راهنمایی برای خرید بازی برای Wii

آقای Nemessis من برای این گفتم به ورژن ربط داره چون اکثر دوستان که این بازی رو تهیه کردن همین مشکل رو داشتن!! صاحب فروشگاه فتحی که پسرخالم نیست:mad::biggrin1:!!

نه ربطی به ورژن نداره چون من دستگاهمو آپدیت کردم ورژن 3 بازم نیومد روی یه وی پال هم گذاشتم بازم نیومد بازیش اشکال داره

میشه بگی چطوری دستگاه رو به firmware 3 آپدیت کردی؟ با اینترنت یا با بازی ها؟؟ (اگه با بازی آپدیت کردی میشه بگی با کدوم بازی؟؟) :confused:

آخه من هم میخوام به 3.0j آپدیتش کنم تا بازی ها رو با خیال راحت اجرا کنه...

با اینترنت اما با بازی فعلا فکر نکنم بازی اومده باشه با ورژن 3 من نمیدونم
boogie فقط یه آپدیت داره که درایور میکروفن رو نصب میکنه
آره بهترین و مطمئن ترین راه همین اینترنته. راستی LAN Adapter داری یا با WiFi سیستم رو آپدیت کردی؟ موندم یه Wireless router بگیرم یا این USB LAN Adapter
version دستگاه رو از کجا میفهمید؟ ماله من j از فتحی تازه گرفتم

باید بری تو Wii Setting (اون علامت آچار توی Wii Menu) بالای صفحه سمت راست؛ فیرمور دستگاه رو نوشته که به احتمال زیاد همین 2.0j هستش...

آقا جریان این آپدیت ها چیه ؟
این آپدیت ها مال خود نینتندو یا مال مودچیپ ؟
اصلا باید آپدیت بشه یا نه ؟
جواب دو تا سوال اولتو نمیدونم ولی در جواب آخری باید بگم اگه میخوای دستگاهت آخرین بازی های موجود در بازار رو اجرا کنه باید آپدیت کنی;) !

آقا جریان این آپدیت ها چیه ؟
این آپدیت ها مال خود نینتندو یا مال مودچیپ ؟
نینتندو هر چند وقت یه بار Wii رو آپدیت میکنه ( همون کاری که سونی و مایکروسافت میکن).
هر چی بازی جدید تر بیاد ؛ به firmware های جدید احتیاج داره و به ناچار باید دستگاه آپدیت بشه.
این آپدیت ها ربطی به Wiikey (مادچیپ Wii) ندارن ، بلکه آپدیت های رسمی خود نینتندو هستن که آخرین فیرمور هم تا الان 3.0 هستش.

من wifi دارم یعنی مودم وایرلس adsl دارم از lan adapter بهتره چون psp و ds و لپ تاپ هم باهاش کار میکنه شما هم خواستی بگیری مودم وایرلس یا access point بگیر

من wifi دارم یعنی مودم وایرلس adsl دارم از lan adapter بهتره چون psp و ds و لپ تاپ هم باهاش کار میکنه شما هم خواستی بگیری مودم وایرلس یا access point بگیر

مرسی. راستی حجم فایل آپدیت چقدر بود؟ میخوام بدونم با Dial-Up میشه دانلودش کرد یا باید حتما DSL باشه؟ :confused:

درمورد excite truck:
من از جاهای دیگه نمیدونم اما سری قبلی بازیهای فرمان رایانه ازشون گرفتم داخل دستگاه NTSC/UC خودم گذاشتم حتی به عنوان بازی Wii نشناختش و پیغام خطا داد و پسش دادم. اما برس جدید که آورده گذاشتم و بدون مشکل اجرا شد. در ضمن با اینکه من Firmware Update 3 رو از اینترنت گرفته بودم و نصب کرده بودم باز هم بازی Mario Strikers Charged خواست update کنه و روی دستگاه من مشکلی پیش نیومد.(نسخه‌ی firmware هم عوض نشد.)
درمورد update از طریق اینترنت:
update از 2.0 به 2.2 رو من اینترنت dialup رو share کردم از طریق Wifi با Wii. اگر به خورده ارتباط ضعیف بشه update انجام نمیشه و بعد از چندبار به مشکل خوردن بالاخره با گذشتن دستگاه کنار کامپیوتر ارتباط wifi قویتر شد و به شب تا صبح گذاشتم صبح بیدار شدم تموم شده بود.(البته بگم که کامپیوتر من فقط چیپ wifi داشت و قطعا فرستنده‌اش به مراتب از یه Wifi router ضعیفتر بوده، اما بهتره مانع زیادی بینشون نباشه.)
update از 2.2 به 3 رو دادم یکی از دوستام که اینترنت پر سرعت داشت برام انجام داد :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or