دموي اختصاصي مولتي پلير Crysis 2

Dire Wolf

کاربر سایت
دموي اختصاصي بخش مولتي پلير Crysis 2 در January 25​
crysis21.jpg

EA اعلام كرد كه دموي اختصاصي بخش مولتي پلير Crysis 2 در 25 ژانويه براي كاربران طلايي Xbox Live عرضه خواهد شد .
اين دمو شامل نقشه اي به نام Skyline و دو مود Team Instant Action و Crash Site ميباشد .
در مود Team Instant Action دو تيم در مقابل يكديگر قرار ميگيرند و يكديگر را ميكشند تا هر يك بيشتر بتواند بكشد امتياز بالاتري ميگيرد .
در مود Crash Site بازيكنان در يك قلعه هستند و بايد از نفوذ موجودات فضايي به قلعه و خراب كردن ديوار قلعه جلوگيري كنند و آن ها را در كنار ساحل نگه دارند .
البته اينجا دو دقيقه ويدئو درباره ي اين بخش وجود دارد .
قسمت مولتي پلير خود بازي شامل 6 مود و 12 نقشه است كه در شهر نيويورك ميباشد . بازيكنان ميتوانند تا 50 رتبه در بخش مولتي پلير رنك بندي شوند و سلاح هاي خود را آپديت كنند .
Crysis 2 براي سه پلتفرم PC و PS3 و X360 در تاريخ 22 مارچ در آمريكاي شمالي و 25 مارچ در اروپا عرضه خواهد شد .

کلا من میترسم این نسل هم تموم بشه و سازنده ها هنوز تو کفه معماریه پیچیده PS3 باشن.
من به عنوانه کسی که PS3 داره میخوام بازیه مورده علاقم که مدتها منتظرش بودم یعنی Dead Rising 2 حداقل با کیفیته برابر با نسخه 360 عرضه بشه نه اینکه Framerate و Screen Tearing تا آخره بازی رو اعصابم باشه. واقعا چیکار کنیم اگه معماریه پیچیده نخوایم! یا مثلا RDR اون Texture Popping و View Distance ش رو اعصابم بود. آخه تا کی بازیهایه مولتی رو PS3 باید ضعیفتر باشن؟ معماریه پیچیده بخوره تو سرشون.

• Like
Reactions: Electronic Arts
کلا من میترسم این نسل هم تموم بشه و سازنده ها هنوز تو کفه معماریه پیچیده PS3 باشن.
من به عنوانه کسی که PS3 داره میخوام بازیه مورده علاقم که مدتها منتظرش بودم یعنی Dead Rising 2 حداقل با کیفیته برابر با نسخه 360 عرضه بشه نه اینکه Framerate و Screen Tearing تا آخره بازی رو اعصابم باشه. واقعا چیکار کنیم اگه معماریه پیچیده نخوایم! یا مثلا RDR اون Texture Popping و View Distance ش رو اعصابم بود. آخه تا کی بازیهایه مولتی رو PS3 باید ضعیفتر باشن؟ معماریه پیچیده بخوره تو سرشون.

مطمئن باش این دفعه سونی عاقل تر شده وبرای طراحی کنسول بعدی فقط وفقط از سونی ژاپن استفاده نمیکنه و ice team و ........همه استودیو های که غول نرم افزاریش هستن تو ساخت سخت افزار بعدی سونی نقش بیشتری خواهند داشت

vivanred
سونی یه معماری داد بیرون و ادعا کرد که 2 ترافلاپ توان پردازشی داره ولی تا الان 6 سال از زمان رلیز کنسولش گزشته و هیچ شرکتی نتونسته از کل توان پردازش استفاده کنه . کنسول 360 دارای 1 ترافلاپ توان پردازشی هست و بازیها ش تا حدود بسیار زیادی با بهترین عناوین ps3 برابری میکنه . مثل آلن ویک . geow و ....
پس نتیجه میگیریم تا الان سازنده های بازی برای کنسول سونی مثل nd از نصف توان پردازش کنسول تونستن استفاده ببرن .
گفتم که 4780x2 که کرایسیس رو در بهترین شرایط رندر میکنه دارای 2 ترافلاپ توان پردازش هست یعنی برابر ps3. پس باید کنسول سونی حداقل بعد از 6 سال یک بازی داشته باشه که مثلا گرافیکی نزدیک کرایسیس داشته باشه ولی نداره.
و دلیل این هم همون معماری مزخرف کنسولش هست .
در ضمن من 100 درصد مطمئن هستم که از سل در کنسول بعدی سونی استفاده نخواهد شد .
تازه قضیه ابتیمایز کردن بازی هم در کنسول ها به قول خودتون وجود داره
این قضیه ربطی به این نداره که من برنامه نویس باشم یا طراح و معمار یک cpu و یا .... هر ادمی میتونه با یه حساب ساده به توان پردازشی هر سخت افزاری دست پیدا کنه .
یعنی شما میخوای بگی که برنامه نویسی روی ps3 راحت هست و شرکت های بازی سازی سواد ندارن؟

ویرایش : متآسفانه به علت فوران ادب در این پست مجبور شدم ویرایشش کنم.

Last edited by a moderator:
خب طبق اخباری که من دنبال کردم تو بخش گرافیک خیلیها شگفت زده شدن و درمقابل خیلی صرفا گرافیک مولتی بازی رو خیلی خوب دونستن ولی ظاهرا همگی سر یه سری چیزا هم عقیده هستن؛ AA ضعیف ، وجود لگ تو بازی در مقابل اکثرا از افکتهای بازی تعریف کردن از جمله افکت اب و انفجار و همچنین نورپردازی بازی به اضافه distanc زیبا.از جمله مثلا Ign اینطور توصیف کرده:
Crysis 2 is clearly in the running for best looking console game out there. It's the atmosphere and lighting that really impresses. Levels are huge with a ton of routes and traversal options
http://xbox360.ign.com/articles/114/1145637p1.html
در باره گیم پلی تقریبا بیشترشون گفتند که Free Rafical (سازنده haze) راضی کننده عمل نکرده.مثلا یکی از کاربرای گیم اسپات یه همچین چیزی گفته؛It felt like playing "Halo of Duty". که خب ظاهرا بازی سعی کرده مولفه های هر دو رو یه جا جمع کنه. ولی با این حال ظرفیت زیادی این بخش داره که با توجه به نوشته ابتدای بازی:"software is subject to change and will not necessairly be in final product"
با احتمال زیاد مشکلاتش حل میشه.
اینم چندتا ویدیو جدید.
http://www.youtube.com/watch?v=Q3t_lSYdhFw
http://www.youtube.com/watch?v=-JhLajyNnBQ
http://www.youtube.com/watch?v=KZmo-nro6y4

من نمیدونم یعنی کسی پیدا نمیشه تو این سایت دمو رو بازی کرده باشه!؟خوب هر کی بازی کرده بیاد نظرشو بگه تا ببینیم چه جوریاس.همش باید با این خارجکی ها استناد کنیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or