راهنمایی برای خرید مانیتور LCD برای XBOX 360..با قیمتهای مناسب

سلام دوستان
يه كابلhdmiگرفتم ولي نمي تونم راش بندازم
چون وقتيكه به تلويزيون وصل مي كنم رو lcdارورمي يادومي گه قابل پشتيباني نمي باشد
بايدچي كاركنم
لطفاكمكم كنيد
ُسلام
مدل LCD چیه؟
رزولیشن را از توی کنسول بیار پایین بزار روی 720 بعد کابل رو بزن ببین باز هم نمیاد! یا از توی منوی مانیتور ورودی هارو چک بکن ببین روی چی هست!!

ببخشید مانیتور با این مشخصات مناسبه:
Display Screen size 20" Wide Brightness 300 cd/㎡ Contrast Ratio 3000:1 Resolution 1680x1050 Response Time 2ms Viewing Angle(Horizontal/Vertical) 170˚/170˚ Color Supported 16.7M Signal Input Video Signal Analog RGB, DVI Sync. Signal Separate H/V, Composite , SOG Connector D-sub, DVI-D Power Power consumption 50 W Type Built-in Features Plug & Play DDC 2B USB powered hub option - Mac compatibility Yes Multimedia Speakers - Wall-Mount - TCO - Cabinet Color Black High Glossy Optional Accessories - Special Features DVI(HDCP) .MagicBright3 .High Glossy Black

ببخشید مانیتور با این مشخصات مناسبه:
Display Screen size 20" Wide Brightness 300 cd/㎡ Contrast Ratio 3000:1 Resolution 1680x1050 Response Time 2ms Viewing Angle(Horizontal/Vertical) 170˚/170˚ Color Supported 16.7M Signal Input Video Signal Analog RGB, DVI Sync. Signal Separate H/V, Composite , SOG Connector D-sub, DVI-D Power Power consumption 50 W Type Built-in Features Plug & Play DDC 2B USB powered hub option - Mac compatibility Yes Multimedia Speakers - Wall-Mount - TCO - Cabinet Color Black High Glossy Optional Accessories - Special Features DVI(HDCP) .MagicBright3 .High Glossy Black
الان بهترین گزینه برای خرید w2261v هست

با سلام خدمت دوستان عزیز من دیروز از بانه یه ال سی دی ال جی مدل
37LH70YR
به قیمت یک میلیون گرفتم که این مدل همون اسکارلت 2 هست که کنتراستش 1 به
100000
هست و 100 هرتز و بلوتوث داره که برای اولین دفعه هست من همچین چیزی میبینم.
من نظر دوستان رو در مورد این ال سی دی میخوام بدنم که البته ممنون هم میشم.
اینم سایت ال جی

دوستان آیا W2261V از نظر کیفیت برای X360 و PC خوب هست یا نه ؟
با توجه به قیمتش خوب امکاناتی داره و نظرم را به خودش جلب کرده
در ضمن کیفیت Speaker های این مانیتور چگونه هست؟

دوستان آیا W2261V از نظر کیفیت برای X360 و PC خوب هست یا نه ؟
با توجه به قیمتش خوب امکاناتی داره و نظرم را به خودش جلب کرده
در ضمن کیفیت Speaker های این مانیتور چگونه هست؟
بهترین انتخاب برای کنسول همینه!
اسپیکر نداره اما یه جک 3.5 میلی متری داره که میتونی از اون بگیری بدی به اسپیکر!

2033sn خوبه؟؟
کسی میدونه چجوری به یدونه ورودی دو تا کابل وصل کرد؟
چه نوع ورودی؟
اگر منظورتون مانیتور هست نمیشه اینکارو کرد برای RGB باید از سویچ استفاده بکنی, برای DVI هم بازم باید از سویچ استفاده بکنید سویچ RGB آگه خوب نباشه افت کیفیت داره سویچ D-link را پیشنهاد میکنم مدل DVI هم ندیدم اگر هم گیر بیاد خیلی گرونتر از RGB هست!

سلام دوستان میخوام مشخصات lcd توپ بهت بدم
سامسونگ سری 6 37 اینچ full hd hdmi port *3, contrast 50000 - 1
فقط 700 هزار تومن برو حالشو ببر

دوست عزيز من كه متوجه نشدم كه اين قيمت سر كاريه يا جدي هست ؟ اگر جدي هست بگو كجا ميشه به اين قيمت خريد ؟

اقا این مانیتور ال جی2261v اون خروجی صداش فقط برای هدفون هست یا میشه اسپیکر بهش وصل کرد؟ من هر کاری کردم رو اسپیکر جواب نمیده دوستایی که این کارو کردن لطفا یه راهنمایی بکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or