راهنمایی برای خرید بازی برای Wii

خب امروز این 3 تا رو گرفتم:

SSBB :لوگوی بازی میاد ولی صفحه سیاه میاد بعدش! (خبری از آپدیت و Error 001 نبود! عجیبه!)

Harvest Moon: Magical Melody: بدون Wii Freeloader نمیاد! باید Freeloader رو روی DVD رایت کنید بعد میتونید بازی رو اجرا کنید!

Sega SuperStars Tennis: روی 3.0 بدون مشکل اومد...

آقا ما وی مون رو تازه گرفتیم سوال و مشکل واسمون زیاد پیش می آد خواهشا یکی سوالات ما رو جواب بده.لطفا. :(
آقا تو رو خدا یکی قدم به قدمه patch کردن و تغییر زبان دادن و برداشتن ارور 001 از بازی SUPER MARIO GALAXY رو بگه یا لینکش رو بذاره یا حداقل بگه از کجا سالمش رو بگیرم تو رو خدا

SSBB :لوگوی بازی میاد ولی صفحه سیاه میاد بعدش! (خبری از آپدیت و Error 001 نبود! عجیبه!)

Harvest Moon: Magical Melody: بدون Wii Freeloader نمیاد! باید Freeloader رو روی DVD رایت کنید بعد میتونید بازی رو اجرا کنید!

پس يعني ssbb دي وي ديش خراب بوده؟! يا كلا نمياد؟

بازی ssbb را من خودم با trucha ارور 001 را برداشتم و کار می کند (ورژن DVD5 بازی نه DVD9)
بازی Harvest Moon را هم می توان بدون Freloader DVD اجرا کرد. من با trucha این کار را کردم. طریقه آن در سایت gbatemp.net آمده است.

آقا محمد من smg رو دارم ولي رايترم خرابه ، هر وقت رايت كردم خبرت ميكنم و برات پيكش ميكنم.
من طریقه برداشتن ارور و تغییر زبان رو می خوام بدونم. تا تو بازی دیگه ای دچار مشکل نشم.

پس يعني ssbb دي وي ديش خراب بوده؟! يا كلا نمياد؟
:arrowd:
طبق تجربیاتم شاید شاید بخاطر این باشه که آپدیت رو خواستن حذف کنند.یا زبان رو با اون برنامه تغییر بدند.

آره منم همین نظرو دارم! چون واسه من 3.0 هست و اصولا باید آپدیت میکرد! وست که فکر نکنم با Trucha کار کنه فقط Brickblock میکنه که ای کاش نمی کرد! حداقل آپدیتش میکردم...

residentevil4 جان ، Black Hand جان ؛ نمیخواد اینو بخرید ، چون هیچ فایده ای نداره؛ حداقل تا موقعی که 3.1 نیستید!

من نمیدونم دیگه این 3.1 و 3.2 رو از کدوم قبرستونی پیدا کنم؛ این ADSL هم شده دردسر برای ما! :-"

ولی فعلا با همین Harvest Moon حال کنید!

دوستان من يه نکته هم بگم راجع به تروچا و دنگ و فنگ هاش.وقتی که فایل key.bin رو ساختيد با استفاده از اون برنامه که ميشه ارور 001 رو برداشت بقيه کار رو انجام بديد 100% تاييد ميشه.ولی خو سعی کنيد زبان رو تغيير نديد چون تو بعضی بازی ها کار نميکنه اين کار

آخرین ویرایش:
دوستان من يه نکته هم بگم راجع به تروچا و دنگ و فنگ هاش.وقتی که رو ساختيد با استفاده از اون برنامه که ميشه ارور 001 رو برداشت بقيه کار رو انجام بديد 100% تاييد ميشه.ولی خو سعی کنيد زبان رو تغيير نديد چون تو بعضی بازی ها کار نميکنه اين کار

میلاد اونجا چی گفتی ؟! :cheesygri

--------------------------------------------

حالا واقعا من اصلا ربط این trucha با generic patcher رو نفهمیدم! trucha رو تا کدوم مرحله باید بریم؟! توی این لینک بالایی رو نگاه کن: من یه بار تا نصف اون رفتم! حالا اگه بخوام با Generic برم ، تا کجای این trucha لازمه ؟! :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or