فقط 2 چیز بگم که بازی دارای فایل اپدایت نیست و با کنسول من که رجیونش 2 هست بدون مشکل اجرا شد
گیم پلی خوبی هم داره اما ان طور که باید از دسته های حسگریه wii استفاده کامل نبرده
در کل هیفه که کنسول wiiداشته باشی و این بازی رو از دست بدی![]()
همین الان به خاطر فقط شما رفتم و همه گزینه های settingرو تست کرم تویه همه منو ها میرهواقعا رو 2 بدون مشکل اجرا شد ؟! :confused:
آخه توی این Wikipedia نوشته که semi میشه...
Crash of the Titans (WiiZARD) Works on firmware 3.0J/2.2J(semi), WBB 1.3, WiiKey
1.2
یه امتحان کن ببین ممیتونی بری تو setting ؟ ( باید کلیک کنی روی Wii توی صفحه اصلی)
اگه کار میکنه بدون مشکل که حتما میخوامش !!!![]()
همین الان به خاطر فقط شما رفتم و همه گزینه های settingرو تست کرم تویه همه منو ها میره
من بازی رو گزاشتم داخل دستگاه هیچی ازمن نخواست یه راست رفت تو بازی(پیشنهاد میکنم از دستش ندی فوقعلاده هستش (حداقل من خیلی باهاش حال کردم)
شما میتونی یا خیال راحت از فروشگاه پرتو یا وست گیم بخری(من خودم این دوتارو خیلی قبول دارم-بهخاطر ارزون تر بون بازیه wiiپرتو(3500)من از پرتو خریدم:cheesygri)
چجوری باید زدش؟
اما دوستان 2تا دیگه سوال دارم(خودمو کشتم با این سوالام:blushing
ببخشید تو قسمت باطری دسته هایwii اونجا یه دکمه کوچیک قرمز هست که وقتی میزنیش تمام چراق های دسته wiiخواموش روشن میشن راستش میخواستم بپورسم کاربرد این دکمه چیه به چه درد میخوره؟؟:confused:
و سوال دوم هم ایا میشه تو قسمت شخسیت های mii من شخیتی رو پاک کنم یا ویرایش کنم شخسیته ساخته شده رو یا حد اقل اسمشو تغییر بدم؟؟؟:thinking: