Thanx البته تو سایتش لیست هست ولی یا آپدیت نمیشه یا دیگه بازی جدید نمیاره ! اگه میتونی یه سر بزنی که عالی میشه اگه رفتی این Tales of symphonia رو هم بپرس چون اومده (قابل توجه بچه های JRPG باز)من که خودم خیلی وقته وست نرفتم؛ دیگه ازش ناامید شدم! دیگه درست حسابی بازی نمیاره. حالا میرم یه سر میزنم خبری بود میگم بهت...
آره منم تو دمو دیدم فک کردم باید بعد از یه مدت خسته کننده بشه ولی یکی از خوبی های این بازی اینه که خسته کننده نمیشه نمیدونم چیکار کردن ولی مثل اینکه بازی خیلی خوبی شده تو امتیازاتش نمره ی کامل هم هست ! توضیح خاصی هم نیست که بدم مثل همون تریلر هست دیگه ...من که تو دمو ها دیدم این de blob زیاد جالب نبود...
می تونی یکم توضیح بدی؟؟
دلت رو به نقلی خوش نکن... جز دیدن وب پیج به هیچ دردی نمی خوره...خب امروز رفتم ببینم چه خبره. خبری نبود! :biggrin1: جدیدترین بازی هاش همون Blast Works و Order Up بودن. روز به روز دارم بیشتر وسوسه میشم که برم یه ADSL "نقلی" بگیرم و خودم رو از شر هر چی بازی/فیلم خریدن راحت کنم!
کیان الان دات کام خیلی وقته بازیه جدید نیاورده (البته واسه Wii). اما یکی بودا دانلود میکرد 1500 تومن. همینجا تاپیک داشت. کی بود؟ اون نمیاره؟ از اون میتونیم بگیریم.واقعا" وضعیت خیلی ناجور شده قبلا" West خیلی بازی میاورد ولی جدیدا" اونم نمیاره
هر کدوم از دوستان که میتونن یه سر به پرتو یا .com بزنن و اگه اینا رو آورده بودن یا میخاستن بیارن به ما اطلاع بدن
ممنون