 هرتز ساپورت می کنه ولی اگه پایین تر بذاری زیاد ساپورت می کنه .
دوستان یه سوال مهم داشتم خواهشا جواب بدین :
شما وقتی روی مانیتور LCD تون لکه می افته با چی پاک می کنین ؟
آخه من با دستمال عینک و آب پاک کردم ولی لکه هاش زیاد شد .

دوستان یه سوال مهم داشتم خواهشا جواب بدین :
شما وقتی روی مانیتور LCD تون لکه می افته با چی پاک می کنین ؟
آخه من با دستمال عینک و آب پاک کردم ولی لکه هاش زیاد شد .
یه مایع مخصوصیه که معمولا ویدئو کلوپ ها یا کسایی که با این چیزا سر و کار دارن میفروشن بش بگو اسپری برا صفخه LCD میخام الان خودم یکی دارم مث هلو پاک میکنه.:cool:

نه متاسفانه:(نمیدونم شاید گرافم 8600GT هست.
مشکل از تنظیمات کارت گرافیک یا مانیتور باید باشه چون این مانیتور را با 8500 روی 1920X1080 تست کردیم با کابل DVI هیچ مشکلی نداشت، یکبار روی حالت سیف مود ویندوز را اجرا بکنید ببینید باز هم تصویر نمیده!

مشکل از تنظیمات کارت گرافیک یا مانیتور باید باشه چون این مانیتور را با 8500 روی 1920X1080 تست کردیم با کابل DVI هیچ مشکلی نداشت، یکبار روی حالت سیف مود ویندوز را اجرا بکنید ببینید باز هم تصویر نمیده!

از حالت safe mode اجرا کردم تصویر اومد ولی وقتی تو ویندوز رزولیشن رو هم میزارم رو 600*800 بازم ارور out of range میده به احتمال زیاد اشکال از تنظیمات کارت گرافیکم هست اگه اینطور باشه چطور تنظیمش کنم:confused:;)(شایدم از تنظیمات مانیتور باشه که احتمالش خیلی که)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or