دیوید جف : بیونتا راه را بر خدای جنگ ، تنگ کرده است !

Bayonetta

کاربر سایت
file-22.bin.jpeg

David Jaffe خالق عنوان ابر محبوب خدای جنگ در اظهار نظری عجیب ، سطح اکشن بیونتا را بالا تر از خدای جنگ دانست ! و از آن بعنوان "بازی ای که میتواند عرصه را بر GOW تنگ کند" یاد کرد ...
" این روزها خدای جنگ خیلی ساده شده ، مکانیزم ساده ی آن باعث شده تا هر کس که Bayonetta , Ninja Gaiden و DMC را تجربه کند شاهد سیستم اکشن و کنترل به مراتب بهتری نسبت به GOW باشد . "
در ادامه میگوید :
" ما هرگز قصد رقابت با عنوانین مذکور را نداشته ایم . هر کسی می تواند ببیند سیستم مبارزات و اکشن ناب و حرفه ای Bayonetta , Devil May Cry و Ninja Gaiden عرصه را بر GOW تنگ نموده ! ولی در GOW هدف ما این بوده که بازیکن احساس کند به سادگی در یک ماجراجویی قرار دارد که سناریو ، پازل و البته مبارزه (اکشن) هم دارد ... "
ادامه میدهد :
"هدف ما هرگز ساخت یک شبیه ساز سیستم مبارزات نبوده است ! واکنش های شما به من نشان میدهد ، ممکن است شما GOW را دوست نداشته باشید ، اما به این فکر نمیکنین ( نمیتونین این رو انکار کنین ) که علایق متفاوتی نسبت به شما وجود ندارد ..."
"اگر فروش خدای جنگ را با این عناوین مقایسه کنید ، متوجه میشوید که حد اقل در رمینه فروش ما موفق تر عمل کرده ایم . "

=================================================================
منبع
منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VahiD_ST
بابا خواهشا ول کنید این بحث س..ک..س...ی بودن بایونتا رو.به خدا اگه قرار بود این جور چیزا ابن بازی رو تبدیل به یک شاهکار هنری بکنه اونوقت باید سری Play--b باید بهتر ین بازی دنیا میشدن.

کلا میشه گفت:
از لحاظ اکشن و گیم پلی و گرافیک هنری بایونتا خیلی بهتره.ولی گرافیک تکنیکی GOW بهتره و گیم پلیش عام پسند تر هستش.

جدیداً به جای میانگین امتیازات فقط از روی امتیاز 3 سایت یا مجله یه بازی بررسی میشه ! پس عجب شکست سختی خورده ! :d

تعداد باس ها که خوب بود ولی هر کدوم یه 3 باری تکرار میشد ! :d

میانگین امتیازات نیست ولی مهمترین امتیازات واسه هر بازی همینهاست و تقریبا حالت معیار داره.

در مورد باس هم تنها نکته ی منفی که من از این بازی دیدم همین تکرار باسها بود که زیاد جالب نیست به نظر من.

آخرین ویرایش:
دقیقا" موافقم ...
اگرم که بحث امتیاز باشه که IGN 9.5 ،GS 9.0،EDGE 10 که دیگه راهی واسه GOW نیست .:دی
البته اگه منظورش نسخه ی سوّم باشه که از BAYONETTA شکست خورده رسما" .
جدیداً به جای میانگین امتیازات فقط از روی امتیاز 3 سایت یا مجله یه بازی بررسی میشه ! پس عجب شکست سختی خورده ! :d
اتفاقاً جالبه بدونی باس های خيلی متفاوتی داشت..تا اونجا که من يادمه باس تکراری تو بازی نديدم.
تعداد باس ها که خوب بود ولی هر کدوم یه 3 باری تکرار میشد ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or