راهنمایی برای خرید بازی برای Wii

میلاد اونجا چی گفتی ؟!

ویرایش کردم:دی

حالا واقعا من اصلا ربط این trucha با generic patcher رو نفهمیدم! trucha رو تا کدوم مرحله باید بریم؟! توی این لینک بالایی رو نگاه کن: من یه بار تا نصف اون رفتم! حالا اگه بخوام با Generic برم ، تا کجای این trucha لازمه ؟!
ببين يه بار فقط از Generic استفاده کن ببين ميشه يا نه.
اگه نشد بايد حتماً فايل key رو بسازي که ميشه تا مرحله آخر اون تاپيک:دی يه مرحله ديگه هم داره که یا بايد با TRucha بری يا Generic که خو مسلمآ Generic آسونتره فقط با يک کليد:دی

ببين يه بار فقط از Generic استفاده کن ببين ميشه يا نه.
اگه نشد بايد حتماً فايل key رو بسازي که ميشه تا مرحله آخر اون تاپيک:دی يه مرحله ديگه هم داره که یا بايد با TRucha بری يا Generic که خو مسلمآ Generic آسونتره فقط با يک کليد:دی

من این Generic هم امتحان کردم واسه SMG (جدا از اون Trucha) . میگه main.dol رو انتخاب کن. من ISO بازی رو میزنم قبول نمیکنه.

اصلا این main.dol چیه؟! کجاس ؟!

با برنامه Trucha برو تو پارتيشن دوم بعد تو يه جاش دقت کنی اين فايل هستش اونو رو يه جای هاردت Extract کن بعد که با Generic روش کار انجام دادی Replace کنش دوباره سره جاش بعد رو همون پارتیشن کلیک راست کن يه چيزی مثل SUBMIT داره بزن(اسم دقيقشون رو الان يادم نيست ايميج بازی هم رو هاردم ندارم که تست کنم)

یه سوال واسه این Freeloader باید هر سه تا فایل Nintendo WiiFreeLoader(JAP) و Nintendo WiiFreeLoader(PAL) و Nintendo WiiFreeLoader(USA) رو رایت کنم یا اون که مربوط به ریجن خودم میشه ؟

یه سوال واسه این Freeloader باید هر سه تا فایل Nintendo WiiFreeLoader(JAP) و Nintendo WiiFreeLoader(PAL) و Nintendo WiiFreeLoader(USA) رو رایت کنم یا اون که مربوط به ریجن خودم میشه ؟

نه فقط همون که ریجن خودت هست!

نمی تونم بدون استفاده از trucha singer و بدون key.bin یه راست از generic patcher استفاده کنم؟

نه! اینطوری که میلاد میگه اول باید با trucha اون کارا رو بکنی بعد با generic کار کنی...

حالا من دوباره امتحانش میکنم ببینم چی میشه...

نمی تونم بدون استفاده از trucha singer و بدون key.bin یه راست از generic patcher استفاده کنم؟

نه! اینطوری که میلاد میگه اول باید با trucha اون کارا رو بکنی بعد با generic کار کنی...

يه نکته هم اينجا لازمه بگم

من مطمئن نيستم شايد قبل از ساختن فايل key بشه از Generic استف زد ولی من نتونستم امتحان کنم بخاطر اينکه قبل از اومدن generic فايل key رو ساخته بودم و اجراش هم کرده بودم.من اگه اين چند روز وقت کنم حتماً راهنماش رو مينويسم...

آقا این فایل key.bin بدجوری اعصاب ما رو خورد کرده.:evil:
آقا میلاد این فایل key که لینکش رو گذاشتی رو واسه هر بازی باید تغییر بدم. GBATemp نوشته که بعد از ساختن key باید با ultraedit تغییرش بدیم. این ultraedit رو از کجا free دانلود کنم یه برنامه hex editor دارم ولی اونطوری که اون گفته نشون نمی ده.
key.gif

من چیکار کنم آخه؟:((

آقا این فایل key.bin بدجوری اعصاب ما رو خورد کرده.:evil:
آقا میلاد این فایل key که لینکش رو گذاشتی رو واسه هر بازی باید تغییر بدم. GBATemp نوشته که بعد از ساختن key باید با ultraedit تغییرش بدیم. این ultraedit رو از کجا free دانلود کنم یه برنامه hex editor دارم ولی اونطوری که اون گفته نشون نمی ده.
key.gif

من چیکار کنم آخه؟:((

نه ديگه ديگه.من يه بار ساختم بقيه بازی ها رو هم با همون يه بار رديف کردم مشگلی نبود.حالا يه بار فقط با generic تست کن شايد شد:دی

UltraEdit
Code:
http://cracktop.com/v.php?id=111154

http://www.ultraedit.com/downloads/ultraedit_download.html

نه ديگه ديگه.من يه بار ساختم بقيه بازی ها رو هم با همون يه بار رديف کردم مشگلی نبود.حالا يه بار فقط با generic تست کن شايد شد:دی

UltraEdit
Code:
http://cracktop.com/v.php?id=111154

http://www.ultraedit.com/downloads/ultraedit_download.html
تشکر.:love:
یعنی دیگه نمی خواد این فایل key.bin رو دستکاری کنیم و فقط کافی اون رو با generic استفاده کنیم؟
من هنوز رایتر نگرفتم که امتحان کنم اینا واسه اینه که وقتی گرفتم اطلاعاتم کافی باشه تا سریع بزنم تو خط PATCH !!!
من ان شا ا... یکشنبه اینا رایتر می گیرم مدل پدل چی سراغ دارین فقط واسه وی نمی خوام 360 هم لازم داره!!!:cheesygri

عنی دیگه نمی خواد این فایل key.bin رو دستکاری کنیم و فقط کافی اون رو با generic استفاده کنیم؟

گفتم شااااااید

حتمآ رو یه DVD-RW بازی ها رو رایت کن که اگه نشد ضرر نکنی

میدونم بابا اینو گفتم که حتمآ حواستون باشه.کلی بوود:biggrin1:
بابا اینا رو ول کن آخر نگفتین ما چه مدل رایتری بخریم تا این پرونده رو ببندیم.
در ضمن اگه لینک دانلود imageburn رو بدین ممنون میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or