دموي اختصاصي مولتي پلير Crysis 2

Dire Wolf

کاربر سایت
دموي اختصاصي بخش مولتي پلير Crysis 2 در January 25​
crysis21.jpg

EA اعلام كرد كه دموي اختصاصي بخش مولتي پلير Crysis 2 در 25 ژانويه براي كاربران طلايي Xbox Live عرضه خواهد شد .
اين دمو شامل نقشه اي به نام Skyline و دو مود Team Instant Action و Crash Site ميباشد .
در مود Team Instant Action دو تيم در مقابل يكديگر قرار ميگيرند و يكديگر را ميكشند تا هر يك بيشتر بتواند بكشد امتياز بالاتري ميگيرد .
در مود Crash Site بازيكنان در يك قلعه هستند و بايد از نفوذ موجودات فضايي به قلعه و خراب كردن ديوار قلعه جلوگيري كنند و آن ها را در كنار ساحل نگه دارند .
البته اينجا دو دقيقه ويدئو درباره ي اين بخش وجود دارد .
قسمت مولتي پلير خود بازي شامل 6 مود و 12 نقشه است كه در شهر نيويورك ميباشد . بازيكنان ميتوانند تا 50 رتبه در بخش مولتي پلير رنك بندي شوند و سلاح هاي خود را آپديت كنند .
Crysis 2 براي سه پلتفرم PC و PS3 و X360 در تاريخ 22 مارچ در آمريكاي شمالي و 25 مارچ در اروپا عرضه خواهد شد .

دلیل اینکه از PS3 یا حتی PC چیز زیادی نشون ندادن، اینه که پلتفرم اصلی فروش C2 مشخصا 360 هست. هم به خاطر اینکه کلا 360 رو بازیهای مولتی شوتر بیشتر میفروشه و هم اینکه روی PS3 یه رقیب داره! K3
فروش بیشتر رو 360 بازم دلیل نمیشه که اصلا از PS3 چیزی نشون ندن (در واقع اصلا ربطی نداره!). وجود K3 رو PS3 هم همینطور. به هر حال نشون دادن ویدیو یه تبلیغی برای بازی هم میشه. اما خُب شاید هم همکاری با مایکروسافت و اینا باشه، از پشت پرده کسی خبر نداره:دی
بعیده اینطوری باشه، چون Crytek روی این قضیه که CE3 تنها راه برای ساختن بازی روی PC , 360 و PS3 هست خیلی مانور داده. شخصا بعید میدونم اختلاف فاحشی بین نسخه های 360 و PS3 باشه. قضیه Valve هم فرق داشت. شخص گیب نیویل از سونی و PS3 به خاطر معماری الکی پیچیده ی PS3 متنفر بود! هرچند این اواخر سرش به سنگ خورد و هم Source رو با PS3 هماهنگ کردن هم PORTAL2 براش منتشر میشه
نه منم نگفتم اختلاف خیلی فاحش مثل Bayonetta و اینا:دی ولی بازم فکر کنم کیفیت نسخه PS3ـش یه مقدار پایینتر باشه (این تصور منه، فردا مساوی دراومدن نیایید یقه بگیرید:دی).
نظر خودم طبق چیزایی که میبینم، گرافیک K3 بهتره، هرچند گرفیک اونقدرها هم مهم نیست که تو این سایت اینهمه این دو بازی رو به خاطرش مقایسه میکنن بعدشم جفت بازیها هم اینقدر مهم نیستن که Bulletstorm هست
Quoted for Truth
گرافیک برای شخص من تا یه حد مناسبی باشه که به تجربه کلی بازی لطمه نزنه کافیه. Bulletstorm هم که صد در صد جفتشون رو میکنه تو قوطی:دی

من کاری به این حرفها ندارم هر 2 بازی زیبا هستن و من حتما بازیشون میکنم.این بحثها رو هم دیگه تموم کنید.اونا پول درمیارن شما اعصاب خودتون رو داغون میکنید.بازی کنید حالشو ببرید>:d<

فروش بیشتر رو 360 بازم دلیل نمیشه که اصلا از PS3 چیزی نشون ندن (در واقع اصلا ربطی نداره!). وجود K3 رو PS3 هم همینطور. به هر حال نشون دادن ویدیو یه تبلیغی برای بازی هم میشه. اما خُب شاید هم همکاری با مایکروسافت و اینا باشه، از پشت پرده کسی خبر نداره:biggrin1:
جدا ربطی نداره؟ پس دلیل اینکه هر سال توی E3 نمایش CoD رو توی کنفرانس MS میبینیم و DLC انحصاری برای نسخه 360 میزنه و اینا چیه؟ دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم چیزی از نسخه های دیگه کلا نشون نمیدن! یا دلیل اینکه EA سعی میکرد MoH رو روی PS3 نشون بده چی بود؟ جز اینکه امیدوار بود که PS3 پلتفرم اول فروش بازی باشه؟
کلا چیز خیلی عجیبی هم نیست که یه بازی رو روی یه پلتفرم نشون بدن. حالا یا مثل EA به خاطر اینکه فروش بازی رقیب روی یه کنسول (CoD روی 360) بیشتره و اینا میخوان از اونیکی کنسول استفاده کنن (MoH روی PS3) (احتمالا K3 روی PS3 خیلی بیشتر از C2 روی PS3 میفروشه و Crytek میخواد از 360 استفاده کنه:دی) یا مثل Activision به خاطر اینکه میدونه بازیش رو یه کنسول پرفروشتره... یا به دلایلی دیگه:دی
البته اینا همش احتمالات من در آوردی هست:دی شاید واقعا C2 یه چیزیش باشه:دی اصلا به من چه... برو از خود یرلی بپرس:دی

جدا ربطی نداره؟ پس دلیل اینکه هر سال توی E3 نمایش CoD رو توی کنفرانس MS میبینیم و DLC انحصاری برای نسخه 360 میزنه و اینا چیه؟ دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم چیزی از نسخه های دیگه کلا نشون نمیدن! یا دلیل اینکه EA سعی میکرد MoH رو روی PS3 نشون بده چی بود؟ جز اینکه امیدوار بود که PS3 پلتفرم اول فروش بازی باشه؟
کلا چیز خیلی عجیبی هم نیست که یه بازی رو روی یه پلتفرم نشون بدن. حالا یا مثل EA به خاطر اینکه فروش بازی رقیب روی یه کنسول (CoD روی 360) بیشتره و اینا میخوان از اونیکی کنسول استفاده کنن (MoH روی PS3) (احتمالا K3 روی PS3 خیلی بیشتر از C2 روی PS3 میفروشه و Crytek میخواد از 360 استفاده کنه:دی) یا مثل Activision به خاطر اینکه میدونه بازیش رو یه کنسول پرفروشتره... یا به دلایلی دیگه:دی
البته اینا همش احتمالات من در آوردی هست:دی شاید واقعا C2 یه چیزیش باشه:دی اصلا به من چه... برو از خود یرلی بپرس:دی
بابا اون E3 کنفرانسه:دی نمیشه که اون نمایش هم تو کنفرانس مایکروسافت باشه هم سونی:دی ولی الان مثلا اگه Crytek یه تریلر از نسخه PS3 بده بیرون که ضرری براش نداره! داره؟:دی یه تریلره دیگه:دی

از نسخه PCـش هم قبلا گیم پلی اومده. فقط از PS3 اصلا هیچی نشون ندادن.

در اونکه شکی نیست . ولی باید دید چه سیستمی ! سیستم خوباش الان کرایسیس رو با بدبختی اجرا می کنن :دی !
چرا الکی حرف میزنی؟! اتفاقا سیستم خوباش امروز راحت کرایسیس رو اجرا میکنن. اگه این گرافیک رو تونستن رو 360 پیاده کنن، مسلما بهتر از اینش رو میتونن رو سیستمای خوب به راحتی با فریم بالا اجرا کنن.

• Like
Reactions: Dreadlord
الان که دقت میکنم میبینم چقدر این جُفتک زدنا و تکل زدنش شبیه به BulletStorm هستش همینطور لگد زدنش به اجسام :d

موضوع جنگ را عوض میکنیم :d

Bulletstorm هم که صد در صد جفتشون رو میکنه تو قوطی:دی

با اون سیستم مسخره و ضعیفی که واسه Bulletstorm اعلام کردن به کل ازش نا امید شدم(البته میدونم منظورت نسخه کنسولی هست اما این سیستم اعلام شده هم بی ربط به نسخه کنسولی نیست)
و مطمئنم در مقابل crysis حرفی واسه گفتن نداره:d

با اون سیستم مسخره و ضعیفی که واسه Bulletstorm اعلام کردن به کل ازش نا امید شدم(البته میدونم منظورت نسخه کنسولی هست اما این سیستم اعلام شده هم بی ربط به نسخه کنسولی نیست)
عزیزم، من حرفی از گرافیک نزدم. شما کیفیت بازی ها رو از روی گرافیکشون مشخص میکنی؟!

منظور بابک گیم پلی که من هم معتقدم جفتشون توی قوطی می کنه. Run & Gun FTW !!!

• Like
Reactions: Dreadlord

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or