دموي اختصاصي مولتي پلير Crysis 2

Dire Wolf

کاربر سایت
دموي اختصاصي بخش مولتي پلير Crysis 2 در January 25​
crysis21.jpg

EA اعلام كرد كه دموي اختصاصي بخش مولتي پلير Crysis 2 در 25 ژانويه براي كاربران طلايي Xbox Live عرضه خواهد شد .
اين دمو شامل نقشه اي به نام Skyline و دو مود Team Instant Action و Crash Site ميباشد .
در مود Team Instant Action دو تيم در مقابل يكديگر قرار ميگيرند و يكديگر را ميكشند تا هر يك بيشتر بتواند بكشد امتياز بالاتري ميگيرد .
در مود Crash Site بازيكنان در يك قلعه هستند و بايد از نفوذ موجودات فضايي به قلعه و خراب كردن ديوار قلعه جلوگيري كنند و آن ها را در كنار ساحل نگه دارند .
البته اينجا دو دقيقه ويدئو درباره ي اين بخش وجود دارد .
قسمت مولتي پلير خود بازي شامل 6 مود و 12 نقشه است كه در شهر نيويورك ميباشد . بازيكنان ميتوانند تا 50 رتبه در بخش مولتي پلير رنك بندي شوند و سلاح هاي خود را آپديت كنند .
Crysis 2 براي سه پلتفرم PC و PS3 و X360 در تاريخ 22 مارچ در آمريكاي شمالي و 25 مارچ در اروپا عرضه خواهد شد .

آخه سخت افزار ps3 خیلی داغون هست . برای همین سازنده ها بیشتر دوست دارن رو نسخه 360 بازی های مولتی کار کنن . اگر هم کیفیت ps3 کمتر از 360 باشه هیچ مشگلی به کرایتک وارد نیست و سونی زیر سوال میره که چرا سخته افزاری رو طراحی کرده که برنامه نویسی روی اون زمان زیادی می خواد با اینکه تفاوت زیادی بین قدرت ps3 و 360 نیست. ( من نمیدونم کدوم دیونه ای اومد تز داد که cell رو درست کنن . استفاده از cpu به جای gpu !!!!! )
کلا ساخت بازس روی pc با اون عظمت که کرایسیس داشت ارزه و وجود میخواد که سازنده های کنسولی ندارن

• Like
Reactions: Electronic Arts
آخه سخت افزار ps3 خیلی داغون هست . برای همین سازنده ها بیشتر دوست دارن رو نسخه 360 بازی های مولتی کار کنن . اگر هم کیفیت ps3 کمتر از 360 باشه هیچ مشگلی به کرایتک وارد نیست و سونی زیر سوال میره که چرا سخته افزاری رو طراحی کرده که برنامه نویسی روی اون زمان زیادی می خواد با اینکه تفاوت زیادی بین قدرت ps3 و 360 نیست. ( من نمیدونم کدوم دیونه ای اومد تز داد که cell رو درست کنن . استفاده از cpu به جای gpu !!!!! )
کلا ساخت بازس روی pc با اون عظمت که کرایسیس داشت ارزه و وجود میخواد که سازنده های کنسولی ندارن

دوست عزيز به نظر من اصلا مسئله اين نيست كه حالا سخت افزار ps3 or 360 چطوره.مسئله مهم اينه كه بازي مثل كرايسيس گرافيك حجيمي داره و دقت زيادي در اين زمينه داره و كنسولهاي فعلي نميتونند همچين چيزي رو پشتيباني كنند.اين بازي نياز به يك سخت افزار قوي داره كه فقط در كامپيوترها ميشه همچين چيزي رو پيدا كرد.
پس به نظر من نميشه از كرايتك به خاطر تفاوت گذاشتن بين نسخه كنسولي و كامپيوتر ايراد گرفت بلكه بسيار كار درست و به جايي بوده.
در ضمن واقعا حيف نيست كه گرافيكي به اين نازي رو فداي نسخه كنسولي كنند:|

عزیزم، من حرفی از گرافیک نزدم. شما کیفیت بازی ها رو از روی گرافیکشون مشخص میکنی؟!

منظور بابک گیم پلی که من هم معتقدم جفتشون توی قوطی می کنه. Run & Gun FTW !!!

اها
با من فکر کردم منظور گرافیک هست
چون الان بحثمون هم روی این موضوع مانور داشت:d

کسری یعنی انقدر بازی عالی شده من هنوز دموش رو بازی نکردم .

------------------------------------

آخه سخت افزار ps3 خیلی داغون هست . برای همین سازنده ها بیشتر دوست دارن رو نسخه 360 بازی های مولتی کار کنن .

=))=))=))=)) به خنده بسنده میکنم .

اگر هم کیفیت ps3 کمتر از 360 باشه هیچ مشگلی به کرایتک وارد نیست و سونی زیر سوال میره که چرا سخته افزاری رو طراحی کرده که برنامه نویسی روی اون زمان زیادی می خواد با اینکه تفاوت زیادی بین قدرت ps3 و 360 نیست.

=))=))=))=)) این صحبت ها رو از کجا در میاری ؟ این که شما میای .... میگی بعد میگی من بهترینم حتی روی کنسول وقتی ... بگه بازم مشکل سونی هستش چجوری هستش خیلی ها خوب کار کردن آیا بازم مشکل از سونی هستش ؟ =))=))=))=))

حتما راکستار باقالی هستش EA هم تا حدودی کشک .

کونامی هم که دیگه .... .

( من نمیدونم کدوم دیونه ای اومد تز داد که cell رو درست کنن . استفاده از cpu به جای gpu !!!!! )

همون دیوانه ای که یکی از بهترین معماری ها هستش فقط برای استفاده درست ازش نیاز به هستش شما حرفه ای باشی و درست ازش کار بکشی .

وقتی آدم چیزی رو یاد نداره یا نمیتونه ازش استفاده کنه اولین جمله ای که میگه این چه مضخرفی هستش ساختن .

همون دیوانه های IBM بودن ساختنش همون خر های که بهترین پردازنده ها رو میسازن .

LOL شما ترو خدا انقدر با جک گفتن هاتون مارو نخندون اصلا فلسفه وجودی PC و کنسول رو نمیدونی انقدر ما رو نخندون اتفاقا بازی ساختن روی کنسول محدود خیلی عرضشش بیشتر هستش تا سخت افزار نا محدود شما وقتی محدودیت داری باید انقدر عالی کار کنی که بتونی بهترین چیز ها رو ازش در بیاری محدودیت به معنی محدود کردن نیست بلکه کارکشیدن به بهترین شکل هستش .

وای بحال کرایتک که اگر گرافیک بازیش به انحصاریهای سونی نرسه اونوقت معلوم میشه بازی ساختن برا سخت افزار بروز کامپیوتر هنر نیست و اگر این قدرت سخت افزاری دست استودیو های انحصاری سونی بود میتونستند به راحتی کرایسیس رو له کنند.:))

این حرف شما سه حالت داره؛ یا عنوان تایپیک رو ندیدی که درباره چی هست و همینطوری کله رو انداختی پایین اومدی تو یه تایپیک اشتباهی یا اینکه اومدی به نوعی کرایسیس2 رو مسخره کنی(که اصولا عادتت همینه) یا اینکه اومدی اینجا تا بگی منم هستم!

همون دیوانه ای که یکی از بهترین معماری ها هستش فقط برای استفاده درست ازش نیاز به هستش شما حرفه ای باشی و درست ازش کار بکشی .

وقتی آدم چیزی رو یاد نداره یا نمیتونه ازش استفاده کنه اولین جمله ای که میگه این چه مضخرفی هستش ساختن .

همون دیوانه های IBM بودن ساختنش همون خر های که بهترین پردازنده ها رو میسازن .
خوبه اعتراف میکنی که دیوانه هستن! چون اگه سالم بودن یه سخت افزاری میدادن بیرون که اون 99 درصد باقی استودیوها هم بتونن کیفیت بازیهاشون رو که رو Ps3 عرضه میکنن درحد کیفیت نسخه 360 بالا ببرن.

LOL شما ترو خدا انقدر با جک گفتن هاتون مارو نخندون اصلا فلسفه وجودی PC و کنسول رو نمیدونی انقدر ما رو نخندون اتفاقا بازی ساختن روی کنسول محدود خیلی عرضشش بیشتر هستش تا سخت افزار نا محدود شما وقتی محدودیت داری باید انقدر عالی کار کنی که بتونی بهترین چیز ها رو ازش در بیاری محدودیت به معنی محدود کردن نیست بلکه کارکشیدن به بهترین شکل هستش .
این همه شما جک میگی و ما میخندیم حالا یه بارم بزار دیگران بگن شما خودتو ناراحت نکن.

وای بحال کرایتک که اگر گرافیک بازیش به انحصاریهای سونی نرسه اونوقت معلوم میشه بازی ساختن برا سخت افزار بروز کامپیوتر هنر نیست و اگر این قدرت سخت افزاری دست استودیو های انحصاری سونی بود میتونستند به راحتی کرایسیس رو له کنند.:))
یعنی چی که اگه داشتن؟! حالا که ندارن! حالا چی میگی؟!

برا PC هم استودیو بازی سازی در حد سونی نیست..:))
cryteck-DICE-CDproject-billzard-massive entertiment(world in conflict)-bioware و کلی دیگه که لازم به ذکره همه اینا عناوین انحصاری AAA و تکرار نشدنی برای Pc یا دارن یا دارن میسازن.

جواب اول از همه شما مدیری چیزی هستی ما خبر نداریم ؟ اگه هستبی بگو ها .

جواب دوم من مثل شما .... ها نیستم بازی خوشم بیاد تعریف کنم بازی بدم بیاد مسخره پس فکر خودتون رو به بقیه نسبط ندین .

جواب سوم در هر سه حالت به شما ربطی نداره در صورتی که صحبت من خارج از قوانین سایت باشه مدیران هستن .
اعمال تو افکار من رو نسبت به شخصیتت میسازه پس طوری رفتار نکن که تو فکر من احمق جلوه کنی!

آخرین ویرایش:
این حرف شما سه حالت داره؛ یا عنوان تایپیک رو ندیدی که درباره چی هست و همینطوری کله رو انداختی پایین اومدی تو یه تایپیک اشتباهی یا اینکه اومدی به نوعی کرایسیس2 رو مسخره کنی(که اصولا عادتت همینه) یا اینکه اومدی اینجا تا بگی منم هستم!

جواب اول از همه شما مدیری چیزی هستی ما خبر نداریم ؟ اگه هستبی بگو ها .

جواب دوم من مثل شما .... ها نیستم بازی خوشم بیاد تعریف کنم بازی بدم بیاد مسخره پس فکر خودتون رو به بقیه نسبط ندین .

جواب سوم در هر سه حالت به شما ربطی نداره در صورتی که صحبت من خارج از قوانین سایت باشه مدیران هستن .

ا
خوبه اعتراف میکنی که دیوانه هستن! چون اگه سالم بودن یه سخت افزاری میدادن بیرون که اون 99 درصد باقی استودیوها هم بتونن کیفیت بازیهاشون رو که رو Ps3 عرضه میکنن درحد کیفیت نسخه 360 بالا ببرن.

خدا به خیر کنه با این فکر های شما پس اگه روزی یه CPU ساخته شد و مثل CELL چند کاره بود و قدرت چندین کار رو به صورت .... .............................. داشت و کار کردن باهاش سخت بود برای تکنولوژی پیشرفتش سازنده هاش دیوانه بودن .:)):))

شما برای این که بتونی چیزی رو یاد بگیری یا یه تکنولوژی جدید باید باهاش کار کنی برنامه نویس های سونی که از ماه نیومدن که همین مردم عادی هستن نگاه کن فقط به سیر نکاملی بازی های سونی از اولین بازی تا بازی های بعدیش یا همین راکستار که GTA رو ساخته بعدش Red dead ش چقدر پیشرفت کرده یا .... شرکت دیگه دلیل نمیشه هرکی از راه رسید بدونه این که با این تکنولوژی کوچکترین تمیرینی داشته باشه بتونه کار کنه هرچیزی یه تمرینی میخواد .

شما وقتی چیزی رو به وجود میارین که معماریش جدید هستش بیشتر به فکر کار کردشی نه راحتی کار باهاش و معماری بسیار خوبی هم داره دارین یه سطح معماری پردازنده جدید بوجود میارین دلیل نمیشه مثل پردازنده های قدیم باشه .

وقتی از این جور چیز ها سر در نمیاری و فقط سطح فکرت روی PS3 و 360 و دو کمپانی بازی سازی هستش بیشتر از این هم ازت توقع نمیره .

IBM و سونی کلی تحقیق کردن که یه نسل پردازنده ای جدید بوجود بیارن وگرنه خیلی راحت میتونستن مثل 360 یه پردازنده مثل PC بوجود بیارن ساختارش و معماریش نزدیک به هم باشه بلکه در CELL یه معماری جدید بوجود آوردن و نه یه CPU جدید که فقط قوی تر از CPU های دیگه باشه بلکه کار کرد بهتری داشته باشه .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Tommy Fisher
باید همینطور باشه توی زمانی که از چپ و راست شوتر نظامی مثل : COD , MOH , Homefront عرضه میشه بیرون امدن بازی به سبک Painkiller , Serious Sam می تونه فوق العاده باشه. تازه Bulletstorm خیلی از جنبه هاشو از روی Duke Nukem برداشته و همین موضوع باعث میشه امید به بازیش خیلی بالا باشه.

• Like
Reactions: vivanred
این تریلر مولتی پلیر بازیو دیدم نمیدونم واقعا چی باید گفت . به نظرم crytek به قولش عمل کرده چون این گرافیک تو بخش مولتی پلیر فعلا هر چی بازی من تا به حال دیدم میکنه تو قوطی کبریت.

lol.gif

به خنده بسنده میکنم
میخندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید ......

این صحبت ها رو از کجا در میاری ؟ این که شما میای .... میگی بعد میگی من بهترینم حتی روی کنسول وقتی ... بگه بازم مشکل سونی هستش چجوری هستش خیلی ها خوب کار کردن آیا بازم مشکل از سونی هستش ؟

حتما راکستار باقالی هستش EA هم تا حدودی کشک .

کونامی هم که دیگه .... .

کدوم بازی های مشترک بوده که نسخه ی ps3 بهتر باشه؟ قیر از چنتا مورد انگشت شمار
یادت نیست که اوایل کار ps3 خیلی از سازنده ها از cell مینالیدن؟
حالا سونی با خرج زیاد چنتا بازی برای کنسولش ساخته که گرافیکش از بازی های 360 بیشتره ولی نه خیلی زیاد .
شما این همه شرکت بازی سازی رو ول کردی چسبیدی به 4 تا بازی که با هزینه زیاد ساخته شده؟

همون دیوانه های IBM بودن ساختنش همون خر های که بهترین پردازنده ها رو میسازن

آره بهترین معماری همونی که برای برنامه نویسی روش باید پیرت در بیاد و خودت رو جر بدی تا بتونی یه کاری کرده باشی!
اگر cell موفق بود تا الان ibm بسطش داده بود و نمونه های بهترش رو میساخت ولی داداش این پردازنده اولین و آخرین مدل در نوع خودش خواهد بود اون هم به دلیل سختی برنامه نویسیش هست.

LOL
شما ترو خدا انقدر با جک گفتن هاتون مارو نخندون اصلا فلسفه وجودی PC و کنسول رو نمیدونی انقدر ما رو نخندون اتفاقا بازی ساختن روی کنسول محدود خیلی عرضشش بیشتر هستش تا سخت افزار نا محدود شما وقتی محدودیت داری باید انقدر عالی کار کنی که بتونی بهترین چیز ها رو ازش در بیاری محدودیت به معنی محدود کردن نیست بلکه کارکشیدن به بهترین شکل هستش .

میخندی باید .......

داداش این همه شرکت کوچیک و بزرگ اومدن گفتن ما بازیمون ال داره و ما بازیمون با همه فرق داره و .... کدومشون تونستن مثل کرایتک عمل کنن؟
این بهترین چیزایی که میگید میشه بپرسم کدو.م ها هستن؟ دیگه از u2 بالاتر که ندارین؟ دارین؟ خوب این u2 شما مگه چه تفاوت فاحشی داره با بقیه بازی ها؟ من نمیدونم شما بهترین بازی شاخی که سونی و زیر دستاش دادن بیرون برای ما بگو تا ببینیم که چند چندیم؟

خدا به خیر کنه با این فکر های شما پس اگه روزی یه CPU ساخته شد و مثل CELL چند کاره بود و قدرت چندین کار رو به صورت .... .............................. داشت و کار کردن باهاش سخت بود برای تکنولوژی پیشرفتش سازنده هاش دیوانه بودن .
داداش شما یه مطالعه داشته باش روی سل. اتفاقا سل چون چند کاره نیست به هیچ دردی نمیخوره
سل صرفا یک پردازنده برداری هست که فقط میتونه یکسری محاسبات خاص رو انجام بده + یک پردازنده فوق ضعیف که میتونه همه کار بکنه

شما وقتی چیزی رو به وجود میارین که معماریش جدید هستش بیشتر به فکر کار کردشی نه راحتی کار باهاش و معماری بسیار خوبی هم داره دارین یه سطح معماری پردازنده جدید بوجود میارین دلیل نمیشه مثل پردازنده های قدیم باشه .
داداش وقتی معماری یک چیز خراب باشه همینی که میبینی میشه
سل دارای قدرت پردازش علمی 2 ترافلاپ هست( اگر اشتباه نکنم) یعنی معادل یک کارت گرافیکی 4870x2

( 4870x2 میتونه بازی کرایسیس رو تو بهترین شرایط رندر کنه) پس چرا سازنده های بازی نمیتونن بازی روی ps3 درست کنن که مثل کرایسیس باشه در صورتی که قدرت پردازش ps3برابر یک کارت گرافیکی 4870x2 هست؟
جوابش سادسی چون CELL دارای یک معماری احمقانه هست .

نقل قول:نوشته شده توسط vily

متن پنهان:

میخندی باید بخ.....

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or