راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

دوستان بالاخره t220p براي بازي بهتره يا W2261V ؟!!

برو بگیرش تو این رنجه قیمت خیلی مامانه!!!!الان یکی دارم و باهاش پلی3 بازی میکنم کیفیت باقلوا البته به پای یه LCD دو سه ملیونی نمیرسه.:smile::biggrin1:
هر کی هم گرفته راضی بوده.:smile:

کسی هست که این مانیتور رو خریده باشه و ناراضی باشه؟:smile::-"
اصلا T220p HDMI نداره که میخای بری بگیری!!!!!:smile:;)

من T220p دارم و توشم 360 پلی میکنم کیفیتش توپه !
فیلم HD هم که خداست !
همه ی رزهارو هم ساپورت میکنه من تا 2048 1536 هم ست کردم!
و کنتراست T220p 50.000 هست که از دو برابر W2261V هم بیشتر هست !
W2261V 20.000 هست

آخرین ویرایش:
ممنون بابت نظر دوستان البته نظر خودمم گرفتن الجي بود چون هم قيمتش مناسبه و هم hdmi داره، براي گرفتن صدا از چه كابلايي بايد استفاده كنيم؟
رضا جان پشت مانیتور یه جک 3.5 میلیمتری هست که میتونی از اون مستقیما بگیری بدی به اسپیکر و صدارو بگیری!

من T220p دارم و توشم 360 پلی میکنم کیفیتش توپه !
فیلم HD هم که خداست !
همه ی رزهارو هم ساپورت میکنه من تا 2048 1536 هم ست کردم!
و کنتراست T220p 50.000 هست که از دو برابر W2261V هم بیشتر هست !
W2261V 20.000 هست

الان شما داری از روی تعصب صحبت میکنی اگه یکم تو این تاپیک میگشتی میبینی هر کی این مدلو خریده بطور وحشتناک راضی بوده حالا نمیدونم چرا شما میخای به زور بگی که LG خوب نیست فقط SAMSUNG.این حرف فقط از روی تعصبه نه منطق.:smile:

درضمن ما تمام زندگیمون شده سامسونگ, تلویزیون-سینما خانگی-ظبط صوت-ماشین لباس شویی-ماکرو ویو و.....دلیل نمیشه که چون اینا همشون خوب هستن دیگه اصلا طرف شرکت های دیگه نریم.:smile:

فقط اینو میدونم این کنتراست ها هموشون علکی و برای تبلیغ هستن تو همین تاپیک بگردی درباره کنتراست توضیح داده شده(سرعت پایین بود نتونستم برات بگردم بزارم اینجا):smile:

البته اینم بگم که منم نظر شما رو داشتم تا وقتی که این مانیتور رو(2261v) از نزدیک دیدم منظورم اینه که داشت باهاش یه فیلم 1080p اجرا مبکرد فیلمه هم نارنیا 2 بود کیفیت خدا:smile::eek:

الان شما داری از روی تعصب صحبت میکنی اگه یکم تو این تاپیک میگشتی میبینی هر کی این مدلو خریده بطور وحشتناک راضی بوده حالا نمیدونم چرا شما میخای به زور بگی که LG خوب نیست فقط SAMSUNG.این حرف فقط از روی تعصبه نه منطق.:smile:

درضمن ما تمام زندگیمون شده سامسونگ, تلویزیون-سینما خانگی-ظبط صوت-ماشین لباس شویی-ماکرو ویو و.....دلیل نمیشه که چون اینا همشون خوب هستن دیگه اصلا طرف شرکت های دیگه نریم.:smile:

فقط اینو میدونم این کنتراست ها هموشون علکی و برای تبلیغ هستن تو همین تاپیک بگردی درباره کنتراست توضیح داده شده(سرعت پایین بود نتونستم برات بگردم بزارم اینجا):smile:

البته اینم بگم که منم نظر شما رو داشتم تا وقتی که این مانیتور رو(2261v) از نزدیک دیدم منظورم اینه که داشت باهاش یه فیلم 1080p اجرا مبکرد فیلمه هم نارنیا 2 بود کیفیت خدا:smile::eek:

صلاح خویش خسروان دانند
من فقط نظرمو و چیزی که می بینمو گفتم:cool:
دوست من

آقا چه جوری میشه صدا رو از مانیتور گرفت .مانیتور من T1900 هستش اگه راهی هست ممنون میشم چون دارم بیصدا بازی میکنم.:(
سلام
باید کاب صدای که روی پک الایت هست بگیرید توی مانیتور ها فقط LG W2261V خروجی صدا داره که از HDMI میگیره!

آقا یعنی من نمیتونم صدا رو داشته باشم
مدلای سامسونگ همشون اینجورین؟
اگه یه مانیتوری تو رنج قیمت 250تا300 باکیفیت خوب و صدا دار میشناسید یه راهنمایی میکنید.:confused:ممنون میشم.

آقا یعنی من نمیتونم صدا رو داشته باشم
مدلای سامسونگ همشون اینجورین؟
اگه یه مانیتوری تو رنج قیمت 250تا300 باکیفیت خوب و صدا دار میشناسید یه راهنمایی میکنید.:confused:ممنون میشم.
نه باید کابل صدای مخصوص Xbox 360 را بگیری!
همه ی مانیتور ها به جز LG W2261V اینجوری هستند فعلاً این بهترین مانیتور برای کنسول هست که خروجی صدا داره و ورودی HDMI قیمتش هم 258 هزار تومن هست!

.

***كمك در انتخاب تلوزيون LCD ***

من يه ال سي دي براي خونه ميخوام كه از نظر كيفيت در حد خوب باشه (( براي ريسيور HD مشكلي نداشته باشه)) ؛ و در كل يه چيزي ميخوام كه از خريدنش پشيمون نشم خدايش دارم 2 ميليون تومان ميدم بايد يه تحقيقي كنم ؛

فقط تنها مشكلم 100Hz نبودن سري W سوني هست كه ميترسم مشكل ساز بشه.

فقط يه راهنمايي كوچيك كنيد.

سامسونگ سري 6

سوني سري W

تفاوت هاي كلي دو دستگاه :

1- Samsung response time is 4ms, while Sony's is 8ms
2- IMPORTANT* Samsung has Motion Plus technology, while Sony doesnt have.

لطفا راهنمايي فرماييد.

منتظر نظرات شما هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or