درخواست نرم افزار هاي كاربردي

این آخرین آپدیت آفلاینی هست که منتشر شده(البته چون 5/6 روز ازش گذشته، یه آپدیت چند کیلوبایت آنلاین هم لازم داری)
هر سه نسخه رو هم داره که شما فقط Internet Security رو لازم داری و باید دانلود کنی
-
برای دانلود کلید ها هم میتونی از سایت زیر استفاده کنی

پ.ن: فعال ساز همه آنتی ویروس ها رو داره - برای ورود به سایت باید آنتی ویروس رو غیر فعال کنی

با تشکر
متاسفانه لینک دانلودش مشکل داره نمیتونم دانلود کنم !

دوستان من یه فایل PDF دارم که میخوام پرزنتش کنم. اما میخوام یکاری بکنم که مثل این آتوران ها بالا بیاد و همزمان با صفحه زدنش آهنگی هم پخش بشه. نرم افزاری هست که اینکارو بکنه؟

دوستان عزیز BC (مخصوصا داش معین گلReal Madrid 9)
یه نرم افزار میخام که بشه باهاش فیلم HD مثلا 8گیگی رو باهاش 2 قسمت کنیم که بشه رو DVD رایتش کنیم
یا مثلا حجمش 4.52 هست یه کوچولو آخرشو قطع کنیم بشه4.37
فرمت فایل هایی که عرض کردم همه MKV هست حتما این فرمت رو پوشش بده کراک مراکم نخاد چه بهتر

دوستان عزیز BC (مخصوصا داش معین گلReal Madrid 9)
یه نرم افزار میخام که بشه باهاش فیلم HD مثلا 8گیگی رو باهاش 2 قسمت کنیم که بشه رو DVD رایتش کنیم
یا مثلا حجمش 4.52 هست یه کوچولو آخرشو قطع کنیم بشه4.37
فرمت فایل هایی که عرض کردم همه MKV هست حتما این فرمت رو پوشش بده کراک مراکم نخاد چه بهتر
سلام اقا مهدی خوبین . اقا مهدی من اموزش کامل تیکه کردنشم دقیق تو بازی سنتر گذاشتم باز سرچ کنین شاید پیدا شد . ولی باز یه عکس زیر گذاشتم دقیق زده میخایین مثلا چقد باشه حجم فایلتون . اون گزینرو که میخایین انتخاب کنین یا میتونین حجم مورد نظرتونو دستی وارد کنین هر چی که دلتون میخاد . باز به مشکل خوردین من در خدمتم . یا علی.

لینک 1

سلام
odd-on دانلود منیجر برای کروم میخوام .

سلام اقا پرهام موندم دقیق چی میخایین تا براتون بزارم من تا الان باهاش کار نکردم اسم دقیقشو بگین تا بزارم تشکر . یا کسی بلده بزاره برا اقا پرهام .
سلام به دوستان
یه نرم افزار طراحی و ساخت آواتار و امضا میخوام. یه چیزی میخوام که بشه باهاش یه امضا درست کرد مثل مال خود کاربر 7se7en7 ممنون.

دوست عزیز همه اینکارا با فتوشاپ انجام میشه شما هر نسخشو دانلود کنین راحت میشه انجام داد . البته اقا دانیال تو این کار حرفه ای هستن و خیلی خیلی زمان میبره متحرک کردن و ... یاد بگیرین عین ایشون .

سلام
odd-on دانلود منیجر برای کروم میخوام .
درود
این لیست افزونه های مدیریت دانلود برای کروم ـه.(چون خودم از کروم استفاده نمیکنم انتخاب بهترینشون رو میذارم به عهده خودت)
-
اگر هم خود برنامه IDM رو نصب کنی که روی همه مرورگر ها کار میکنه و به نظرم بهتره
سلام به دوستان
یه نرم افزار طراحی و ساخت آواتار و امضا میخوام. یه چیزی میخوام که بشه باهاش یه امضا درست کرد مثل مال خود کاربر 7se7en7 ممنون.
همینطور که دوستمون گفت بهترین برنامه برای کار رو ی عکس فتوشاپه. که میتونید آواتار و امضاء هم باهاش بسازید
میتونید آخرین نسخه برنامه رو از لینک زیر دانلود کنید

سلام
اگر هم خود برنامه IDM رو نصب کنی که روی همه مرورگر ها کار میکنه و به نظرم بهتره
idm نصبه ولی میخوام یه چیزی دانلود کنم ، فقط با خود مرورگر دانلود میشه و از دانلود منیجر استفاده نمیکنه .
یه چیزی میخوام که قابلیت برگشت رو داشته باشه . برای همین add on میخوام .

سلام

idm نصبه ولی میخوام یه چیزی دانلود کنم ، فقط با خود مرورگر دانلود میشه و از دانلود منیجر استفاده نمیکنه .
یه چیزی میخوام که قابلیت برگشت رو داشته باشه . برای همین add on میخوام .

اقا پرهام اگه با خود مرورگر میخایین دانلود کنین ، الان فایر فاکس خودش یه سیستم دانلود جدید بهش اضافه شده . باز لینکه اخرین نسخه فایر فاکسو زیر میزارم شاید به دردتون خورد .

لینک 1

البته من خودم همیشه با idm دانلود میکنم که شما میگین نمیشه اون فایل مورد نظرو باهاش دانلود کرد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or