Naughty Kitty کاربر سایت Oct 24, 2008 #196 سلام بچه ها ... شرمنده غیبتم طولانی شد . خب ... این animal crossing هنوز نیومده ؟ بیشتر... سلام قربان! کم پیدایی؟! :smile: بازی های جدید که کلا پیدا نمیشن! گویا Wii تحریم شده! :biggrin1: خودت باید دست به کار شی!
سلام بچه ها ... شرمنده غیبتم طولانی شد . خب ... این animal crossing هنوز نیومده ؟ بیشتر... سلام قربان! کم پیدایی؟! :smile: بازی های جدید که کلا پیدا نمیشن! گویا Wii تحریم شده! :biggrin1: خودت باید دست به کار شی!
Aryan_sh.1369 کاربر سایت Oct 25, 2008 #197 نوشته شده توسط psxgamer: سلام قربان! کم پیدایی؟! :smile: بازی های جدید که کلا پیدا نمیشن! گویا Wii تحریم شده! :biggrin1: خودت باید دست به کار شی! بیشتر... مرسی ... ما زیره سایه ی شما استتار کردیم . ای بابا ! تحریمه چی ؟ پس وست اینا چیکارن ؟ من کلی زور بزنم با dial up مثلا چی رو دانلود کنم که قبل از سن 90 سالگی بتونم بازیش کنم ؟! :confused:
نوشته شده توسط psxgamer: سلام قربان! کم پیدایی؟! :smile: بازی های جدید که کلا پیدا نمیشن! گویا Wii تحریم شده! :biggrin1: خودت باید دست به کار شی! بیشتر... مرسی ... ما زیره سایه ی شما استتار کردیم . ای بابا ! تحریمه چی ؟ پس وست اینا چیکارن ؟ من کلی زور بزنم با dial up مثلا چی رو دانلود کنم که قبل از سن 90 سالگی بتونم بازیش کنم ؟! :confused:
Black Hand کاربر سایت Oct 25, 2008 #198 پس وست اینا چیکارن ؟ بیشتر... هیچ کاره ! دیگه هیچ جا بازی Wii نمیاره اگه بازی های جدیدی که اومده رو میخای باید به علی بگی برات بفرسته ... راستی AC هم 20 آبان میاد ... آخرین ویرایش: Oct 25, 2008
پس وست اینا چیکارن ؟ بیشتر... هیچ کاره ! دیگه هیچ جا بازی Wii نمیاره اگه بازی های جدیدی که اومده رو میخای باید به علی بگی برات بفرسته ... راستی AC هم 20 آبان میاد ...
alimami کاربر سایت Oct 28, 2008 #200 نوشته شده توسط NATHAN_HALE: سلام میخواستم بپرسم ایا بازی با وی تکراری میشود؟ بیشتر... خیر به هیچ وجه نمی شود...
نوشته شده توسط NATHAN_HALE: سلام میخواستم بپرسم ایا بازی با وی تکراری میشود؟ بیشتر... خیر به هیچ وجه نمی شود...
ehsanservat کاربر سایت Jul 7, 2014 #201 نوشته شده توسط NATHAN_HALE: سلام میخواستم بپرسم ایا بازی با وی تکراری میشود؟ بیشتر... نه اصلا