دموي اختصاصي مولتي پلير Crysis 2

Dire Wolf

کاربر سایت
دموي اختصاصي بخش مولتي پلير Crysis 2 در January 25​
crysis21.jpg

EA اعلام كرد كه دموي اختصاصي بخش مولتي پلير Crysis 2 در 25 ژانويه براي كاربران طلايي Xbox Live عرضه خواهد شد .
اين دمو شامل نقشه اي به نام Skyline و دو مود Team Instant Action و Crash Site ميباشد .
در مود Team Instant Action دو تيم در مقابل يكديگر قرار ميگيرند و يكديگر را ميكشند تا هر يك بيشتر بتواند بكشد امتياز بالاتري ميگيرد .
در مود Crash Site بازيكنان در يك قلعه هستند و بايد از نفوذ موجودات فضايي به قلعه و خراب كردن ديوار قلعه جلوگيري كنند و آن ها را در كنار ساحل نگه دارند .
البته اينجا دو دقيقه ويدئو درباره ي اين بخش وجود دارد .
قسمت مولتي پلير خود بازي شامل 6 مود و 12 نقشه است كه در شهر نيويورك ميباشد . بازيكنان ميتوانند تا 50 رتبه در بخش مولتي پلير رنك بندي شوند و سلاح هاي خود را آپديت كنند .
Crysis 2 براي سه پلتفرم PC و PS3 و X360 در تاريخ 22 مارچ در آمريكاي شمالي و 25 مارچ در اروپا عرضه خواهد شد .

گرافیک هم از تمام بازیهای کنسولی که دیده بودم بهتر بود
kz3 رو درسته قورت میداد!
دوست عزیز جو الکی نده، این چیزی که من الان از مالتی پلیر KZ3 دیدم حرف شما رو کاملاً بر عکس میکنه:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HYqyAcYlk8Y
2xkth6n66xsezigyjm05.jpg
حتماً ببین.

sry for off-opic

پ.ن: بزار هر دو بازی ریلیس بشند همه چیز مشخص میشه. ;)
پ.ن2: این رو هم اضاف کنم که ویدئو مربوط به Crysis 2 یک تریلر ساخته شده بود اما این یک Footage خالص از بازی هست!

آخرین ویرایش:
اول اینکه صرفا تسلط روی زبان به این معنی نیست که هرکی زبانش خوبه باید از داستان halo هم خبر داشته باشه.خیلیها اولین نسخه از halo رو با نام reach بازی کردن و هیچ اطلاعی از گذشته اون ندارن پس لازم نیست با کنایه و تیکه بیجا پروندن حرف خودت رو توجیه کنی!
دوم اینکه وقتی شما میای یه پست تو یه مکان عمومی میدی، به این معنیه که دوست داری عقیدت رو با دیگران به اشتراک بگذاری.این که روشنه؟ حالا اینکه عقیده شخصی خودت رو نسبت به چیزی تو یه مکان عمومی ارائه میدی، طبعا باید منتظر بازخوردهای اون هم باشی و البته از نظرت دفاع کنی.اگه غیر اینی هست که من میگم پس بهتره اصولا نظراتت رو در محدوده مخیله خودت نگه داری و به بیرون درز ندی تا دیگه نگران این نباشی که خدای ناکرده کسی از نظرت اشکال بگیره یا اون رو نقض کنه!
اما در مورد اینکه میای و اسم lord of the rings رو در کنار halo میاری که خب واضحه هدفت از انتظار یه داستان خوب تو یه بازی چیه! شما از یه بازی انتظار داری که یه رمان خوب باشه تا دربردارنده محتوای غنی باشه...که خب با این اوصاف طبیعیه که چنین نظری هم درباره این بازی و صدالبته ارباب حلقه ها داشته باشی.
خوب راجع به اول پستتون باید بگم که وقتی شما پست من رو نقل قول میکنید و میگید
خداییش چند نفر از شمایی که اینقدر هی برا این HALO مایه میذارید از جزئیات داستانیش باخبرید؟/:)
یعنی دقیقا منظورتون من و کسایی مثل من هست که از داستان بازی HALO دفاع میکنیم . من کسی نیستم که بخوام بیجا تیکه بندازم . اون پست من در ادامه-ی پست کنایه آمیزی ! بود که شما دادید . شما فکر کن من تازه با halo reach با این سری آَشنا شدم و قبل از این هیچ شناختی درباره-ی داستان شخصیتها و . . . نداشتم . خدارو شکر قبل از عرضه-ی ریچ تو خیلی از مجلات و سایتها پرونده-ی کامل داستانیه این سری به زبان فارسی ارائه شده . پس مطمئنا کسی که داستان بازی براش مهم باشه قبل از تجربه-ی یک ادامه ! از این سری تمام داستان بازی رو میدونه .
من پستم رو دادم . میدونم شاید خیلیها با من هم عقیده نباشن . اینکه شما هم با من هم عقیده نباشی هم دور از ذهن نبود که من بخوام بخاطر این جبهه گیری کنم . من هیچوقت نگفتم هیچ بازی-ای نمیتونه بهش برسه . گفتم این بازی با توجه به داستان نسخه-ی اول بازی و اینکه این نسخه دقیقا ادامه نسخه-ی اول هست و باید داستان نسخه-ی اول رو ادامه بده نمیتونه با عنوانی مثل HALO از نظر داستانی رقابت کنه .
راجع به ارباب حلقه-ها هم باید بگم من اسم این دو عنوان رو برای این کنار هم آوردم چون HALO دقیقا محیط و فضا و دنیایی رو بازیها خلق کرد که کامل و کم نقص هستش دقیقا کاری که اون کتاب انجام داد . دنیایی که میشه از درونش بازیهای زیادی ساخت که از نظر داستان غنی باشن . یک بازی از یک سری دنباله دار باید از همون اول داستانِ غنی-ای داشته باشه . داستانی که با پایان یک شماره از بازی بازیکن رو در تب و تاب رونمایی از نسخه-ی بعد قرار بده . نمیدونم چی تو داستان CRYSIS 1 شما دیدید که امیدوارتون میکنه که تو نسخه-ی دوم بتونه با HALO رقابت کنه ؟ چیزی بود که باعث بشه شما انتظار نسخه-ی بعد رو بکشید ؟ ( بجز گرافیک )
برای من CRYSIS اصلا کشش داستانی نداشت و فقط بازیرو بخاطر گرافیک فوق العاده زیباش ( با اینکه PC من کِشِش روی ULTRA HIGH اجرا کردن این بازیرو نداشت ) و همینطور گیم پلی بازی که واقعا من رو یاد FARCRY مینداخت تموم کردم . من بازهم میگم این بازی مطمئنا 100% بازیه بزرگی خواهد بود . اما اینکه بخواد تو داستان آنچچنان پیشرفت کنه که سازنده-ها گفتن بنظرم غیر ممکن هست ( شاید من اشتباه میکنم )
الان تریلر رو دیدم همین الان حرفی که راجع به گرافیک کنسولی بازی زدم رو پس میگیرم :دی البته اگه این تریلر واسه نسخه-ی کنسولی باشه :دی

خوب راجع به اول پستتون باید بگم که وقتی شما پست من رو نقل قول میکنید و میگید

یعنی دقیقا منظورتون من و کسایی مثل من هست که از داستان بازی HALO دفاع میکنیم . من کسی نیستم که بخوام بیجا تیکه بندازم . اون پست من در ادامه-ی پست کنایه آمیزی ! بود که شما دادید . شما فکر کن من تازه با halo reach با این سری آَشنا شدم و قبل از این هیچ شناختی درباره-ی داستان شخصیتها و . . . نداشتم . خدارو شکر قبل از عرضه-ی ریچ تو خیلی از مجلات و سایتها پرونده-ی کامل داستانیه این سری به زبان فارسی ارائه شده . پس مطمئنا کسی که داستان بازی براش مهم باشه قبل از تجربه-ی یک ادامه ! از این سری تمام داستان بازی رو میدونه .
من پستم رو دادم . میدونم شاید خیلیها با من هم عقیده نباشن . اینکه شما هم با من هم عقیده نباشی هم دور از ذهن نبود که من بخوام بخاطر این جبهه گیری کنم . من هیچوقت نگفتم هیچ بازی-ای نمیتونه بهش برسه . گفتم این بازی با توجه به داستان نسخه-ی اول بازی و اینکه این نسخه دقیقا ادامه نسخه-ی اول هست و باید داستان نسخه-ی اول رو ادامه بده نمیتونه با عنوانی مثل HALO از نظر داستانی رقابت کنه .
راجع به ارباب حلقه-ها هم باید بگم من اسم این دو عنوان رو برای این کنار هم آوردم چون HALO دقیقا محیط و فضا و دنیایی رو بازیها خلق کرد که کامل و کم نقص هستش دقیقا کاری که اون کتاب انجام داد . دنیایی که میشه از درونش بازیهای زیادی ساخت که از نظر داستان غنی باشن . یک بازی از یک سری دنباله دار باید از همون اول داستانِ غنی-ای داشته باشه . داستانی که با پایان یک شماره از بازی بازیکن رو در تب و تاب رونمایی از نسخه-ی بعد قرار بده . نمیدونم چی تو داستان CRYSIS 1 شما دیدید که امیدوارتون میکنه که تو نسخه-ی دوم بتونه با HALO رقابت کنه ؟ چیزی بود که باعث بشه شما انتظار نسخه-ی بعد رو بکشید ؟ ( بجز گرافیک )
برای من CRYSIS اصلا کشش داستانی نداشت و فقط بازیرو بخاطر گرافیک فوق العاده زیباش ( با اینکه PC من کِشِش روی ULTRA HIGH اجرا کردن این بازیرو نداشت ) و همینطور گیم پلی بازی که واقعا من رو یاد FARCRY مینداخت تموم کردم . من بازهم میگم این بازی مطمئنا 100% بازیه بزرگی خواهد بود . اما اینکه بخواد تو داستان آنچچنان پیشرفت کنه که سازنده-ها گفتن بنظرم غیر ممکن هست ( شاید من اشتباه میکنم )
مجددا(!!)اول اینکه کلمه "شما" تو اون پست معنای عام داره و دربرگیرنده کسایی هست که این چندوقته با اسم halo به crysis2 گیر دادن. که مجددا عبارت"چند نفر" معنای جمله رو واضح نشون میده که منظور من همه اونها نیست!
اما درباره داستان دلیلت اصلا قانع کننده نیست که چون شماره اول داستان خوبی نداشته پس شماره دوم هم نمیتونه داستان خوبی داشته باشه! این مسئله بارها تو دنیای فیلم و کتاب نقض شده.مثالهاش هم زیاده...در هرصورت دیگه چیزی به عرضه بازی نمونده فقط باید منتظر موند و دید.
اما درباره ارباب حلقه ها و halo خب همونطور که دفعه پیش هم گفتم قرار دادن این دو در کنار هم فقط یه دلیل میتونه داشته باشه اونم اینه که شما به یه رمان جذاب بیشتر از بار محتواییش اهمیت میدی که خب من به داستان کرایسیس2 با توجه به حرفهای نویسندش خیلی بیشتر از اینا امیدوارم.
الان تریلر رو دیدم همین الان حرفی که راجع به گرافیک کنسولی بازی زدم رو پس میگیرم :biggrin1: البته اگه این تریلر واسه نسخه-ی کنسولی باشه :biggrin1:
سه روز دیگه تو live منتشر میشه بعد باز شک داری برا کنسول بوده باشه؟؟؟!:d

دوست عزیز جو الکی نده، این چیزی که من الان از مالتی پلیر KZ3 دیدم حرف شما رو کاملاً بر عکس میکنه:
2xkth6n66xsezigyjm05.jpg
حتماً ببین.

sry for off-opic

پ.ن2: این رو هم اضاف کنم که ویدئو مربوط به Crysis 2 یک تریلر ساخته شده بود اما این یک Footage خالص از بازی هست!
کجاش نقض میکنه؟ اتفاقا اصلا هم اینطور نیست.ولی به هر حال kz3 گرافیکش خیلی خوفه و بهترین کار منتظر نشستنه.
bw7gj7p9wbw0sds3n6t1.png

آخرین ویرایش:
واقعا که زیبا ودیدنی هست من خودم به شخصه فکر نمی کردم بتونن رو کنسول به این خوبی در بیارند گرافیک را ولی حالا خیلی امیدوارتر شدم به تمام نسخه ها
فکر کنم نیاز هر سه پلتفرم را براورده کنند تیم سازنده
عکسی هم که وحید گذاشته نشان دهنده همه حقیقت هست

نه به اینکه چند ماهه هیچ ویدئوی درست حسابی از نسخه کنسولی نشون ندادن (کلآ من هنوز نمیدونم ویدئوی با کیفیتی از گیم پلی کنسولی اومده یا نه :دی) نه به اینکه یه دفعه میگن دموش 4 روز دیگه میاد :دی
در مورد اومدنش روی 360 هم طبیعیه :دی Crytek با Microsoft همکاری نزدیکی داره برای ساختن یه بازی اختصاصی و این همکاری میتونه این چیزا رو هم به دنبال داشته باشه ! هرچند اگه اشتباه نکنم قبل از این هم بازیهایی بودن که روی 360 زودتر دمو داشتن (شایدم اشتباه میکنم !)

حتماً ببین.
sry for off-opic

چیش نقض میشه عزیزم؟:d
دمو رو دیدم خوب بود اما واقعا به نظرت طراحی محیط crysis سخت تره یا این؟
kz3 از اول تا اخر همینجور تو خرابه ها بود و یعنی اگه بخوایم کلی حساب کنیم جزئیات خیلی کمی داره . کلا محیط هاش خیلی شبیه به هم هستن و به نظرم اصلا رقیبی واسه crysis2 نیس
همونطور که شماره 2ـش رقیبی واسه crysis نبود (این همه تعریف کردن از KZ2 اما وقتی بازی کردم کلا یه چیز دیگه دیدم که بگذریم چون اینجا جاش نیس;))

اما شما یه نگا به همین ترایلر crysis2 بنداز . از دریا و کشتی گرفته تا جنگل - ساختمون - ماشین - خونه - قطار - ایستگاههای مترو - فروشگاها و .... که طراحیشون خیلی سخت تر و البته چشم نواز تر از اون خرابه های kz3 هست:))
در کل به نظر من killzone 3 حتی نمیتونه نزدیک crysis بشه چه برسه به اینکه بخواد رقیبش بشه
بقیه بحث ها رو بزاریم واسه وقتی که بازی عرضه شد;)
----

همین عکس رو هم مقایسه کن شما
ادم با طراحی crysis2عشق میکنه:d
i35760_1.jpg

2xkth6n66xsezigyjm05.jpg

• Like
Reactions: Electronic Arts
من که کلا کرایسیس رو دوست دارم از نسخه اولش هم خیلی خوشم اومد.حالا میخواد بدتر از کیلزون باشه یا بهتر چه فرقی داره واسه ما؟

vahid_ba @
بیخیال با نظرات گرانبهای شما پیرامون بهترین گرافیک کنسولی یعنی U2 اشنا هستیم :d, هر کس هر دو ویدئو رو مشاهده کنه براحتی میفهمه من چی میگم! به نظر من کرایسیس 2 تو این ویدئو در برابر کیلزون 3 مثل کارتون مقابل فیلم سینمائی میمونه؛ افکت های مزخرف C2 و رنگبندی اون با تکسچر های ضعیف تر, مپ و . . . بخوبی بیانگر این هست!

در کل تاپیک رو به بیراهه نکشیم و یجوری حرف نزنیم که وقتی هر دو بازی عرضه شدن رومون نشه بیایم تو تاپیک!. منتظر میمونیم تا نظر منتقدین رو در مورد این دو بازی اللخصوص گرافیک مشاهده کنیم (نسخه کنسولی). ;)

در کل به نظر من killzone 3 حتی نمیتونه نزدیک crysis بشه چه برسه به اینکه بخواد رقیبش بشه
:(

vahid_ba @
بیخیال با نظرات گرانبهای شما پیرامون بهترین گرافیک کنسولی یعنی U2 اشنا هستیم :d, هر کس هر دو ویدئو رو مشاهده کنه براحتی میفهمه من چی میگم! به نظر من کرایسیس 2 تو این ویدئو در برابر کیلزون 3 مثل کارتون مقابل فیلم سینمائی میمونه؛ افکت های مزخرف C2 و رنگبندی اون با تکسچر های ضعیف تر, مپ و . . . بخوبی بیانگر این هست!

در کل تاپیک رو به بیراهه نکشیم و یجوری حرف نزنیم که وقتی هر دو بازی عرضه شدن رومون نشه بیایم تو تاپیک!. منتظر میمونیم تا نظر منتقدین رو در مورد این دو بازی اللخصوص گرافیک مشاهده کنیم (نسخه کنسولی). ;)

البته پستهای شما هم پیرامون دفاع از u2 و له کردن همه عناوین دیگه هم موجوده!
خداییش کمال فن بوئیسم رو باید در شما دید. شما یه سر به پیشنمایشهای بازی بزن(از e3 تا حالا) ببین تا به حال سایتا درباره گرافیک crysis2 چی گفتن بعد دوباره بیا اینجا.اون عکسی هم که من و وحید گذاشتیم و البته این تریلر خودش بیانگر همه چیز هست و قضاوت بمونه با دیگران.من با اینکه از kz2 اصلا خوشم نمیومد ولی با دیدن دمو های kz3 واقعا ازش خوشم اومده و باید بگم واقعا گرافیکش بالاست ولی نه اینطور که شما میگی.به هر حال من این پست شما رو حتما نگه میدارم تا زمان عرضه crysis2 اونوقت حتما میذارمش تو امضام!

shefer @
چه ربطی داره ؟ :)) دفاعی هم بوده بحق بوده همونطوری که بیش از 110 سایت و مجله این منصب رو به U2 دادن و هیچ بازی کنسولی تا الان نتونسته بهش از این نظر نزدیک بشه پس حرفی توش نمیمونه! ;)
وقتی گفته میشه کیلزون 3 هیچ حرفی مقابل کرایسیس 2 نداره و C2 درسته KZ3 رو قورت میده (بحث روی کنسول هست) کمال فن بوئیسم رو مشاهده نمیکنی شما چون بنفعتون و بطبع بر علیه انحصاری های سونی هست؟!
این حرف هایی هم که فعلاً و تا اینجا در مورد گرافیک KZ3 تو مجله های CD-Action و OPM UK زده شده لابد شوخی بوده ؟

باز هم اشاره میکنم من میگم یجوری پست ندیم که بعد رومون نشه اظهار فضل کنیم!, تنشی هم که کمو بیش با پست بنده همراه بود دلیلش کاملاً مشخصه. منظورم هم کاملاً روشنه پس دیگه جوابی برای Quote کردن های بی ربط شما و سایر دوستان نمیبینم. Good Luck ;)

کاملا مشخصه که حرفی برای نقل کردن نداری چون چیزی برای گفتن نداری. تا الان همه از دیدن تریلر کف کردن(یه سر به کامنتایی که زیر تریلر تو گیم اسپات و.... گذاشتن بزن) بعد یهویی شما میایی میگی crysis2 در مقابل فلانی مثل کارتون میمونه خب کاملا مشخصا که داری قله های افتخار فن بوئیسم رو یکی یکی فتح میکنی! من گفتم kz3 فوقوالعاده هست و هرگز نگفتم در مقابل crysis2 حرفی برای گفتن نداره! ولی با دیدن این تریلر میتونم پیش بینی کنم که رقابت خیلی سختی بینشون وجود داره.به هر حال کار رو به جایی رسوندی که حرفت لایق تو امضا گذاشتن باشه.در مجموع شما هم در فتح مدارک عالیتر در رشته فن بوئیسم موفق باشی..... باشد که روزی برسه تا مدرک دکترای افتخاری رو هم از دست بازیسنتر به شما اعطا کنن تا حرفاتون با افتخار در امضای همه بازیسنتریها قرار بگیره...........
تاسف میخورم که وقتم رو برای جواب دادن به پست های بی ارزشت هدر دادم... اولش که پست کس دیگه رو نقل قول میکنم خودتو میندازی وسط بعد هم که حرف و جوابی نداری اینجوری میزنی جاده خاکی و سریع خودتو تو جناح حق علیه باطل قرار میدی :))! این نشونه ضعفه پسرم. ;) اگر به کامنته برو کامنتهای ویدئو کیلزون 3 تو سایت های مختلف رو مطالعه کن!
به هر حال عاقلان پست های شما و بنده و دیگر دوستان رو مطالعه کنند همه چیز واسشون روشنه.

You will grow

آخرین ویرایش:
shefer @
چه ربطی داره ؟ :)) دفاعی هم بوده بحق بوده همونطوری که بیش از 110 سایت و مجله این منصب رو به U2 دادن و هیچ بازی کنسولی تا الان نتونسته بهش از این نظر نزدیک بشه پس حرفی توش نمیمونه! ;)
وقتی گفته میشه کیلزون 3 هیچ حرفی مقابل کرایسیس 2 نداره و C2 درسته KZ3 رو قورت میده (بحث روی کنسول هست) کمال فن بوئیسم رو مشاهده نمیکنی شما چون بنفعتون و بطبع بر علیه انحصاری های سونی هست؟!
این حرف هایی هم که فعلاً و تا اینجا در مورد گرافیک KZ3 تو مجله های CD-Action و OPM UK زده شده لابد شوخی بوده ؟

باز هم اشاره میکنم من میگم یجوری پست ندیم که بعد رومون نشه اظهار فضل کنیم!, تنشی هم که کمو بیش با پست بنده همراه بود دلیلش کاملاً مشخصه. منظورم هم کاملاً روشنه پس دیگه جوابی برای Quote کردن های بی ربط شما و سایر دوستان نمیبینم. Good Luck ;)
کاملا مشخصه که حرفی برای نقل کردن نداری چون چیزی برای گفتن نداری. تا الان همه از دیدن تریلر کف کردن(یه سر به کامنتایی که زیر تریلر تو گیم اسپات و.... گذاشتن بزن) بعد یهویی شما میایی میگی crysis2 در مقابل فلانی مثل کارتون میمونه خب کاملا مشخصا که داری قله های افتخار فن بوئیسم رو یکی یکی فتح میکنی! من گفتم kz3 فوقوالعاده هست و هرگز نگفتم در مقابل crysis2 حرفی برای گفتن نداره! ولی با دیدن این تریلر میتونم پیش بینی کنم که رقابت خیلی سختی بینشون وجود داره.به هر حال کار رو به جایی رسوندی که حرفت لایق تو امضا گذاشتن باشه.در مجموع شما هم در فتح مدارک عالیتر در رشته فن بوئیسم موفق باشی..... باشد که روزی برسه تا مدرک دکترای افتخاری رو هم از دست بازیسنتر به شما اعطا کنن تا حرفاتون با افتخار در امضای همه بازیسنتریها قرار بگیره...........

توی این عکسها که گرافیک کیلزون خیلی بالاتره ولی به شخصه از جو حاکم بر بازیه کرایسس خیلی خوشم اومده.خدا کنه بازیه عالی بشه.

vahid_ba @

ببین دوست عزیز همه چی تو این دنیا محدودیت داره بجز خدا..کنسولها هم ازاین قاعده جدا نیستن..
این دموی kz3که شما داری میگی اصلا معلوم نیست که داره رو کنسول اجرا میشه یا همون کامپیوترهایی که این بازی رو روش طراحی کردن .امیدوارم منظورم رو گرفته باشیb-)b-)b-)

vahid_ba @

تامی جان من اون موقع u2 رو بازی نکرده بودم و فکر میکردم گرافیک بخش مولتی فرق چندانی با single نداره اما دوستان گفتن تفاوتشون خیلی فاحشه و خلاصه همین یه هفته پیش که تمومش کردم به این قضیه پی بردم;)

اما در مورد نظرات گرانبها هم شماها چیزی ار ما کم ندارین:d اومدین همه جا رو پر کردین که kz2 گرافیکش از crysis بالاتره!
چیزی که به یه بچه 2 ساله بگی میفهمه اما همه جا تاپیک زدین و سرتونو مثل شترمرغ کردین تو برف و گفتین که رنگ بندی kz2 یه سروگردن بالاتره و ...
خلاصه الانم قضیه همین شده
بهترین بازی تاریخ رو از نظر گرافیک داری با kz3 مقایسه میکنی و میگی در مقابل اون حالت کارتونی داره:))

چیزی که من توی ترایلر ها از هر دو بازی دیدم برتری کامل crysis بود
مهم اینکه وقتی بازی هم ریلیز بشه باز شما حرفای خودتون رو میزنید و واقعیت رو نمیپزیرین:|
واسه همین این بحث تا سالهای سال ادامه داره:d

توی این عکسها که گرافیک کیلزون خیلی بالاتره ولی به شخصه از جو حاکم بر بازیه کرایسس خیلی خوشم اومده.خدا کنه بازیه عالی بشه.

وقتی ایشون داره میگه تو عکسها kz3 خیلی سرتره من چی بگم؟:d
همینجور کور کورانه طرفداری میکنه
اونم فقط به این خاطر که چون شماره اول کرایسیس روی pc اومده و ایشون ازش متنفر بوده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or