راهنمایی برای خرید بازی برای Wii

الان بعد از مدتها رفتم سایت West دیدم چند تا بازی جدید آورده که مهمتریناش SSBB و Harvest Moon بود میخواستم بدونم این دو تا رو دستگاه ما اجرا میشه یا نه ؟ اصلا این HM از کجا اومده ؟ نسخه ی Pal شه ؟

الان بعد از مدتها رفتم سایت West دیدم چند تا بازی جدید آورده که مهمتریناش SSBB و Harvest Moon بود میخواستم بدونم این دو تا رو دستگاه ما اجرا میشه یا نه ؟ اصلا این HM از کجا اومده ؟ نسخه ی Pal شه ؟

خبر خیلی خوبی بود! :love: خیلی وقته که وست نرفتم!

این Harvest Moon هم فکر کنم همین Magical Melody باشه (هنوز تو سایتش نرفتم ببینم چیه)، چون یکی دیگه هم هست (Heroes) که هنوز مونده تا رلیزش!

بله PAL هم هست ؛ اگه از اون برنامه Freeloader که خود مهدی جون لینک دانلودش رو گذاشته بود؛ استفاده کنید؛ میتونید بازی کنیدش!!

حتما بگیریدش!! ;)

تو سايتش كه خبري از ssbb نيست! تو فروشگاهاشم براي فروش نديدم. كسي تو تهران تونسته اين بازي تهيه كنه؟

ssbb دستگاه رو به 3.1 آپديت ميكنه؟ يا خودمون بايد آپديت كنيم؟

Wiki:
Note: You have to run updates from the JPN version of disc before use this USA version with WBB, else you will got a black screen when loading game.

اگه بازی ریجن U/C باشه ؛ تا با ریجن J دستگاه آپدیت نشه بالا نمیاد!

وست که میگه هر دو ریجن رو آورده؛ فوقش جفتش رو میگیریم...
Or use some tricks to get only part of updates in the USA disc to work, but it's risky ). Must use DVD+R DL at 2084960 Layer Break with ImgBurn. You can also burn it to a DVD5 (without cutscenes but working SSE) using this method: [1], has an update so use WBB and use Wii Generic patcher to remove 001 error.

هنوز همون قفل 001 روش هست ؛ نمی دونم وست درستش کرده یا نه...

من واسه Harvest Moon که حتما یه سر میرم اونجا ، این SSBB هم میگیرم خبرش رو میدم...

آقا تو رو خدا یکی قدم به قدمه patch کردن و تغییر زبان دادن و برداشتن ارور 001 از بازی SUPER MARIO GALAXY رو بگه یا لینکش رو بذاره یا حداقل بگه از کجا سالمش رو بگیرم تو رو خدا.

بهنام جان لطفا هر وقت هر کدوم از این بازی هایی که تازه West آورده رو خریدی سریع اطلاع بده چون یه جا تو رشت هست که بازی ها رو برای من میاره باید زودتر بهش بگم تا بیاره و حتما هم باید 3 4 تا باشه تا بیاره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or