دموي اختصاصي مولتي پلير Crysis 2

Dire Wolf

کاربر سایت
دموي اختصاصي بخش مولتي پلير Crysis 2 در January 25​
crysis21.jpg

EA اعلام كرد كه دموي اختصاصي بخش مولتي پلير Crysis 2 در 25 ژانويه براي كاربران طلايي Xbox Live عرضه خواهد شد .
اين دمو شامل نقشه اي به نام Skyline و دو مود Team Instant Action و Crash Site ميباشد .
در مود Team Instant Action دو تيم در مقابل يكديگر قرار ميگيرند و يكديگر را ميكشند تا هر يك بيشتر بتواند بكشد امتياز بالاتري ميگيرد .
در مود Crash Site بازيكنان در يك قلعه هستند و بايد از نفوذ موجودات فضايي به قلعه و خراب كردن ديوار قلعه جلوگيري كنند و آن ها را در كنار ساحل نگه دارند .
البته اينجا دو دقيقه ويدئو درباره ي اين بخش وجود دارد .
قسمت مولتي پلير خود بازي شامل 6 مود و 12 نقشه است كه در شهر نيويورك ميباشد . بازيكنان ميتوانند تا 50 رتبه در بخش مولتي پلير رنك بندي شوند و سلاح هاي خود را آپديت كنند .
Crysis 2 براي سه پلتفرم PC و PS3 و X360 در تاريخ 22 مارچ در آمريكاي شمالي و 25 مارچ در اروپا عرضه خواهد شد .

انرژی ـتون رو نگه دارین دو ماه دیگه که هر دو تا بازی دم دست هست مقایسه کنین ! یا حداقل بذارین 3,4 روز دیگه که دموی Crysis 2 میاد.

وقتی ایشون داره میگه تو عکسها kz3 خیلی سرتره من چی بگم؟:d
همینجور کور کورانه طرفداری میکنه
اونم فقط به این خاطر که چون شماره اول کرایسیس روی pc اومده و ایشون ازش متنفر بوده!
ربطی به ایشون نداره ! :دی الآن از هر کسی کنار کامپیوترت هست بپرس کدوم سرتره :دی
در نهایت شاید Crysis 2 نسخه کنسولی بیاد KZ3 رو هم له کنه ولی توی این عکسی که برای مقایسه گذاشتی KZ3 بهتر به نظر میاد ! (حداقل از چشم من !)

اما در مورد نظرات گرانبها هم شماها چیزی ار ما کم ندارین اومدین همه جا رو پر کردین که kz2 گرافیکش از crysis بالاتره!
چیزی که به یه بچه 2 ساله بگی میفهمه اما همه جا تاپیک زدین و سرتونو مثل شترمرغ کردین تو برف و گفتین که رنگ بندی kz2 یه سروگردن بالاتره و ...
خلاصه الانم قضیه همین شده
بهترین بازی تاریخ رو از نظر گرافیک داری با kz3 مقایسه میکنی و میگی در مقابل اون حالت کارتونی داره
شما اول تکلیف خودتو مشخص کن! چون تا اینجا که مشخصه اصلاً منظور پست های منو درک نکردی! :d من کی گفتم KZ2 گرافیکش از Crysis orig بالاتره ؟! یا کی KZ3 رو با Crysis PC مقایسه کردم ؟ اتفاقاً همیشه گفتم کرایسیس رو PC فوق العادست و از تمام بازی های کنسولی یک سرو گردن بالاتره! بحث اینجا سر کنسول هست و اینکه شما نباید انتظار داشته باشی نسخه دوم کرایسیس روی کنسول هم مثل نسخه اولش روی PC های فضایی کیفیت بی همتا بهتون بده! همین.
امیدوارم منظورمو فهمیده باشی و دوباره حرف بیربط نزنی

دوستان خواهش می کنم رعایت کنید و بهم احترام بگذارید کرایسیس که کلا قضیه اش از لحاظ گرافیک مشخص هست و هیچ حرفی توش نیست واقعا تو ی اخرین تریلر هم که دیگه گیم پلی به نمایش در امد واقعا عالی بود هیچ ایرادی نمیشد بهش گرفت

انرژی ـتون رو نگه دارین دو ماه دیگه که هر دو تا بازی دم دست هست مقایسه کنین ! یا حداقل بذارین 3,4 روز دیگه که دموی Crysis 2 میاد.

در نهایت شاید Crysis 2 نسخه کنسولی بیاد KZ3 رو هم له کنه ولی توی این عکسی که برای مقایسه گذاشتی KZ3 بهتر به نظر میاد ! (حداقل از چشم من !)

اریا ویدئو ها رو هم دیدی و باز هم نظرت همینه؟
---
من کی گفتم KZ2 گرافیکش از Crysis orig بالاتره ؟! یا کی KZ3 رو با Crysis PC مقایسه کردم ؟
امیدوارم منظورمو فهمیده باشی و دوباره حرف بیربط نزنی

عزیزم من و شما تا حالا هر بحثی با هم کردیم سر همین kz2 و crysis fبوده اونوقت میگی کی مقایسه کردیم با هم؟:d
حدود 7-8 ماهه پیش که اصلا حرفی از kz3 و crysis2 نیود شما و امثال شما (نمونش game.fun) کمر به کشتن ما بسته بودین و با قاطعیت این دو بازی رو با هم مقایسه میکردین و البته kz2 رو برتر میدونستین

بگذریم ... اینجوری به نتیجه ای نمیرسیم و ناچاریم برتری رو فقط بزاریم بر عهده میانگین نمرات بازی :|

همین عکس رو هم مقایسه کن شما
ادم با طراحی crysis2عشق میکنه:d
i35760_1.jpg

2xkth6n66xsezigyjm05.jpg

دوست عزیز اول این که باید بدونین این شات ها کوچیک شدن و ابدا تصویر برابر با 720p که شما در TV خودتون میبینید نیستن .

دوم این درسته هر شخصی نظر خودش ملاکه . ولی واقعیت چیزِ دیگه ای هست که با دیدن نورپردازی KZ3 میشه فهمید :d

Bingo :d

اریا ویدئو ها رو هم دیدی و باز هم نظرت همینه؟
توی همین تاپیک که گفتم هنوز ویدئوی گیم پلی درست حسابی از نسخه کنسولی ندیدم :دی اگه لینک غیر فیل شده ای هست بدین ببینیم ! فقط میگم توی اون عکسهایی که برای مقایسه گذاشتی KZ3 جالب تر به نظر میاد !

اقا يه نفر يه تريلر جديد هم از كرايسيس و هم از كيلزون بذاره تا ببينيم چي ميشه:dفقط اگه گذاشتيد جديد باشه و از گيم پلي نه اين كه مناظر بازي رو به رخ ما بكشه:d

ولی وحید از حق نگذریم از نظر گرافیکی کیلزون 3 عظیم تر خودشو نشون داده حتما تریلری که Tommy Fisher گذاشته ببین
البته درسته کیلزون 3 یه مولتی پلیر داره جذاب تر از COD و شاید هیلو ولی همون کلیشه همیشه هست یعنی یه تنفگ بگیر دستت بدو اینور بدو اونور بزن طرف لت و پار کن ولی کرایسیس واقعا جذابیت های خاص خودشو داره مثال میزنم حالت ازادانه و به قول معروف Sand box بازی یا قابلیت نانو سوئیت که دنیایی داره واسه خودش میتونی بپری بالا پشتبوم از اون بالا نامرئی بشی اسنایپ کنی که به قایَت فاز بالاست:d یا میتونی با لقت بزنی ماشینو سوت کنی طرفو با خاک کوچه یکی کنی و به نظر من جذابیت کرایسیس 2 بیشتره

Last edited by a moderator:
دانلود تریلر Crysis 2 به صورت HD

اینو ببینید متوجه میشید نسخه کنسولیش در حد Killzone 3 نیست. ولی بازم فوق العادست، مخصوصا نورپردازیش.

در مورد گرافیک به نظرم خیلی خوب بود انفجارها خیلی خوب کار شده بودن حال کردم :d ولی از نظر گیم پلی خیلی خوب میزنه . بسیار سریع و زیبا . این نامرئی شدنش خیلی ستمه :d

توی همین تاپیک که گفتم هنوز ویدئوی گیم پلی درست حسابی از نسخه کنسولی ندیدم :دی اگه لینک غیر فیل شده ای هست بدین ببینیم ! فقط میگم توی اون عکسهایی که برای مقایسه گذاشتی KZ3 جالب تر به نظر میاد !

ترایلری که بابک گذاشت رو ببین
اونوقت نظرت رو بگو ;)

اقا يه نفر يه تريلر جديد هم از كرايسيس و هم از كيلزون بذاره تا ببينيم چي ميشه:dفقط اگه گذاشتيد جديد باشه و از گيم پلي نه اين كه مناظر بازي رو به رخ ما بكشه:d

اون بالا هر دوتاش رو گذاشتن که:d

ولی وحید از حق نگذریم از نظر گرافیکی کیلزون 3 عظیم تر خودشو نشون داده حتما تریلری که Tommy Fisher گذاشته ببین
البته درسته کیلزون 3 یه مولتی پلیر داره جذاب تر از COD و شاید هیلو ولی همون کلیشه همیشه هست یعنی یه تنفگ بگیر دستت بدو اینور بدو اونور بزن طرف لت و پار کن ولی کرایسیس واقعا جذابیت های خاص خودشو داره مثال میزنم حالت ازادانه و به قول معروف Sand box بازی یا قابلیت نانو سوئیت که دنیایی داره واسه خودش میتونی بپری بالا پشتبوم از اون بالا نامرئی بشی اسنایپ کنی که به قایَت فاز بالاست:d یا میتونی با لقت بزنی ماشینو سوت کنی طرفو با خاک کوچه یکی کنی و به نظر من جذابیت کرایسیس 2 بیشتره

مهراد جان اتفاقا توی همین ترایلری که تامی گذاشته که من جز خرابه چیزی نمیبینم! همه چیز که فقط نورپردازی نیس
نمیگم گرافیکش بده اما جزئیاتش واقعا به پای کرایسیس نمیرسه
خودت این ترایلری که بابک گذاشته رو ببین متوجه میشی!

Last edited by a moderator:
نمیگم گرافیکش بده اما جزئیاتش واقعا به پای کرایسیس نمیرسه
جان من یک دقیقه همون عکسی که خود شما و تامی گذاشته رو ببین ... نورپردازی رو ببین | طراحی هنری رو ببین | جزئیات رو ببین | طراحی و جزئیات صلاح رو ببین | همه چی رو ببین :d

قبول دارم نسخه PC بازی واقعا هیولاست ( حتی شماره اول هم هنوز از خیلی جهات اولِ ) ولی نسخه کنسولی نه !! کما اینکه کنسول یک سخت افزار محدودِ ولی PC دستش بازِ .

پ.ن:در نهایت نظر همه افراد محترمِ و ما نیز احترام میزاریم :d

این بحث حالا حالاها ادامه داره . با این وضعی که من میبینم بعد از عرضه-ی جفت بازی-ها هم ادامه داره . اگه کرایسیس تو کنسول بتونه گرافیک همون تریلر منبع رو به نمایش بزاره میشه گفت رقابت سختی بین KZ3 و CRYSIS2 بوجود میاد . واقعا زوده که بگیم KZ جلو CRYSIS حرفی واسه گفتن نداره یا برعکس . من هم شانس بیشتری به KZ میدم اما بازم نمیتونم بطور حتم بگم KZ بهتره

جان من یک دقیقه همون عکسی که خود شما و تامی گذاشته رو ببین ... نورپردازی رو ببین | طراحی هنری رو ببین | جزئیات رو ببین | طراحی و جزئیات صلاح رو ببین | همه چی رو ببین :d

قبول دارم نسخه PC بازی واقعا هیولاست ( حتی شماره اول هم هنوز از خیلی جهات اولِ ) ولی نسخه کنسولی نه !! کما اینکه کنسول یک سخت افزار محدودِ ولی PC دستش بازِ .

پ.ن:در نهایت نظر همه افراد محترمِ و ما نیز احترام میزاریم :d

علی رضا جان عزیز اون عکس ها هم که وحید گذاشته تو2 سایز های مختلف هستند وعکس کرایسیس هم کوچکتر هست پس خدایش زیاد رو عکس نمیشه مقایسه کرد
ولی من خودم تریلر hdکرایسس گرفتم دیدم واقعا عالی بود

هی من نمیخوام جایی که Killzone هست وارد بحث بشم نمیزارید دیگه :دی من فقط یه چیزیو میدونم و اونم اینه که نسخه PC یه بازی اونم به بزرگی نام Crysis قطعا روی PC از لحاظ فنی سرتر از Killzone 3 خواهد بود، دیگه باقی بازی های کنسولی بماند.

اما روی کنسول باز هم قطعا Killzone 3 از Crysis 2 سرتر خواهد بود، رقابت هست ولی من Killzone 3 رو در مقیاس مقایسه با نسخه کنسولی Cryisis 2 برتر میدوتم، اون هم بر میگرده به مشاهدات من و قطعا صحبت های منتقدین در سرتاسر دنیا ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or