دیوید جف : بیونتا راه را بر خدای جنگ ، تنگ کرده است !

Bayonetta

کاربر سایت
file-22.bin.jpeg

David Jaffe خالق عنوان ابر محبوب خدای جنگ در اظهار نظری عجیب ، سطح اکشن بیونتا را بالا تر از خدای جنگ دانست ! و از آن بعنوان "بازی ای که میتواند عرصه را بر GOW تنگ کند" یاد کرد ...
" این روزها خدای جنگ خیلی ساده شده ، مکانیزم ساده ی آن باعث شده تا هر کس که Bayonetta , Ninja Gaiden و DMC را تجربه کند شاهد سیستم اکشن و کنترل به مراتب بهتری نسبت به GOW باشد . "
در ادامه میگوید :
" ما هرگز قصد رقابت با عنوانین مذکور را نداشته ایم . هر کسی می تواند ببیند سیستم مبارزات و اکشن ناب و حرفه ای Bayonetta , Devil May Cry و Ninja Gaiden عرصه را بر GOW تنگ نموده ! ولی در GOW هدف ما این بوده که بازیکن احساس کند به سادگی در یک ماجراجویی قرار دارد که سناریو ، پازل و البته مبارزه (اکشن) هم دارد ... "
ادامه میدهد :
"هدف ما هرگز ساخت یک شبیه ساز سیستم مبارزات نبوده است ! واکنش های شما به من نشان میدهد ، ممکن است شما GOW را دوست نداشته باشید ، اما به این فکر نمیکنین ( نمیتونین این رو انکار کنین ) که علایق متفاوتی نسبت به شما وجود ندارد ..."
"اگر فروش خدای جنگ را با این عناوین مقایسه کنید ، متوجه میشوید که حد اقل در رمینه فروش ما موفق تر عمل کرده ایم . "

=================================================================
منبع
منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VahiD_ST

یه نکته ای هم فراموش کردید ظاهرا !
اگه قرار باشه حرف این بچه بازیا که بدرد بچه 16 ساله و اینا باشه بیشتر از اونکه بیونتا زیر سوال بره خوده GOW میره زیر سوال ( بر طبق حرفای این افراد ) چرا ؟
با چشم دیدم بچه ی 4 ساله اومده میگه آقا " گاد آف وار " بهم بده . فروشنده هم گفتش که بدرد سنت نمیخوره . بعدشم بچه گفت نه بابا بده میخوام برم یکم چیز رو چیز کنم تو بازی ! چند سال پیشم GOW یک اومده بود تمام هم مدرسه ای های من حمله ور میشدن که برن این بازی رو بازی کنن . فقط و فقط بخاطر اون مورد . مشابه اینم تا دلت بخواد هست همین الانشم که دیدم طرف میاد میگه : آره من خدای گاد اف وارم و توی 3 یه ج***ه خوابیده میگه منو چیز کن تا باهات حرف بزنم !!
اینو کاملا موافقم.موقعی که gow 1 اومد سوم راهنمایی بودم و رفیقم گفت برو بازی رو بگیر توش خفنیات داره منم بعد مدرسه با کله رفتم خریدم:دی
این ایرادایی هم که از بایونتا می گیرن خنده داره و این حرفای مضحک رو فقط تو ایران می شه شنید،دلیلشم اینه که کوچکترین چیزی از فرهنگ ژاپنی سرشون نمی شه:دی
یادمه تو یکی از تاپیک های rising یکی اومده بود به رایدن تهمت g@y بودن زده بود:)
بعدش اگه قرار باشه از دید ج.نسی نگاه کنیم gow بدتره!
تو gow 3 هم که دم به ساعت از خوابگاه بانو آفرودیته سر در میوردیم و بانو خستگی رو از تنمون درمیاورد:دی
gow 3 هم اصلا تو اون حدی که انتظار داشتم نبود...2 ـش هم همینطور...هر دوشون از خاکسترهای مغز جفی بلند شده بودن و اگه گرافیکشون نبود با سر زمین خورده بودن.

آخرین ویرایش:
یه نکته ای هم فراموش کردید ظاهرا !
اگه قرار باشه حرف این بچه بازیا که بدرد بچه 16 ساله و اینا باشه بیشتر از اونکه بیونتا زیر سوال بره خوده GOW میره زیر سوال ( بر طبق حرفای این افراد ) چرا ؟
با چشم دیدم بچه ی 4 ساله اومده میگه آقا " گاد آف وار " بهم بده . فروشنده هم گفتش که بدرد سنت نمیخوره . بعدشم بچه گفت نه بابا بده میخوام برم یکم چیز رو چیز کنم تو بازی ! چند سال پیشم GOW یک اومده بود تمام هم مدرسه ای های من حمله ور میشدن که برن این بازی رو بازی کنن . فقط و فقط بخاطر اون مورد . مشابه اینم تا دلت بخواد هست همین الانشم که دیدم طرف میاد میگه : آره من خدای گاد اف وارم و توی 3 یه ج***ه خوابیده میگه منو چیز کن تا باهات حرف بزنم !!
کلا کاری به این حرف که بازی بدرد این سن میخوره ندارم چون از ریشه و پایه این حرف غلطه . بچه ی 12 ساله نابغه هست میره کنکور میده و میره قبول میشه . منتها اگر ملاک بد بودن این بازی اینه که ایشون حجابشون رو رعایت نکردن و بدرد بچه های هیز و هرزه میخوره رو خیلی راحت ما میتونیم 100 مقابل بدترش رو برگردونیم به خوده همین GOW ! پس انقدر حرف از این مورد نیارید . چون ظاهرا فراموش کردید که GOW خودش توی این مورد استادیه جلو بیونتا ! پس کلا بازی هایی مثل GOW و Mafia نباید تولید بشن یا اگرم میشن هرکی خوشش میاد همون بچه 15 16 ساله هست ؟ یکم منطقی فکر کنید ، بعد پست بزنید ...
آقا شما هم دیگه خیلی داری این مسئله رو گنده می کنی ! چیز و چیز کنه چیه ! اصلا چیزی نشون نمیده که ! کلش رو هم جمع کنی 30 ثانیه نمیشه ! والا تو بیونتا اون یارو لحظه به لحظه چشای هیزش تو همه جای بیونتا می چرخید ! :dانتهای کمبو ها نیز ...:dاگر چه این مسائل نباید برا یه گیمر مهم باشه ! :d(چی گفتم !lol)
نیاید شقه شقه کنید منو نه گفتم بده نه عالی ! من الان کلا خودم رو خنثی اعلام می کنم !:d

gow 3 هم اصلا تو اون حدی که انتظار داشتم نبود...2 ـش هم همینطور...هر دوشون از خاکسترهای مغز جفی بلند شده بودن و اگه گرافیکشون نبود با سر زمین خورده بودن.
100% یعنی شک نکنا 100% درست میگی کلا 3گانه مضخرفی بود !!!
اینو کاملا موافقم.موقعی که gow 1 اومد سوم راهنمایی بودم و رفیقم گفت برو بازی رو بگیر توش خفنیات داره منم بعد مدرسه با کله رفتم خریدم:biggrin1:
ماکه بخاطر این چیزا نخریدیم بازیرو . ما از گیم پلی لذت بردیم گیم پلی-ای که بعد از تکرار تو 3 قسمت به هیچ وجه تکراری نشد . البته دروغ نمیگم تو اون سن وقتی با اون صحنه مواجه شدم اونم تو یک بازی یکم جالب بود واسم :دی
این ایرادایی هم که از بایونتا می گیرن خنده داره و این حرفای مضحک رو فقط تو ایران می شه شنید،دلیلشم اینه که کوچکترین چیزی از فرهنگ ژاپنی سرشون نمی شه:biggrin1:
بازم میگم بیونتا بازیه فوق العده قشنگیه . اما عشوه-ها و حرکات بیونتا چه تو Cutscene ها و چه گیم پلی هم بی دلیل گذاشته نشده . در صورتی که mini game های GOW فقط یه بخش کوچیک یک بازیه بزرگ رو تشکیل میداد .

اونائی که از حرف من ناراحت شدن تقصیر خودشون هست.اکثر اونائی که تو این سایت از بایونتا خوششون اومده زیر 20 سال هستن.این هم چیز بدی نیست که به دوستان برمیخوره.تو سن و سال 15-19 ساله آدم فکرش آزاد تر هست و مشفله نداره و روح شادتری داره.برای همینم تو این سن و سال اکثر بازیها طبعا به آدم میچسبه.منم زمانی که 17-18 سالم بود میشستم پای punisher باهاش حال میکردم.بعد داداش بزرگم هی میگفت بابا خیلی چرته.این چیه تو بازی میکنی.اما اون موقع من میگفتم نه.اما الان میفهمم که اون راست میگفت.در کل من اگه گفتم دوستان زیر 20 سال اصلا منظورم این نبود که اونا دور از جون هیز هستن.چون تو این دوره زمونه هیچکی نمیره با بازی .......
اما در نهایت بالا برید پائین بیاید بایونتا جلوی کریتوس حرفی برای گفتن نداره.
در ضمن فروش 1.5 میلیونی روی 2تا پلتفرم اصلا فروش خیره کننده ایی نیست.جتی متوسط هم حساب نمیشه.یعنی به طور میانگین روی هر پلتفرم 750 هزار نسخه.و این در حالی هست که فضای روانیه بازی کاملا مطابق با سلیقه ژاپنی هاست.و این نشون میده که استقبال از این بازی خیلی چشمگیر نبوده.

آخرین ویرایش:
این سبک سبکه مورده علاقه من نیست ولی اکثره بازیهایه نابه این سبکو بازی کردم مثله NG، DMC، GOW و ...
سنم هم تقریبا بالاست نسبت به بچه هایه این انجمن (29 سالمه). یادمه بایونتا رو بخاطره نقدهایه خیلی خوبش خریدم، راستش فکر نمیکردم حتی تمومش کنم چون یادمه NG2 و DMC4 رو هم به زور تا آخرشون رفتم و بیشتر به خاطره اسمشون تموم کردم! خب برسیم به بایونتا...
باور نمیکردم ولی معتاده گیم پلی و مکانیزمه بازی شدم... اوایل فکر میکردم این سرعته گیم پلی یکم باعثه button mashing میشه ولی بعده یه مدت به عمقه شاهکاره گیم پلی پی بردم. معتادکننده، روون، سریع و شدیدا جذاب. اصلا قصده مقایسه ندارم ولی GOW3 خیلی از لحاظه گیم پلی منو ارضا نکرد. درسته تغییرات داشت نسبت به شماره هایه قبلیش ولی قالب همون قالب بود. (گرچه همون قالب هم شاهکاره) ولی در کل الان که فکر میکنم با Bayonetta بیشتر حال کردم تا با GOW3. (نظره شخصی)
احترامه خاصی هم برایه سریه GOW قائلم ولی نظرمو گفتم.

در مورد سن کن طرفدارای بایونتا باید بگم درسته چندتا از دوستان من ایکس باکس دارند دوتاشون سنشون کمه و به بازی خیلی علاقه مند شدن و سه تایه دیگه که سنشون بالای 24 هست از بازی متنفر شدن ...

کوچکترین بار فنی حرفای شما نداره . که یه بچه از این خوشش میاد و اینا .
چرا ؟ چون به قول کسری اونور همینطوری بازیه M نمیدن دسته بچه تا مشتریشون شه ! اینجا همه چی خر تو خره . اون 58 ( فکر کنم ) نقدی که در اومده هم همشون رو پسر بچه های ایرانی ننوشتن بلکه منتقد های بالای 25 30 ساله حرفه ای نوشتن . خواهشا این رو درک کنید . درک هم نمیکنید مهم نیست چون هر چقدرم بگین هیچ چیز از ارزش شاهکاری مثل بیونتا کم نمیشه .
ضمن اینکه بیونتا 2.5 میلیون فروخت .

آخرین ویرایش:
نمرات این بازی گویایه همه چیز است .
یک IP جدید ، ژاپنی و نه چندان همه پسند و ... تونست نمرات متوسط 89 و 90 بگیره . لابد تمامی منتقدین که این نمرات بالا رو دادن همشون پسره 15 ساله و هیز بودن ! نه ؟
هر چقدرم بکوبید تو سره بازی برای هیچ کس مهم نیست .
بیونتا یک بازی با کیفیت بود که توی سبکه خودش عالی عملکرد و مطمئنا یکی از بهترین H n' S های تاریخ بودش ...
مطمئنا نظر کسی خصوصا فن های بازی های دیگه چیزی رو عوض نمیکنه .
حقیقت تلخه ولی این بازی بسیار بازی خوبی بود . شما از بازی ژاپنی خوشتون نمیاد ، از جادوگری و عینک و قد بلند خوشتون نمیاد ، طرفدار بازی های دیگه هستید ، از سرعت گیم پلی خوشتون نمیاد و ... هیچ ربطی به بازی نداره . این بازی در سبک خودش یک بازی بسیار عالی به حساب میاد .
دقیقا" موافقم ...
اگرم که بحث امتیاز باشه که IGN 9.5 ،GS 9.0،EDGE 10 که دیگه راهی واسه GOW نیست .:دی
البته اگه منظورش نسخه ی سوّم باشه که از BAYONETTA شکست خورده رسما" .

بعده یه مدت به عمقه شاهکاره گیم پلی پی بردم. معتادکننده، روون، سریع و شدیدا جذاب. در کل الان که فکر میکنم با Bayonetta بیشتر حال کردم
اینکه منوشما از Bayonetta خوشم اومد و 4نفر دیگه نه یه بحثیه; اینکه این بابا چطور بعد از 1 سال از عرضه Bayonetta تازه زبون واکردن یه بحث دیگه ست و اینکه چطور تونسته یه Action Climax رو به Hack & Slash ربط بده خیلی جالبه (:|). اونم درست چند روز بعد از عرضه Castlevania.
اگر عنوانی بخواد GOW3 رو به چالش بکشه castlevania lords of shadow ست نه چیز دیگه.

اما آخه حتی 4تا باس متفاوت هم نداشت میخواد چی در برابر GOWارائه بده؟
اتفاقاً جالبه بدونی باس های خيلی متفاوتی داشت..تا اونجا که من يادمه باس تکراری تو بازی نديدم.

اصلا جفي از برتري Bayonetta نگفته .گفته سيستم كمبوش پيشرفته تر و كامله كه هر كسي دو عنوان رو بازي كرده باشه به راحتي ميتونه اينو درك كنه اما نكتش اينجاست كه همين سيستم پيچيده سخته و از لحاظ عملكرد هم خيلي خاصه براي همين از هر 2 نفر يكي از فن بازي ميشه و يكي از بازي متنفر ميشه اما سيستم GOW با اينكه ساده تره اما يادگيريش راحت تره و كسي كه فول آب بشه ميتونه روي درجه هاي سختي بالا(به خصوص اون آخرش كه آنلاك بايد بكني:d)هيجان و لذت واقعي رو بچشه .
بحثي از شخصيت اينا نشده كه دوستان دعوا ميكنن سرش!

یه چیزی هست به اسم Class بازی و داستان و شخصیت ! که Class شخصیت و داستان Bayonetta اصلا در حد GOW نیست ! GOW کلا جدی تر و قوی تر با اکشن مورد قبول هست (به نظر من) اما Bayonetta بیشتر جنبه Fun داره ! هرچند که Bayo کلا H&S خالص هست و GOW یه اکشن با پازل های خوب و شخصیت های جذاب که همین باعث میشه گیم پلیش به نظر من بهتر باشه

تو این چند وقت تنها بازیی که من دیدم که بتونه تو همه موارد به GOW نزدیک باشه همین Castlevania بود که با توجه به اول کار بودنش ، واقعا جای پیشرفت داره.

به نظر من یکی از اصلی ترین دلایلی که دوستان این رو میگن این هاست:
1-زن بودن کاراکتر
2-مولتی پلتفرم بودن و در عین حال انحصاری بودن گاد.

شما الان بیا ببین اگر همین بایونیتا میشد برای مایکرو ملت میریختن میگفتن هم سطحه و در سطح بصری در سطح عالی هست(که واقعیت هم همینه!)
زن بودنش هم که بله مثلا اگر مرد بود با شنلش finisher میزد همه میگفتن بابا این ته هرچی هنره!اصلا سبکه!bayy یک بازی واقعا زیباست حالا درسته ضربات سبک کار شده همه تنوع boss های بازی واقعا زیاده حتی در creep ها!مراحل هم متنوع کار شده Gow هم خوبه ولی منکر بایونیتا هم نباید شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or