راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

اقا این مانیتور ال جی2261v اون خروجی صداش فقط برای هدفون هست یا میشه اسپیکر بهش وصل کرد؟ من هر کاری کردم رو اسپیکر جواب نمیده دوستایی که این کارو کردن لطفا یه راهنمایی بکنن.

راهنمایی : امروز بعد از اینکه کنسول با کابل hdmi به مانیتور وصل کردم دیدم پشت مانیتور جای اسپیکر داره و هدفون زدم بهش جواب داد بعدش کابل صدای اسپیکر خودمو وصل کردم و صدا از اسپیکر ها پخش شد
به همین سادگی
به همین راحتی

با مانیتور های lg:biggrin1:

راهنمایی : امروز بعد از اینکه کنسول با کابل hdmi به مانیتور وصل کردم دیدم پشت مانیتور جای اسپیکر داره و هدفون زدم بهش جواب داد بعدش کابل صدای اسپیکر خودمو وصل کردم و صدا از اسپیکر ها پخش شد
به همین سادگی
به همین راحتی

با مانیتور های lg:biggrin1:
خوب منم همین کارو کردم ولی از اسپیکر هیچ صدایی در نمیاد:confused:

این چند اینچه؟
full hd ه؟
این 32 اینچه.
فول hd هم هست.
اینم توضیحات بیشتر:
Full 1080p HD Resolution
15,000:1 contrast ratio, 5ms response time, Super Clear Panel Technology
4 HDMI Iputs, 2 Component Inputs, 1 PC Input, Wide Color Ehnacer, USB 2.0, HDMI-CEC
;)

معلومه دیگه 37 اینچ بهتره.هرچی اینچ بالاتر باشه بهتره. این 2033sn چند اینچه 20"؟

Tamaño de Pantalla Ancho de 20"
Resolución 1600 x 900
Ángulo de Visión (H/V) 160˚ / 160˚
Cantidad de Colores 16.2 mil.
Brillo (Típico) 300 cd/m²
Ratio de Contraste (Típico) DC 15000:1 (1000:1)
Tiempo de Respuesta (Típico) 5 ms
Funciones Plug & Play DDC 2B
Funciones Especiales MagicBright³, tamaño de imagen, efectos de color, MagicTune, modo seguro (Down Scaling en UXGA)
Dimensiones Dimensiones del Producto (con pie Ancho x Alto x Profundidad) 48.58 x 37.35 x 20 cm
Dimensiones del Producto (sin pie Ancho x Alto x Profundidad) 48.58 x 32.59 x 7.26 cm
Peso Peso del Producto 4.45 kg
Pie Función Inclinación
Tipo Simple

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or