دیوید جف : بیونتا راه را بر خدای جنگ ، تنگ کرده است !

Bayonetta

کاربر سایت
file-22.bin.jpeg

David Jaffe خالق عنوان ابر محبوب خدای جنگ در اظهار نظری عجیب ، سطح اکشن بیونتا را بالا تر از خدای جنگ دانست ! و از آن بعنوان "بازی ای که میتواند عرصه را بر GOW تنگ کند" یاد کرد ...
" این روزها خدای جنگ خیلی ساده شده ، مکانیزم ساده ی آن باعث شده تا هر کس که Bayonetta , Ninja Gaiden و DMC را تجربه کند شاهد سیستم اکشن و کنترل به مراتب بهتری نسبت به GOW باشد . "
در ادامه میگوید :
" ما هرگز قصد رقابت با عنوانین مذکور را نداشته ایم . هر کسی می تواند ببیند سیستم مبارزات و اکشن ناب و حرفه ای Bayonetta , Devil May Cry و Ninja Gaiden عرصه را بر GOW تنگ نموده ! ولی در GOW هدف ما این بوده که بازیکن احساس کند به سادگی در یک ماجراجویی قرار دارد که سناریو ، پازل و البته مبارزه (اکشن) هم دارد ... "
ادامه میدهد :
"هدف ما هرگز ساخت یک شبیه ساز سیستم مبارزات نبوده است ! واکنش های شما به من نشان میدهد ، ممکن است شما GOW را دوست نداشته باشید ، اما به این فکر نمیکنین ( نمیتونین این رو انکار کنین ) که علایق متفاوتی نسبت به شما وجود ندارد ..."
"اگر فروش خدای جنگ را با این عناوین مقایسه کنید ، متوجه میشوید که حد اقل در رمینه فروش ما موفق تر عمل کرده ایم . "

=================================================================
منبع
منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VahiD_ST
شهاب دیگه طرفداری بیخودی از یک بازی متوسط نکن، درسته که بیونتا به عقیده ی دوستان (نه من) گرافیک هنری! خوبی داشت و کومبو هاش خوب بود، ولی نه داستان، نه هیجان، نه هیچیش به GOW نمی رسید، هر بازی هم طرفدار خاص خودش رو داره، ولی من یکی که با یک کرکتر زشت و دراز که همش میرقصه بجای اینکه بجنگه، در محیط های فوق تخیلی، با دشمن های احمقانه و داستان آبکی و موسیقی های عجیب و غریب ژاپنی پسندش کنار نمیام.

در ضمن، مقایسه GOW با NG و DMC هم کار اشتباهیه، چون خیلی با هم فرق دارن، اصلا کجای GOW سبکش HnS میشه!؟

دوستان لطفا متوسط امتیازهای این دو بازی رو چک کنین بعد بیان نظر بدین.92 میشه شاهکار 89 میشه بازی متوسط و در پید و از رده خارج.

اما در این که اکشن بایونتا نه تنها Gow وبلکه هر بازی دیگه رو به حاشیه میبره شکی نیست.

اصلا خودتون قضاوت کنید اگه بایونتا داستان و عمق شخصیت پردازی Gow رو داشت مطمئنا میانگین امتیازاتش بالای 95 میشد.پس مشخصه که اکشن بایونتا سرتره.

اینا دیگه حرف خود سازنده بازی رو هم قبول نمیکنن.

Bayonetta رو توی یک جمله خلاصه میکنم: منفور برای بازیباز، ولی منتقد پسند.

از هر 10 نفر هم یک نفر ازش خوشش میاد، مگر همون ژاپنیا:دی

واسه منه بازیباز کهنه کار و قدیمی و خسته از روند تکراری بازیها یک عنوان فوق العاده و یک ری استارت تو سبک اکشن بودش.

کلا دوتا بازی هستش که تو این نسل دوبار تموم کردم که یکیش همینه(وقت ندارم)

آخرین ویرایش:
شهاب دیگه طرفداری بیخودی از یک بازی متوسط نکن، درسته که بیونتا به عقیده ی دوستان (نه من) گرافیک هنری! خوبی داشت و کومبو هاش خوب بود، ولی نه داستان، نه هیجان، نه هیچیش به GOW نمی رسید، هر بازی هم طرفدار خاص خودش رو داره، ولی من یکی که با یک کرکتر زشت و دراز که همش میرقصه بجای اینکه بجنگه، در محیط های فوق تخیلی، با دشمن های احمقانه و داستان آبکی و موسیقی های عجیب و غریب ژاپنی پسندش کنار نمیام.

در ضمن، مقایسه GOW با NG و DMC هم کار اشتباهیه، چون خیلی با هم فرق دارن، اصلا کجای GOW سبکش HnS میشه!؟
بازیه متوسط huh ... ؟
تمامی این بحث هارو امیر توی تاپپیک های قبلی ماها کردیم . دیگه واقعا حال اینکه دوباره بگیم داستان بازی برای سبکش کافی بود ، گیم پلی بازی عالی و فوف العاده سریع و اکشن بود ، موسیقی بازی 20ـه 20 بود و ... نداریم !

اگر این بازی ، بازی متوسط و یا بدتری بود میانگینش 89 نبود ... وقتی همچین میانگین اعجاب انگیزی برای یه عنوان جدیده ژاپنی که به قول خودتون همه پسند نیست ثبت میشه ، گواهی کیفیت بالای بازی میشه .

اینو هیچ کس نمیتونه منکرش بشه . همه هم سپر اینکه بازی بدرد پسر بچه های 15 16 ساله pervy میخوره رو میگیرن دستشون ! پس تمامی اون منتقد ها که میانگین نمرشون شده 89 پسره هیز بودن نه ؟

یه بار اول تاپیک گفتم :دی !

بالا برید ، پایین بیاید ، Bayonetta بازی بسیار خوب و جذابی بودش . حالا به هر دلیلی گیمر ها از این بازی خوششون نمیاد ربطی به بازی نداره . کامیا اثره خودش رو ساخت و تونست اثبات کنه هنر خودش رو . حالا یکی میگه من با جو بازی حال نکردم . یکی میگه من از خوده بیونتا خوشم نمیومد و انبوهی از دلایل اصلا برنمیگرده به بازی بلکه به سلیقه طرف . مثلا منم از بازی های MMO خوشم نمیاد ! شده یه بار برم بگم اه اه آخه اینم سبکه شما بازی میکنید !؟
متاسفانه خواستی بحث رو بپیچونی امیر منتها بدترش کردی .
اون منتقدی که این بازی میپسنده چیه اونوقت ؟ گیمره یا n00b ؟!
آهـــان ! اینجاست که یه چیز مشخص میشه ! بازی کیفیت بسیار بالایی داره منتها ملت خوششون نمیاد ! پس بیخود این بازی رو زیر سوال نبرید ! چون اون منتقد بی طرف میاد کیفیت بازی رو در نظر میگیره نه ریخت و قیافه بیونتا یا اینکه ممکنه یکی توی بازیسنتر از موزیک های شاهکار این بازی خوشش نیاد .
اون منتقدی که بازی رو داره نقد میکنه شعورش خیلی بیشتر از ماهاست . طرفدار فلان بازی هم نیستش . وقتی هم خودتون میگید این بازی رو منتقد ها پسندیدن منتها ما خوشمون نیومد نشونگر اختلاف سلیقه هستش . گفتم که ، منم بلفرض خیلی از بازی فوق العاده Civalizaton خوشم نمیاد ( حالا به هر دلیل غیر منطقی ) . ولی یکبارم نشده یه بازی فوق العاده رو به راحتی چون خوشم نمیاد زیر سوال ببرم .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Quantic Dream
دوستانی که فقط به اکشن بازی می پردازند جالبه بدونن که طراحی هنری بایونتا واقعا فوق العاده بود.
افکت های گل و گیاه و پروانه ها ، نور پردازی محیط و رنگ آمیزی شخصیت ها رو اگه بش دقت کنید میفهمید که سرتاپا هنره در صورتی که در GOW III یه چنین گرافیک هنری ای وجود نداره و همه چی صرف طراحی صحنه های از پیش رندر شده برای نشون دادن عظمت بازی شده! به عنوان مثال در هنگام نبرد با کرونوس میفهمید که اون جور که دوست دارید نمیتونید با اون بجنگید و فقط باید با یک سری حرکات از پیش طراحی شده از بین ببریدش ، پس این غول بیشتر عظمت ظاهری داره تا کاربردی! در حالی که این مساله در بایونتا خیلی کم دیده میشد و بیشتر شخصیت ها رو با روش های مختلف بست9 به سلیقه بازیکن میشد از بین برد.
در ضمن موزیک و صدای بازی به نظر من بسیار زیبا ، شاد و مناسب با جو بازی کار شده بود.
از همه مهمتر افکت هایی بود که در بازی دیده می شد ، به عنوان مثال افکتی که بعد از جاخالی دادن بایونتا ایجاد می شد واقعا فوق العاده بود ، یا افکت هایی که هنگام تبدیل شدن بایونتا به ببر ایجاد میشد.
در ضمن تنوع اسلحه در بایونتا خیلی بیشتر از GOW بود ولی مشکل این بود که قابلیت آپگرید نداشتند.
و در پایان بهتره بگم که باس فایت های بایونتا هم در حد GOW III بودند و فقط گاهی از نظر طراحی کمی تکراری می شدند.
من منکر عظمت GOW از لحاظ گرافیکی و تکنیکی نمیشم ، اما همه چیز گرافیک نیست و گاهی اوقات طراحی هنری ، داستان متنوع و جذاب و نکات دیگر میتونن باعث بشن که یک بازی به عنوان بسیار موفقی تبدیل بشه.
همچنین از نظر داستانی هم بایونتا چیزی کم نداشت ولی متاسفانه خیلی ها نتونستن با این داستان فانتزی و شخصیت های عجیب ارتباط برقرار کنن ، بنابراین فکر میکنن داستان این بازی ضعیف هست که بنظرمن کاملا در اشتباهند.
اونطور که متوجه شدم 90 کسانی که طرفدار بازی هستن سنشون زیر 20 سال هست.
من اصلا ربطی بین سن و سال و این بحث ها نمیبینم ، چه بسا افرادی با سن کم که از لحاظ دانش و علم افراد بزرگسال رو زیر پای خودشون میزارن. این حرف شما نشان از سطحی نگری شما داره!
خیلی به خدا جالبه یه فن دو آتیشه dmc به نام nero میگه قبول داره که gow اوله.بعدشم حالا خوبه آقا کیوان خیلی خوب توضیح دادن که اکشن بهتر فقط به کمبو خلاصه نمیشه.اگر کمبوی بیشتر دلیل بهتر بودن باشه پس gow در مقایسه با ng-dmc-bayoneta و حتی heavnly sword ذر رده آخر قرار میگیره چون کمبوهاش در مقایسه با اونا هم کمتره.اما می بینیم اصلا اینطور نیست و از همه این بازیها 10 سرو گردن بالاتره.
نظرات سایر کاربران حتی مدیر ها هیچ معیاری برای بهتر یا بدتر بودن یک بازی نیست!

آخرین ویرایش:
این پستم معنیش توهین به هیچ دوستی نیست.فقط و فقط:
خیلی به خدا جالبه یه فن دو آتیشه dmc به نام nero میگه قبول داره که gow اوله.بعدشم حالا خوبه آقا کیوان خیلی خوب توضیح دادن که اکشن بهتر فقط به کمبو خلاصه نمیشه.اگر کمبوی بیشتر دلیل بهتر بودن باشه پس gow در مقایسه با ng-dmc-bayoneta و حتی heavnly sword ذر رده آخر قرار میگیره چون کمبوهاش در مقایسه با اونا هم کمتره.اما می بینیم اصلا اینطور نیست و از همه این بازیها 10 سرو گردن بالاتره.

• Like
Reactions: 浪人
Commn' Boy ... !
مگه سایکوناتسه ؟:دی
تازه اونم منفور نیست واسه گیمرایی که تجربش کردن :دی
... این جماعتی که بهشون میگی منتقد ، از جنس ما گیمر ها هستن ... آدم فضایی که نیستن !
هالیوود هم نیست که بگیم فیلم واسه گیشه ساخته شده ... ! امتیاز سیخی چند !
بهر حال ، بالا ، همیشه بالا میمونه ...
حالا من نوعی بخواد خوشم بیاد یا نه ...
پ.ن : گفتن نظر شخصی با تحمیل اون نظر و خود رو علامه ی دهر دونستن واقعا" فرق میکنه ...

آخرین ویرایش:
از طرفی بعضیا بازیرو خفن میکوبن که احساس میکنم یه خورده حسابی با این بانوی جادوگر عینکی دارن :دی از اون طرف عده-ای هستن که بازیرو یه غول قلمداد میکنن که اصلا حقش نیست !! نه به اون شوریِ شور نه به این بی نمکی یا یه چیزی تو این مایه-ها !! بازی واقعا خوش ساخت بود . ولی تعداد کسایی که بازی رو پسندیدن کم بود . کسایی هم که بازی رو یه شاهکار !! میدونن خیلی خیلی کمتره

از طرفی بعضیا بازیرو خفن میکوبن که احساس میکنم یه خورده حسابی با این بانوی جادوگر عینکی دارن :دی از اون طرف عده-ای هستن که بازیرو یه غول قلمداد میکنن که اصلا حقش نیست !! نه به اون شوریِ شور نه به این بی نمکی یا یه چیزی تو این مایه-ها !! بازی واقعا خوش ساخت بود . ولی تعداد کسایی که بازی رو پسندیدن کم بود . کسایی هم که بازی رو یه شاهکار !! میدونن خیلی خیلی کمتره

این درست هستش میدونی این وسط مشکل چیه بعضی ها طرفداری اغراق آمیز از BY میکنن بعضی ها هم از اون ور یه مقادار اغراق میکنن .

من خودم طرفداری GOW هستم اما این که بگیم چند پله از بازی های دیگه بالا تر هستش اغراق هستش بین عرش تا فرش فقط یه نقطه بند هستش در بازی ها بازی های بودن که گزشته عالی داشتن اما الان کجان ؟ اما الان GOW3 خودش عرش رو نشون میده حالا دوستان هرکاری هم بکنن نمیشه اصلا نمیتونه BY با GOW مقایسه بشه برای این که مسخره هستش به هرکی دوبازی رو نشون بدی میفهمه که BY بازی خوبی هستش اما نه به حد GOW .

حرف کروش رو هم نمیدونم برای این که هنوز C رو بازی نکردم اما اگه واقعا این جوری باشه یه بازی عالی دیگه اضافه میشه به لیست بازی های محبوب .

آقا دنبال یه درصد هستم برای فهمدین سنه دقیق دختران مدرسه بقلیمون . شدیدا به شما که توی ثبت احوال کار میکنید نیاز دارم :) .
=))=)) .
به خدا شماها حیفید اینجا باشید . بذارید از این استعداد های نهفته به خوبی استفاده شه ! به هر حال کسی که از روی مغز یهو یه درصد ول میده یه talentـی داره دیگه !
خدا به همه ی ماها صبر بده .

منم شدیدا فن DMCـم ( به طوری که دومین سری محبوبم هستش ) پس وقتی منم میگم بیونتا عالیه باید ـه باید ـه باید قبول کنید ! چون حرفه من وحی منزله !

:)) .

یه نکته ای هم فراموش کردید ظاهرا !
اگه قرار باشه حرف این بچه بازیا که بدرد بچه 16 ساله و اینا باشه بیشتر از اونکه بیونتا زیر سوال بره خوده GOW میره زیر سوال ( بر طبق حرفای این افراد ) چرا ؟
با چشم دیدم بچه ی 4 ساله اومده میگه آقا " گاد آف وار " بهم بده . فروشنده هم گفتش که بدرد سنت نمیخوره . بعدشم بچه گفت نه بابا بده میخوام برم یکم چیز رو چیز کنم تو بازی ! چند سال پیشم GOW یک اومده بود تمام هم مدرسه ای های من حمله ور میشدن که برن این بازی رو بازی کنن . فقط و فقط بخاطر اون مورد . مشابه اینم تا دلت بخواد هست همین الانشم که دیدم طرف میاد میگه : آره من خدای گاد اف وارم و توی 3 یه ج***ه خوابیده میگه منو چیز کن تا باهات حرف بزنم !!
کلا کاری به این حرف که بازی بدرد این سن میخوره ندارم چون از ریشه و پایه این حرف غلطه . بچه ی 12 ساله نابغه هست میره کنکور میده و میره قبول میشه . منتها اگر ملاک بد بودن این بازی اینه که ایشون حجابشون رو رعایت نکردن و بدرد بچه های هیز و هرزه میخوره رو خیلی راحت ما میتونیم 100 مقابل بدترش رو برگردونیم به خوده همین GOW ! پس انقدر حرف از این مورد نیارید . چون ظاهرا فراموش کردید که GOW خودش توی این مورد استادیه جلو بیونتا ! پس کلا بازی هایی مثل GOW و Mafia نباید تولید بشن یا اگرم میشن هرکی خوشش میاد همون بچه 15 16 ساله هست ؟ یکم منطقی فکر کنید ، بعد پست بزنید ...

آخرین ویرایش:
من خودم طرفداری GOW هستم اما این که بگیم چند پله از بازی های دیگه بالا تر هستش اغراق هستش بین عرش تا فرش فقط یه نقطه بند هستش در بازی ها بازی های بودن که گزشته عالی داشتن اما الان کجان ؟ اما الان GOW3 خودش عرش رو نشون میده حالا دوستان هرکاری هم بکنن نمیشه اصلا نمیتونه BY با GOW مقایسه بشه برای این که مسخره هستش به هرکی دوبازی رو نشون بدی میفهمه که BY بازی خوبی هستش اما نه به حد GOW .
تایید میشه خفن . تو عالی بودن GOW هیچ شکی نیست . هیچکس هم ندیدم منکرش بشه . خودم هم تو خوب بودن بیونتا ! شکی ندارم . تو غنی بودن گیم پلی بازی هم شکی ندارم . اما نمیتونم هیچ برتری-ای نسبت به GOW بجز تعداد کومبوهای ! بازی ببینم . چه از نظر جذابیت چه از نظر هیجان بیونتا برای من به هیج وجه به GOW نمیرسه .

یه نکته ای هم فراموش کردید ظاهرا !
اگه قرار باشه حرف این بچه بازیا که بدرد بچه 16 ساله و اینا باشه بیشتر از اونکه بیونتا زیر سوال بره خوده GOW میره زیر سوال ( بر طبق حرفای این افراد ) چرا ؟
با چشم دیدم بچه ی 4 ساله اومده میگه آقا " گاد آف وار " بهم بده . فروشنده هم گفتش که بدرد سنت نمیخوره . بعدشم بچه گفت نه بابا بده میخوام برم یکم چیز رو چیز کنم تو بازی ! چند سال پیشم GOW یک اومده بود تمام هم مدرسه ای های من حمله ور میشدن که برن این بازی رو بازی کنن . فقط و فقط بخاطر اون مورد . مشابه اینم تا دلت بخواد هست همین الانشم که دیدم طرف میاد میگه : آره من خدای گاد اف وارم و توی 3 یه ج***ه خوابیده میگه منو چیز کن تا باهات حرف بزنم !!
کلا کاری به این حرف که بازی بدرد این سن میخوره ندارم چون از ریشه و پایه این حرف غلطه . بچه ی 12 ساله نابغه هست میره کنکور میده و میره قبول میشه . منتها اگر ملاک بد بودن این بازی اینه که ایشون حجابشون رو رعایت نکردن و بدرد بچه های هیز و هرزه میخوره رو خیلی راحت ما میتونیم 100 مقابل بدترش رو برگردونیم به خوده همین GOW ! پس انقدر حرف از این مورد نیارید . چون ظاهرا فراموش کردید که GOW خودش توی این مورد استادیه جلو بیونتا ! پس کلا بازی هایی مثل GOW و Mafia نباید تولید بشن یا اگرم میشن هرکی خوشش میاد همون بچه 15 16 ساله هست ؟ یکم منطقی فکر کنید ، بعد پست بزنید ...
دوست عزیز یه مینی گیم 2 دقیقه ای خیلی بایک بازیی که شخصیت فقط جاذبه ج...سی داره فرق داره .بایونتا کوچکترین شخصیت پردازی نداشت که بتونه ماندگار بشه.

پست ها را داشتم می خوندم یک نکته ای برام جالب بود. اولا جف اصلا نگفته Bayonetta بازی بهتری فقط گفته سیستم مبارزات بهتری داشته که خب طبیعتا حرفش درسته و در درجه دوم GOW سری عالی هست و از Bayonetta بهتره هر جوری حساب کنی. دوم اینکه اقا چرا زمین زمان به هم پیوند میدید تا بگید Bayonetta بازی بدی بود ؟ میگید بازی بدی هست چرا توی Meta میانگینش 90 هست. میگید بازیباز پسند نبود پس چرا 1.5 میلیون فروخت. میگید برای بچه های زیر 20 خوب بوده ..... اقایون توی خارج محدودیت سنی دارند برای خرید مثل مملکت خودمون نیست که به بچه 5 توصیه می کنند GTA بازی کنه.

• Like
Reactions: 浪人

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or