دوستانی که فقط به اکشن بازی می پردازند جالبه بدونن که طراحی هنری بایونتا واقعا فوق العاده بود.
افکت های گل و گیاه و پروانه ها ، نور پردازی محیط و رنگ آمیزی شخصیت ها رو اگه بش دقت کنید میفهمید که سرتاپا هنره در صورتی که در GOW III یه چنین گرافیک هنری ای وجود نداره و همه چی صرف طراحی صحنه های از پیش رندر شده برای نشون دادن عظمت بازی شده! به عنوان مثال در هنگام نبرد با کرونوس میفهمید که اون جور که دوست دارید نمیتونید با اون بجنگید و فقط باید با یک سری حرکات از پیش طراحی شده از بین ببریدش ، پس این غول بیشتر عظمت ظاهری داره تا کاربردی! در حالی که این مساله در بایونتا خیلی کم دیده میشد و بیشتر شخصیت ها رو با روش های مختلف بست9 به سلیقه بازیکن میشد از بین برد.
در ضمن موزیک و صدای بازی به نظر من بسیار زیبا ، شاد و مناسب با جو بازی کار شده بود.
از همه مهمتر افکت هایی بود که در بازی دیده می شد ، به عنوان مثال افکتی که بعد از جاخالی دادن بایونتا ایجاد می شد واقعا فوق العاده بود ، یا افکت هایی که هنگام تبدیل شدن بایونتا به ببر ایجاد میشد.
در ضمن تنوع اسلحه در بایونتا خیلی بیشتر از GOW بود ولی مشکل این بود که قابلیت آپگرید نداشتند.
و در پایان بهتره بگم که باس فایت های بایونتا هم در حد GOW III بودند و فقط گاهی از نظر طراحی کمی تکراری می شدند.
من منکر عظمت GOW از لحاظ گرافیکی و تکنیکی نمیشم ، اما همه چیز گرافیک نیست و گاهی اوقات طراحی هنری ، داستان متنوع و جذاب و نکات دیگر میتونن باعث بشن که یک بازی به عنوان بسیار موفقی تبدیل بشه.
همچنین از نظر داستانی هم بایونتا چیزی کم نداشت ولی متاسفانه خیلی ها نتونستن با این داستان فانتزی و شخصیت های عجیب ارتباط برقرار کنن ، بنابراین فکر میکنن داستان این بازی ضعیف هست که بنظرمن کاملا در اشتباهند.
اونطور که متوجه شدم 90 کسانی که طرفدار بازی هستن سنشون زیر 20 سال هست.
من اصلا ربطی بین سن و سال و این بحث ها نمیبینم ، چه بسا افرادی با سن کم که از لحاظ دانش و علم افراد بزرگسال رو زیر پای خودشون میزارن. این حرف شما نشان از سطحی نگری شما داره!
خیلی به خدا جالبه یه فن دو آتیشه dmc به نام nero میگه قبول داره که gow اوله.بعدشم حالا خوبه آقا کیوان خیلی خوب توضیح دادن که اکشن بهتر فقط به کمبو خلاصه نمیشه.اگر کمبوی بیشتر دلیل بهتر بودن باشه پس gow در مقایسه با ng-dmc-bayoneta و حتی heavnly sword ذر رده آخر قرار میگیره چون کمبوهاش در مقایسه با اونا هم کمتره.اما می بینیم اصلا اینطور نیست و از همه این بازیها 10 سرو گردن بالاتره.
نظرات سایر کاربران حتی مدیر ها هیچ معیاری برای بهتر یا بدتر بودن یک بازی نیست!