با یه کابکل 3.5 صدا رو وصل کنی به speaker این W2261 خروجی صدا داره ولی اون یکی رو نمیدونماقایون اگه میشه کمک کنید :
به نظر شما W2452V بهتره یا W2261V ؟
هردوشون مشخصاتشو یکیه فقط دوتا فرق دارن
1- اولیه 24 اینچ هست ولی اون یکی 21.5 اینچ هست
2- اولیه کنتراستش 10000 هست ولی اون یکی 20000 هست
درضمن یک سوال دیگه من میخوام lcd رو به ایکس باکس وصل کنم اگه بخوام از کابل hdmi استفاده کنم صدا رو چجوری میتونم بگیرم
خیلی ممنون
اقایون اگه میشه کمک کنید :
به نظر شما W2452V بهتره یا W2261V ؟
هردوشون مشخصاتشو یکیه فقط دوتا فرق دارن
1- اولیه 24 اینچ هست ولی اون یکی 21.5 اینچ هست
2- اولیه کنتراستش 10000 هست ولی اون یکی 20000 هست
درضمن یک سوال دیگه من میخوام lcd رو به ایکس باکس وصل کنم اگه بخوام از کابل hdmi استفاده کنم صدا رو چجوری میتونم بگیرم
خیلی ممنون
به نظر باید از تبدیل VGA BOX استفاده کنی...سلام
دو روزی هست که واسه دوستم یه آرکد چاسبر خریدیم که مانیتورش crt هانسول و یه کابل هم برای اتصال کنسول به crt گرفتیم
در مانیتوری های lcd این وردی وجود داره که مستقیما اون کابله میشه بهش وصل کرد حالا در مانیتور های crt این ورودی وجود نداره و یک خروجی هست که شبیه همون سره اون کابله که به کنسول وصل میشه
اینجا نیاز به تبدیل داریم که این خروجی از مانیتور crt به اون کابل وصل کنیم
اگه ممکنه راهنمایی کنید اسم این تبدیل چیه و اینکه قیمتش
شرمنده توضیحات زیاد بود
به نظر من همچین مانیتوری تو بازار ایران وارد نشده....دوستان کسی جایی رو نمیشناسه این m227wd رو داشته باشه؟
نه مشکلی پیش نمیاد lcd خود من دو تا کنسول بهش وصله x360 و ps3 تا حالا هیچ مشکلی براش پیش نیومده...راه دیگه اینه که اگه x360 که خریدی هدست داشته باشه به راحتی میتونی ازش استفاده کنی البته نه به اسپیکر به x360 ....سلام میخواستم ببینم اگه از یه مانیتور lcd برای کامپیوتر و x360 استفاده کنیم مشکلی پیش نمیاد و همچنین اسپیکر من input هدست نداره راه دیگهای برای گوش دادن از طریق هدست نیست؟
Viewsonic Intro 26” VA2626wm 1080p HD LCD Monitor with SRS WOW HD Sound [Low Price HD Display]مانیتور 22 به بالا نیست که full hd باشه