سلام
بالاخره مدل های 2033 و 2233 سامسونگ به بازار اومدن
امروز قیمت کردم مدل 20 اینچ 190 تومن و مدل 22 اینچ 235 تومن.هر دو شون 16:9 هستن با پورت های dvi و vga(البته vga رو مطمئن نیستم)
کیفیتشون که فکر نمی کنم پایین تر از w2261 باشه ولی یه ایرادی که دارن اینه که پورت hdmi ندارن
منم از همین ورژن 1.3 دارم خیلی عالیه...تو شهر ما همین کابل 12 تومنی رو بهم فروختن 30 :cheesygriمنم وقتی 2261v گرفتم کابل HDMI داخل جعبش نبود
رفتم یدونه کابل گرفتم روش نوشته Compatible With PS3 میخواستم بدونم کیفیتش خوبه یا نه؟
قیمتش 12 تومن بود :biggrin1:
ورژنش هم 1.3 هست بالاتر از این هست؟
آقا من AOC V 22 رو پس دادم و LG گرفتم W2261V !
فکر کنم بهتر باشه !!
حالا میخوام بهترین کابل HDMI که تو بازار هست رو بهم معرفی کنید !!!!
برام پولش مهم نیست !
چون خیلی خرج کردم میخوام همه چیز Tuff باشه !
اول اینکه چه رزولوشنی رو انتخاب کنم بهتره؟ کار خاصی با مانیتور نمیکنم جز تماشای فیلم
دوم اینکه من چجوری از ورودی hdmi استفاده کنم و این کابل انالوگ رو بزارم کنار(کار گرافیک من agp هستش tnt2)
دوست خوبم این مانیتور اصلاً رزولوشن 720*1280 نداره فقط 1024*1280 داره !سلام
بهترین رزولوشن ها برای این مانیتور 1080*1920 و 720*1280 هست که مسلما 1080*1920 بهتر هست
خوب کارت گرافیک شما به تاریخ پیوسته ... یعنی این کارت اصلا خروجی دیجیتال(dvi یا hdmi) نداره که شما بتونی ازش استفاده کنی.به فکر تبدیل و این چیزا ها هم نباش چون اصل خود کارت گرافیک هست که فقط خروجی انالوگ میده
مانیتور که 100% این رزولوشن رو ساپورت میکنه.مشکل شما از جای دیگستدوست خوبم این مانیتور اصلاً رزولوشن 720*1280 نداره فقط 1024*1280 داره !
این مشکل هرتز داره منو دیوونه میکنه
آره درایور کارت گرافیک نصبه مشکلی ندارهمانیتور که 100% این رزولوشن رو ساپورت میکنه.مشکل شما از جای دیگست
شما درایور کارت گرافیک رو هم نصب کردی؟
آره درایور کارت گرافیک نصبه مشکلی نداره
این رزولوشن تو لیست Setting من نیست !
الان زدم با پورت RGB تست کنم میبینم که روی مانیتور پیام Power Saving Mode میده و بعد صفحه تاریک میشه ! هر کاری هم میکنم نمیشه درستش کرد. بعد که Source رو عوض میکنم میذارم رو Dvi درست میشه. میخوام با پورت آنالوگ تست کنم ببینم مشکل از اونجاست یا نه ولی متاسفانه اینجوری میشه . . .
آره درایور کارت گرافیک نصبه مشکلی نداره
این رزولوشن تو لیست Setting من نیست !
الان زدم با پورت RGB تست کنم میبینم که روی مانیتور پیام Power Saving Mode میده و بعد صفحه تاریک میشه ! هر کاری هم میکنم نمیشه درستش کرد. بعد که Source رو عوض میکنم میذارم رو Dvi درست میشه. میخوام با پورت آنالوگ تست کنم ببینم مشکل از اونجاست یا نه ولی متاسفانه اینجوری میشه . . .