راهنمایی برای خرید بازی برای Wii

سلام
میخواستم بازیه crash of the titans به همتون پیشنهاد کنم (من ابتدا بین خرید نسخه xbox360وwiiدچار تردید بودم--اما حالا که نسخه wii رو خریدم حسابی از انتخابم راضی هستم)
بازیش حرف نداره هم از گرافیک خوبی برای این کنسول برخورداره وهم دیگه همتون سبک بازی های کراشو میدونید و لازم به توضیح اضافه نیست
فقط 2 چیز بگم که بازی دارای فایل اپدایت نیست و با کنسول من که رجیونش 2 هست بدون مشکل اجرا شد
گیم پلی خوبی هم داره اما ان طور که باید از دسته های حسگریه wii استفاده کامل نبرده
در کل هیفه که کنسول wiiداشته باشی و این بازی رو از دست بدی:love:;)

فقط 2 چیز بگم که بازی دارای فایل اپدایت نیست و با کنسول من که رجیونش 2 هست بدون مشکل اجرا شد
گیم پلی خوبی هم داره اما ان طور که باید از دسته های حسگریه wii استفاده کامل نبرده
در کل هیفه که کنسول wiiداشته باشی و این بازی رو از دست بدی:love:;)

واقعا رو 2 بدون مشکل اجرا شد ؟! :confused: :love:

آخه توی این Wikipedia نوشته که semi میشه...

Crash of the Titans (WiiZARD) Works on firmware 3.0J/2.2J(semi), WBB 1.3, WiiKey
1.2

یه امتحان کن ببین ممیتونی بری تو setting ؟ ( باید کلیک کنی روی Wii توی صفحه اصلی)

اگه کار میکنه بدون مشکل که حتما میخوامش !!! :love:

واقعا رو 2 بدون مشکل اجرا شد ؟! :confused: :love:

آخه توی این Wikipedia نوشته که semi میشه...

Crash of the Titans (WiiZARD) Works on firmware 3.0J/2.2J(semi), WBB 1.3, WiiKey
1.2

یه امتحان کن ببین ممیتونی بری تو setting ؟ ( باید کلیک کنی روی Wii توی صفحه اصلی)

اگه کار میکنه بدون مشکل که حتما میخوامش !!! :love:
همین الان به خاطر فقط شما رفتم و همه گزینه های settingرو تست کرم تویه همه منو ها میره ;)
من بازی رو گزاشتم داخل دستگاه هیچی ازمن نخواست یه راست رفت تو بازی(پیشنهاد میکنم از دستش ندی فوقعلاده هستش (حداقل من خیلی باهاش حال کردم:love:)
شما میتونی یا خیال راحت از فروشگاه پرتو یا وست گیم بخری(من خودم این دوتارو خیلی قبول دارم-بهخاطر ارزون تر بون بازیه wiiپرتو(3500)من از پرتو خریدم:cheesygri)

همین الان به خاطر فقط شما رفتم و همه گزینه های settingرو تست کرم تویه همه منو ها میره ;)
من بازی رو گزاشتم داخل دستگاه هیچی ازمن نخواست یه راست رفت تو بازی(پیشنهاد میکنم از دستش ندی فوقعلاده هستش (حداقل من خیلی باهاش حال کردم:love:)
شما میتونی یا خیال راحت از فروشگاه پرتو یا وست گیم بخری(من خودم این دوتارو خیلی قبول دارم-بهخاطر ارزون تر بون بازیه wiiپرتو(3500)من از پرتو خریدم:cheesygri)

مرسی! ولی ما آخر نفهمیدیم توی این wikipedia چی نوشته ؟!

با این حساب میشه بیشتر بازی های جدید رو هم با همین 2.0j بازی کرد :cheesygri

این crash رو هم که نمیشه از دست داد... :love:

سلام:x
اینجا کسی sonic and the secret rings رو بازی کرده؟؟؟؟؟؟:bash:(یه کمک میخواستم:neutral:)
من هر هفت حلقه رو گیر اوردم ورفتم برایه کشتن این قول بیشاخ دم اخر:cheesygri
اما کمبود سکه دارم اجیب-میخواستم بدونم راهی یا کد تقلبی جیزی کسی سراق نداره من بتونم این مرحله رو هم رد کنم:hurted1:
واقعا اعصابم خورد شده یه راه فرار هم نمیزارن که سکه هاتو از دست ندی 2الی3 ضربه هم که میزنیش فورن اون تون تون حمله میکنه میکشتت:cursing:(یک روز تمام سعی کردم اما دیگه ماهیچه های بازوم درد گرفت از بس این دسته کنسولو بالا پایین بردم قدرتیم پر بشه:crying1:
دوستان اگه کد تقلب این بازی رو میدونید خواهش میکنم بگین((راستی من تا 3 زربه هم زدمش اصلا باید چند بار بزنیش تا به حلاکت برسه؟؟؟:confused:)

اره انگار فقط منم که این بازی رو خریدمpsxgamer جان(من عاشق بازی های سونیکم-شاید همین دلیلش باشه:cheesygri)
خلاصه ما بلاخره تونستیم قول اخرو هم به هلاکت برسونم واین بازی رو تمام کنم:excited:
اما دوستان 2تا دیگه سوال دارم:huh:(خودمو کشتم با این سوالام:blushing:)
ببخشید تو قسمت باطری دسته هایwii اونجا یه دکمه کوچیک قرمز هست که وقتی میزنیش تمام چراق های دسته wiiخواموش روشن میشن راستش میخواستم بپورسم کاربرد این دکمه چیه به چه درد میخوره؟؟:confused:
و سوال دوم هم ایا میشه تو قسمت شخسیت های mii من شخیتی رو پاک کنم یا ویرایش کنم شخسیته ساخته شده رو یا حد اقل اسمشو تغییر بدم؟؟؟:thinking:

اما دوستان 2تا دیگه سوال دارم:huh:(خودمو کشتم با این سوالام:blushing:)
ببخشید تو قسمت باطری دسته هایwii اونجا یه دکمه کوچیک قرمز هست که وقتی میزنیش تمام چراق های دسته wiiخواموش روشن میشن راستش میخواستم بپورسم کاربرد این دکمه چیه به چه درد میخوره؟؟:confused:
و سوال دوم هم ایا میشه تو قسمت شخسیت های mii من شخیتی رو پاک کنم یا ویرایش کنم شخسیته ساخته شده رو یا حد اقل اسمشو تغییر بدم؟؟؟:thinking:

1. اون دکمه قرمز برای اینه که دسته رو با کنسول sync کنی ، یا به هم بشناسونی... ( همون کاری که تو موبایل برای pair کردن دو گوشی میکنی)
برای اولین باره که میخوای دسته رو به Wii بشناسونی باید اون دکمه دسته و دکمه sync روی Wii رو فشار بدی...

2. بله میشه، اگه میخوای پاکش کنی ، باید بگیریش بندازی توی سطل آشغال !! ;)
برای edit هم دقیق یادم نیست ولی فکر کنم باید بگیریش بندازی توی اون آیکون دایره ای. اسمش رو هم میتونی تغییر بدی...

من ntsc/j دارم هم super paper mario که uc هست رو بازی کردم ( البته تمومش کردم ) و همینطور wario ware ! هیچ مشکلی هم بوجود نیومد ! با مدچیپ wiikey !! اپدیتشم نمیدونم ! چون وسطای تابستون از west گرفتم !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or