راهنمایی برای خرید بازی برای Wii

من ntsc/j دارم هم super paper mario که uc هست رو بازی کردم ( البته تمومش کردم ) و همینطور wario ware ! هیچ مشکلی هم بوجود نیومد ! با مدچیپ wiikey !! اپدیتشم نمیدونم ! چون وسطای تابستون از west گرفتم !!

فیرمور wii شما چی هستش؟؟؟ آخه این Super paper Mario که معروفه به Bricker !!! ;)

prince3_love:منظورتون با منه؟؟؟:confused:

آره من هم تا اینجا رسیدم ولی نمیدونم چجوری باید بزنمش

وای خدای من یه نفر دیگه هم سونیک رو بازی کرده تو ایران:angel:
بگذریم شما باید از کوچکترین فرصت استفاده کنید و درست وقتی که قوله به عقب و جلو میره شما دسته رو به صورت ویبرا تون تون تکون بدین تا اون قسمت (اسمشو نمیدونم همونی که برایه زمان هست-سمت راست تصویر--) اون پر بشه((از کوچیک ترین فرصت استفاده کن. این خیلی لازمه برات)
اگه دقت کنی حرکات قوله تکراریه وقتی تیر ابی میزنه شما از این گوشه تصویر به اون گوشه برو(تون تون)تا تیر بهت نخوره بعد اتش زدنش هم تکراری هست بعد از چند حرکت تکراری قوله عقب میره و یه گویه سفید میخواد بهت پرت کنه اون موقه شما باید جهت بالا رو بزنی تا سونیک سری خودشو به اون گوی برسونه وقتی رسید شما باید تون تون بازم دسته رو حالت ویبرایی تکون بدی بعد 4 ثانیه سونیک اونو به طرف قوله میندازه و باز شما باید سریع دسته رو تکون بدی تا اون قسمت زمان (سمت راست) یه مقداری پر بشه بعد دوباره فلش بالا بده تا سونیک سریع به قول برسه وسر قولو بگیره وبازم مجددا شما باید دسته رو به صورت ویبرا تکون بدی تا 4الی5ثانیه
تا 2بار ضربه زدن به این صورت حرکات قول تکراری هست اما وقتی ضربه دوم رو میزنی دیگه بستگی به خونسردیت و چه بسا سکه داره بعد از نمایش حرکات قول مثل سریه قبل ضربه سوم رو بزن و دمویه پایانی رو ببین:clap:
((واقعا این دومویه اخر بازی خستگیه منو از بین برد:punk:))
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم:victory:

آخرین ویرایش:
دست درد نکنه، منظورت غوله دیگه...:-"

خواهش میکنم.بله دقیقا منظورم همون غوله هست:cheesygri(دارم پیشرفت میکنم نه!!این دفعه فقط یک دونه غلط داشتم:-")
باز هم گزینه ویرایش این پست فعال نیست وگرنه در اولین فرصت درستش میکنم;)

عزیزان کمک کنید: من میخوام بزنم به سیم آخر و برم یه چهار پنج تا بازی بگیرم از توپخونه... :cheesygri

1. بازی های Wii رو چند میدن تو توپخونه ؟

2. از کدومشون بگیرم بهتره ؟

3. Wii Play رو کدومشون دارن ؟؟؟

مرسی... :love:

عزیزان کمک کنید: من میخوام بزنم به سیم آخر و برم یه چهار پنج تا بازی بگیرم از توپخونه... :cheesygri

مرسی... :love:
1-بعضی ها میدن 6000 تومان بعضی ها هم میدن 5000تومان وفقط فتحی هست که 1500تومانی هم داره
2-در مورد این سوالت جوابی ندارم
3-من امروز دارم میرم ولیعصر بخرم همین بازی رو(شما ولیعصر سر زدین -پاساژولیعصر-روبرویه وزارت بازرگان رو میگم!:confused:)
موفق باشی...

عزیزان کمک کنید: من میخوام بزنم به سیم آخر و برم یه چهار پنج تا بازی بگیرم از توپخونه...

مرسی...
قیمت توپخونه الان 5-6 نیست از 4 تومن هست تا 1.5 ، من پیشنهاد میکنم اول از رجیونش مطمئن شی بعد بخری. wii play رم دنیای دمو همکف -پلاک 12 داره فکر میکنم. ولی 3.5 میده بقیه جاها ام میتونی سوال کنی ، کلا توپخونه بخاطر قیمتاش خوبه، ولی باید مواظب پاچه ها و رجیون هم بود :cheesygri.

سلام
دوستان من یه خبر عجیب دارم
اون روزی که یکی از دوستان گفت دات کام آپدایت میکنه!!من شماره دات کامو گیر اوردم و زنگ زدم و اون قیمتی داد که من شاخ دراوردم:eek:
قیمت آپدایت کنسول 15 هزار تومان:eek:
باید کنسولتو با همه وسایلش ببری اونجا
نمیدونم والا رو چه حسابی همچین قیمتی روگفتن
ماه (november) داره میرسه و بازی هایی که من به خاطر اونا wii رو خریدم دارن میان ولی هنوز من......
بچه ها به نظر شما باید چیکار کرد؟؟؟؟:((

سلام
دوستان من یه خبر عجیب دارم
اون روزی که یکی از دوستان گفت دات کام آپدایت میکنه!!من شماره دات کامو گیر اوردم و زنگ زدم و اون قیمتی داد که من شاخ دراوردم:eek:
قیمت آپدایت کنسول 15 هزار تومان:eek:
باید کنسولتو با همه وسایلش ببری اونجا
نمیدونم والا رو چه حسابی همچین قیمتی روگفتن
ماه (november) داره میرسه و بازی هایی که من به خاطر اونا wii رو خریدم دارن میان ولی هنوز من......
بچه ها به نظر شما باید چیکار کرد؟؟؟؟:((

واقعا درست میگی نوامبر غوغاست!!

فکرش رو کردید اگه بخوایم Wii رو ببریم دات کام ، سه ساعت باید سنسور و پایه و ... تنظیم کنیم ، یه 1 ساعتی هم وایستیم تا آپدیت شه... :-"

سلام دوستان

خوبه دیگه این آپدایت wii هم شده دردسر هنوز دو ماه نشده ما wii گرفتیم آپدایت جدید آمد . :((نمیذارن یه ذره از بازی کردن لذت ببریم تازه باید
یه روز وقت بزاریمبرای آپدایت کرد یه ذره از پولامون هم .....:cheesygri

بابا اپدیت کردن که کاری نداره فقط کافیه بازی با رجیون دستگاهتون رو بزارید و بعد اپدیت کنید و اکسر دستگاه ها هم که j هستن

خوب اگر شما بازیی دارید که بدون هیچ دردسری تونستید کنسولتون و اپدیت کنید برای ما هم بفرستید ما هم اپدیت کنیم !
کسی هم بدش نمیاد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or