داش معین چیزی واسه ما یافت شد![]()
همینطور که دوستمون گفت بهترین برنامه برای کار رو ی عکس فتوشاپه. که میتونید آواتار و امضاء هم باهاش بسازید
میتونید آخرین نسخه برنامه رو از لینک زیر دانلود کنید
از هردوی شما عزیزان تشکر میکنم. با فتوشاپ متوسط بلدم کار کنم فقط اندازه عکس رو چه طور میشه تعیین کرد؟! مثلا امضای آقا دانیال: چه طور میشه اندازه اون درست کرد؟! در قسمت ایجاد صحفه جدید اندازه عکس رو باید وارد تا عکس نهایی همون اندازه بشه؟!دوست عزیز همه اینکارا با فتوشاپ انجام میشه شما هر نسخشو دانلود کنین راحت میشه انجام داد . البته اقا دانیال تو این کار حرفه ای هستن و خیلی خیلی زمان میبره متحرک کردن و ... یاد بگیرین عین ایشون .
به تنظیمات برنامه برو و تب File Types رو باز کنسلام
idm نصبه ولی میخوام یه چیزی دانلود کنم ، فقط با خود مرورگر دانلود میشه و از دانلود منیجر استفاده نمیکنه .
یه چیزی میخوام که قابلیت برگشت رو داشته باشه . برای همین add on میخوام .
خواهش میکنماز هردوی شما عزیزان تشکر میکنم. با فتوشاپ متوسط بلدم کار کنم فقط اندازه عکس رو چه طور میشه تعیین کرد؟! مثلا امضای آقا دانیال: چه طور میشه اندازه اون درست کرد؟! در قسمت ایجاد صحفه جدید اندازه عکس رو باید وارد تا عکس نهایی همون اندازه بشه؟!
ممنون
یک نرم افزار برای برداشتن صدای خواننده از موزیک میخواستم
سلام یک نرم افزار هستش که برای ویندوز 7 هستش وقتی ویندوزو روشن می کنی در صفحه ی ویندوز میتونی تصاویر دلخواه خودتو بزاری لطفا این نرم افزار را برای دانلود بزارید
اینارو تست کنین دوست عزیز . باز چیزی بود پ.خ بدین ببینم چی هستش .درود .نرم افزاری که بتونه از روی یک فایل تصویری به زبان انگلیسی حرف هایی که زده میشه رو به متن تبدیل کنه(اگه بخواد میتونم فقط صدای فایل رو به نرم افزار بدم)
فقط مشکل اینه که سرعت صحبت کردن فرد تو فیلم زیاده.(کل صحبت ها توسط یک نفر انجام میشه).
مرسی.
ممنون ولی منظور من تبدیل صدا به متن هستش.
دوستان من میخوام اطلاعات هاردمو به یه هارد دیگه از طریق کابل منتقل کنم طوری که تمام ویندوز و برنامه های نصب شده و فایلای مختلف به هارد جدید منتقل شن و هارد جدید مثل هارد قبلی باشه، چکار باید بکنم؟ برنامه خاصی نیاز هست؟