Black Hand
کاربر سایت
کار اون Boss رو تو Sonic ساختم (البته دو سه روز پیش) کار زیاد سختی نیست فقط وقتی نمیتونی از دست حمله هاش فرار کنی از Time Break استفاده کن(جهت پایین Wii Mote) با سه بار زدن هم می میره البته اگه درست بزنیش
کار اون Boss رو تو Sonic ساختم (البته دو سه روز پیش) کار زیاد سختی نیست فقط وقتی نمیتونی از دست حمله هاش فرار کنی از Time Break استفاده کن(جهت پایین Wii Mote) با سه بار زدن هم می میره البته اگه درست بزنیش
بازی ارزون از کجا میتونم گیر بیارم
البته الان تنها وست هست که هم ارزون تر و هم متعهدتر از پرتو کار میکنهفعلا تنها جایی که قیمتش مناسب تره و قابل اعتماد همون پرتو هست
( 1000 تومان)Man Donbale bazihaye wii 100 tomani migardam age kasi jairo mishnase ke ba in gheimat mifrooshan lotfan bege!!
Mikham 53 ta bazi 1000 tomani bekharam baraye inke to Australia hastam nemittonam harooz pasham biyam Iran kharide bazi!!:biggrin1:
تشخيصش خيلي سخت نيست آخه اين بازيهايي كه داخل ميزنن خيلي تابلوئه و راحت ميشه تشخيص داد، از نوع dvd هم مي تونيد بفهميد. حالا از كجا پيدا كرديد بالاخره؟سوال:
من موقع خرید از کجا بفهمم یک بازی اریجیناله یا نه؟ همینکه یه دفتر چه چند صفحه ای داشته داشته باشه کافیه؟
من بالای 10 بار اقدام کردم که از West این بازی رو تهیه کنم، اولش می گفتن فردا می فرستیم مغازه پس فردا می فرستیم ...West Game این بازی رو هم UC داره هم J ولی اگه اشتباه نکنم گفته بود UC رو به فروشگاه ها نمی فرستن تا اشتباه نشه برای خریدن باید بری تو فرومای سایت West Game ( البته شاید الان به فروشگاه ها بفرستن )
بین بچه های اینجا هم تا جایی که من اطلاع دارم به جز Manouch کسی UC نداره
وست تاحالا به هيچ قولي كه به من تلفني داده كامل عمل نكرده. موجوديش خيلي كمه.من بالای 10 بار اقدام کردم که از West این بازی رو تهیه کنم، اولش می گفتن فردا می فرستیم مغازه پس فردا می فرستیم ...
ولی نفرستادن ، چندین بار هم رفتم در مغازه ولی نتونستم بخرم، الان هم میگن نداریم
اگر کسی uc داره لطف می کنه اگه به من هم این بازی رو بده ...