دموي اختصاصي مولتي پلير Crysis 2

Dire Wolf

کاربر سایت
دموي اختصاصي بخش مولتي پلير Crysis 2 در January 25​
crysis21.jpg

EA اعلام كرد كه دموي اختصاصي بخش مولتي پلير Crysis 2 در 25 ژانويه براي كاربران طلايي Xbox Live عرضه خواهد شد .
اين دمو شامل نقشه اي به نام Skyline و دو مود Team Instant Action و Crash Site ميباشد .
در مود Team Instant Action دو تيم در مقابل يكديگر قرار ميگيرند و يكديگر را ميكشند تا هر يك بيشتر بتواند بكشد امتياز بالاتري ميگيرد .
در مود Crash Site بازيكنان در يك قلعه هستند و بايد از نفوذ موجودات فضايي به قلعه و خراب كردن ديوار قلعه جلوگيري كنند و آن ها را در كنار ساحل نگه دارند .
البته اينجا دو دقيقه ويدئو درباره ي اين بخش وجود دارد .
قسمت مولتي پلير خود بازي شامل 6 مود و 12 نقشه است كه در شهر نيويورك ميباشد . بازيكنان ميتوانند تا 50 رتبه در بخش مولتي پلير رنك بندي شوند و سلاح هاي خود را آپديت كنند .
Crysis 2 براي سه پلتفرم PC و PS3 و X360 در تاريخ 22 مارچ در آمريكاي شمالي و 25 مارچ در اروپا عرضه خواهد شد .

جان من یک دقیقه همون عکسی که خود شما و تامی گذاشته رو ببین ... نورپردازی رو ببین | طراحی هنری رو ببین | جزئیات رو ببین | طراحی و جزئیات صلاح رو ببین | همه چی رو ببین :d

قبول دارم نسخه PC بازی واقعا هیولاست ( حتی شماره اول هم هنوز از خیلی جهات اولِ ) ولی نسخه کنسولی نه !! کما اینکه کنسول یک سخت افزار محدودِ ولی PC دستش بازِ .

پ.ن:در نهایت نظر همه افراد محترمِ و ما نیز احترام میزاریم :d

این بحث حالا حالاها ادامه داره . با این وضعی که من میبینم بعد از عرضه-ی جفت بازی-ها هم ادامه داره . اگه کرایسیس تو کنسول بتونه گرافیک همون تریلر منبع رو به نمایش بزاره میشه گفت رقابت سختی بین KZ3 و CRYSIS2 بوجود میاد . واقعا زوده که بگیم KZ جلو CRYSIS حرفی واسه گفتن نداره یا برعکس . من هم شانس بیشتری به KZ میدم اما بازم نمیتونم بطور حتم بگم KZ بهتره

من دیگه چیزی نمیگم
این سایت از وقتی که من اومدم همینجوری فن killzone ریخته بود:d
و همه دشمن خونی crysis بودن :d

همینجا اعلام میکنم چون اینجوری به نتیجه ای نمیرسیم مقایسه رو میزاریم فقط به عهدا سایتها
میانگین امتیازات هر کدوم بالاتر شد همون بهتره
ok هست دیگه انشالا؟:d

خب بالاخره تریلر رو به صورت HD دیدم. گرافیکش خیلی زیباست (مخصوصآ نورپردازی توی بعضی قسمتها) ولی به نظرم خارق العاده نیست ! البته وسعت و بزرگی محیط خیلی عالیه ولی در کل گرافیک KZ3 و Rage رو به این ویدئویی که دیدم ترجیح میدم :دی در عالی بودن گرافیک نسخه PC هم که بحثی نیست چون همون نسخه 2007 هم هنوز ... :دی
بازم میگم همه این حرفها فقط براساس چند تا ویدئو هست و تا وقتی خودمون بازی نکنیم نمیشه نظر کامل داد.

من دیگه چیزی نمیگم
این سایت از وقتی که من اومدم همینجوری فن killzone ریخته بود:d
و همه دشمن خونی crysis بودن :d
طرفدار با Fan فرق داره ها ! طرفدار میپذیره مشکلات و موارد مثبت بازی رو ولی Fan ـها معمولا یک طرفه نگاه میکنند البته نه همه شون !! من میگم شما خودت واقعا ببین و نظر بده و یک طرفه نگاه نکن و اگه جدا نظرت همونه باشه ما همگی احترام میگذاریم به نظر شما .

پ.ن:پس لطفا انگ فن بودن رو انقدر راحت به افراد نسبت نده !:)

علی رضا جان عزیز اون عکس ها هم که وحید گذاشته تو2 سایز های مختلف هستند وعکس کرایسیس هم کوچکتر هست پس خدایش زیاد رو عکس نمیشه مقایسه کرد
ولی من خودم تریلر hdکرایسس گرفتم دیدم واقعا عالی بود

منم همین رو میگم ، حرف شما کاملا درسته و باید تا عرضه بازی ها صبر کرد .

پ.ن:اصلا چرا مقایسه ؟ هر کسی بره طرف هر کدوم که به نظرش بهترِ مثلا :d

آخرین ویرایش:
همه نظراتشون رو دادن و من هنوزم قبول ندارم که killzone3 یه سر سوزن از crysis 2 بهتر باشه

واسه همین ملاک برتری هم بشه فقط میانگین نمرات هر دو بازی;)

تا اون موقع فعلا حرفی نمیزنیم:d

منم تريلر ها رو ديدم به نظرم crysis توي گرافيك يك قدم جلوتره دو تا دليل هم دارم
1.محيط توي crysis قابل لمس تره و بهتر احساس ميشه يعني اين كه ادم بهتر با محيط ارتباط برقرار ميكنه ولي توي killzone يه جوري خشك و سفت احساس ميشه
2.نورپردازي crysis بهتره و تو اين تريلري كه ديدم مشخصه كه خيلي روش كار كردن.
در ضمن جزئيات گرافيكي crysis واقعا بيشتر بود و همين فكر كنم بهترين دليل براي برتريه گرافيكي crysis باشه
ولي خب killzone گرافيك فوق العاده اي داره ولي هنوز كار داره تا به crysis برسه!

• Like
Reactions: hosein me
به نظر من اين خوبه كه بازيها با هم رقابت دارن ، نتيجه مثبتي در پي داره !
اما عجب ترايلرهايي جفتشون گرافيكاش آدم رو :o ميكنه. :d نميشه گفت كدوم بهتره .

این که کدوم بهتره رو ول کنید :d :d :d
بگید ببینم اصلا این بازی برای PS3 میاد؟؟؟ :d آخه نه تریلری، نه عکسی ، هیچی ازش نشون ندادن :d

این که کدوم بهتره رو ول کنید :d :d :d
بگید ببینم اصلا این بازی برای PS3 میاد؟؟؟ :d آخه نه تریلری، نه عکسی ، هیچی ازش نشون ندادن :d
امیر الان میان ترورت می کنند:دی
آره برای PS3 هم میادش و به نظرم بهتره تا اومدن هر دو تا بازی کمی صبر کنیم و اینقدر همدیگه رو نزنید:دی به قول آریا انرژی خودتون رو برای راند نهایی بی خودی الان هدر ندید

مثلا چهارتا ستاره داري:|
چه ربطی داره؟ یعنی هرکی ستاره داشته باشه باید در مورد همه چی اطلاعات داشته باشه؟ اینجوریش رو دیگه ندیده بودیم.

بابا اون پست طعنه بود :d :d :d میدونم که میاد! :d
غیر مستقیم به سازنده فحش دادم که چرا 4 تا عکس از PS3 نشون ندادن :d :d :d

• Like
Reactions: Fëanor
به یکی از بچه ها میگفتم این موضوع دو تا دلیل میتونه داشته باشه :
1. نسخه PS3 کیفیتش پایین هست و Crytek خجالت میکشه نمایشش بده :دی
2. نسخه PS3 کیفیتش بالاتر از نسخه 360 هست و Crytek به خاطر همکاری با مایکروسافت فعلآ بی خیال نمایشش شده :دی
خودم گزینه اولی رو انتخاب میکنم !
اینا ترکیبی از شوخی و نظرات ملت توی جاهای مختلف بود ! نیاین ترور کنین !
ولی واقعآ جالبه دو ماه دیگه بازی میاد (و حدودآ یه ماه دیگه کم کم امتیاز مجله ها رو می بینیم) ولی رسمآ هیچی از نسخه PS3 ندیدیم به جز چند تا Tech Demo که سالها پیش (!) اومد.

غیر مستقیم به سازنده فحش دادم که چرا 4 تا عکس از PS3 نشون ندادن :d :d :d
اونا هم الان طعنه تو رو ديدن ... :d

ولی واقعآ جالبه دو ماه دیگه بازی میاد (و حدودآ یه ماه دیگه کم کم امتیاز مجله ها رو می بینیم) ولی رسمآ هیچی از نسخه PS3 ندیدیم
هميشه نمونه رو از جاهاي خوبش ميدن :d ... نه از جاي بدش تا نااميد بشن مردم :d

...

1. نسخه PS3 کیفیتش پایین هست و Crytek خجالت میکشه نمایشش بده :دی
2. نسخه PS3 کیفیتش بالاتر از نسخه 360 هست و Crytek به خاطر همکاری با مایکروسافت فعلآ بی خیال نمایشش شده :دی
ولی واقعآ جالبه دو ماه دیگه بازی میاد (و حدودآ یه ماه دیگه کم کم امتیاز مجله ها رو می بینیم) ولی رسمآ هیچی از نسخه PS3 ندیدیم به جز چند تا Tech Demo که سالها پیش (!) اومد.
آره منم فکر میکنم نسخه PS3 کیفیت پایینتری داشته باشه. Crytek یه سازنده PC بوده در ابتدا و موتورش هم با اینکه برای کنسول ها هم بهینه کرده، ولی از اول بر پایه PC ساخته شده. سازنده های PC هم معمولا همون اول با PS3 مشکل پیدا میکنند:دی چون معماریش خیلی فرق داره. مثل Valve که چند سال مشکل داشت و تازه این اواخر تونسته کنار بیاد با PS3 :دی

هر چند همین نسخه 360ـش هم با اینکه عالیه ولی خُب کلا بعضی جاهاش یه مقدار تابلو میزنه:دی و به Killzone 3 هم اصلا نمیرسه.
و جفت اینا هم به Rage نمیرسن:دی

یا واقعا چیز شاخی تو چنته ندارن که رو کنن ، یا واقعا میخوان یکدفعه با عرضه بازی در نهایت قدرت گرافیکی همه رو بُهت زده کنند . !

بنظرم از این 2 حالت خارج نیست ...

سازنده های PC هم معمولا همون اول با PS3 مشکل پیدا میکنند:biggrin1:
از این نظر هم درست میگی !! چون خوب یادمه تو مصاحبه های مختلف سازنده های بازیها میگفتن کار با PS3 به مراتب سختر و پیچیده تر هست و همچنین تو پورت ها هم مشکل ترِ و از این جور حرف ها .

1. نسخه PS3 کیفیتش پایین هست و Crytek خجالت میکشه نمایشش بده :biggrin1:
2. نسخه PS3 کیفیتش بالاتر از نسخه 360 هست و Crytek به خاطر همکاری با مایکروسافت فعلآ بی خیال نمایشش شده :biggrin1:
دلیل اینکه از PS3 یا حتی PC چیز زیادی نشون ندادن، اینه که پلتفرم اصلی فروش C2 مشخصا 360 هست. هم به خاطر اینکه کلا 360 رو بازیهای مولتی شوتر بیشتر میفروشه و هم اینکه روی PS3 یه رقیب داره! K3
آره منم فکر میکنم نسخه PS3 کیفیت پایینتری داشته باشه. Crytek یه سازنده PC بوده در ابتدا و موتورش هم با اینکه برای کنسول ها هم بهینه کرده، ولی از اول بر پایه PC ساخته شده. سازنده های PC هم معمولا همون اول با PS3 مشکل پیدا میکنند:biggrin1: چون معماریش خیلی فرق داره. مثل Valve که چند سال مشکل داشت و تازه این اواخر تونسته کنار بیاد با PS3 :biggrin1:
بعیده اینطوری باشه، چون Crytek روی این قضیه که CE3 تنها راه برای ساختن بازی روی PC , 360 و PS3 هست خیلی مانور داده. شخصا بعید میدونم اختلاف فاحشی بین نسخه های 360 و PS3 باشه. قضیه Valve هم فرق داشت. شخص گیب نیویل از سونی و PS3 به خاطر معماری الکی پیچیده ی PS3 متنفر بود! هرچند این اواخر سرش به سنگ خورد و هم Source رو با PS3 هماهنگ کردن هم PORTAL2 براش منتشر میشه:biggrin1:
واسه همین ملاک برتری هم بشه فقط میانگین نمرات هر دو بازی;)
شما هم دیگه داری زرنگی میکنی! به هر دلیلی ممکنه میانگین C2 بیشتر از K2 بشه، ولی بحث سر گرافیک هست اینجا!
نظر خودم طبق چیزایی که میبینم، گرافیک K3 بهتره، هرچند گرفیک اونقدرها هم مهم نیست که تو این سایت اینهمه این دو بازی رو به خاطرش مقایسه میکنن:biggrin1: بعدشم جفت بازیها هم اینقدر مهم نیستن که Bulletstorm هست:biggrin1:

• Like
Reactions: Dreadlord
خب بالاخره تریلر رو به صورت HD دیدم. گرافیکش خیلی زیباست (مخصوصآ نورپردازی توی بعضی قسمتها) ولی به نظرم خارق العاده نیست ! البته وسعت و بزرگی محیط خیلی عالیه ولی در کل گرافیک KZ3 و Rage رو به این ویدئویی که دیدم ترجیح میدم :دی در عالی بودن گرافیک نسخه PC هم که بحثی نیست چون همون نسخه 2007 هم هنوز ... :دی
بازم میگم همه این حرفها فقط براساس چند تا ویدئو هست و تا وقتی خودمون بازی نکنیم نمیشه نظر کامل داد.
یک لطفی به ما بکن بگو ازکجا میشه دید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or