درخواست نرم افزار هاي كاربردي

داش معین چیزی واسه ما یافت شد;;):-/

سلام داداشم . معذرت از یادم رفته بود .

شما میتونین با نرم افزار زیر فیلمو راحت دو تیکش کنین و به هر فرمت مختلفیم خواستین در بیارین و رایتش کنین راحت عین اب خوردن .

لینک 1

الان شما میتونین mkv که من انتخاب کردمو ببینین .

با اون قسمت قیچیم میتونین فیلمو از وسط با اون دو گزینه زیر که با قرمز مشخص کردم دو تیکه کنین و بعدش راحت اپلای کنین و این میشه 1 قسمت و قسمت دیگشم دقیق با ثانیه دقت کنین همینجور کنین و قسمت دورو درست کنین راحت با کیفیت درست میشه . فرمتم هر چی خواستین بزارین .

همینطور که دوستمون گفت بهترین برنامه برای کار رو ی عکس فتوشاپه. که میتونید آواتار و امضاء هم باهاش بسازید
میتونید آخرین نسخه برنامه رو از لینک زیر دانلود کنید

دوست عزیز همه اینکارا با فتوشاپ انجام میشه شما هر نسخشو دانلود کنین راحت میشه انجام داد . البته اقا دانیال تو این کار حرفه ای هستن و خیلی خیلی زمان میبره متحرک کردن و ... یاد بگیرین عین ایشون .
از هردوی شما عزیزان تشکر میکنم. با فتوشاپ متوسط بلدم کار کنم فقط اندازه عکس رو چه طور میشه تعیین کرد؟! مثلا امضای آقا دانیال: چه طور میشه اندازه اون درست کرد؟! در قسمت ایجاد صحفه جدید اندازه عکس رو باید وارد تا عکس نهایی همون اندازه بشه؟!
ممنون

سلام
idm نصبه ولی میخوام یه چیزی دانلود کنم ، فقط با خود مرورگر دانلود میشه و از دانلود منیجر استفاده نمیکنه .
یه چیزی میخوام که قابلیت برگشت رو داشته باشه . برای همین add on میخوام .
به تنظیمات برنامه برو و تب File Types رو باز کن
ببین پسوند فایلی که میخوای دانلود کنی بین پسوند ها هست ، اگر نبود اضافه ـش کن

بعد برو تب General و ببین تیک مرورگر کروم خورده باشه
-
اگر باز هم درست نشد و خواستی از افزونه استفاده کنی
افزونه DownloadAll فک میکنم به کارت بیاد

لینک صفحه ـش تو سایت کروم
-
اگر لینک باز نشد تو گوگل بزن : download all chrome
روی اولین لینک کلیک کن

-
وقتی افزونه نصب شد کافیه روی لینک دانلود کلیک راست کنی و دانلود با این افزونه رو انتخاب کنی
136968165040216_P.jpg
از هردوی شما عزیزان تشکر میکنم. با فتوشاپ متوسط بلدم کار کنم فقط اندازه عکس رو چه طور میشه تعیین کرد؟! مثلا امضای آقا دانیال: چه طور میشه اندازه اون درست کرد؟! در قسمت ایجاد صحفه جدید اندازه عکس رو باید وارد تا عکس نهایی همون اندازه بشه؟!
ممنون
خواهش میکنم
لینک زیر رو ببین

آموزش ساخت آواتار و امضا

سلام یک نرم افزار هستش که برای ویندوز 7 هستش وقتی ویندوزو روشن می کنی در صفحه ی ویندوز میتونی تصاویر دلخواه خودتو بزاری لطفا این نرم افزار را برای دانلود بزارید

یک نرم افزار برای برداشتن صدای خواننده از موزیک میخواستم

بفرمایین دوست عزیز .

لینک 1

لینک 2

- - -ویرایش - - -

سلام یک نرم افزار هستش که برای ویندوز 7 هستش وقتی ویندوزو روشن می کنی در صفحه ی ویندوز میتونی تصاویر دلخواه خودتو بزاری لطفا این نرم افزار را برای دانلود بزارید

بفرمایین اینم خدمتم شما دوست عزیز . باز ازینا نبود اگه اسمشو بگین من براتون میزارم .

لینک 1

لینک 2

درود .نرم افزاری که بتونه از روی یک فایل تصویری به زبان انگلیسی حرف هایی که زده میشه رو به متن تبدیل کنه(اگه بخواد میتونم فقط صدای فایل رو به نرم افزار بدم)
فقط مشکل اینه که سرعت صحبت کردن فرد تو فیلم زیاده.(کل صحبت ها توسط یک نفر انجام میشه).
مرسی.

درود .نرم افزاری که بتونه از روی یک فایل تصویری به زبان انگلیسی حرف هایی که زده میشه رو به متن تبدیل کنه(اگه بخواد میتونم فقط صدای فایل رو به نرم افزار بدم)
فقط مشکل اینه که سرعت صحبت کردن فرد تو فیلم زیاده.(کل صحبت ها توسط یک نفر انجام میشه).
مرسی.
اینارو تست کنین دوست عزیز . باز چیزی بود پ.خ بدین ببینم چی هستش .

لینک 1

لینک 2

ممنون ولی منظور من تبدیل صدا به متن هستش.

پدرام عزیز تبدیل صدا به متن یه نرم افزاره که کلا باید بخریش و قیمتشم بالاست . فارسیم حرف ببزنی تبدیل میکنه . میدونم دقیق چیو میخایین ولی این نرم افزار عین نرم افزار زبان چیه دقیق اسمش یادم نیست نارسیس ... چی بود کلمات زبان انگلیسی یاد میداد ، اونو من خودم شهید کردم تو کل دنیا پیداش نکردم چون فقط و فقط پولیه و یه قفل خفن روشه و نتونستن بدنش بیرون .

دوستان من میخوام اطلاعات هاردمو به یه هارد دیگه از طریق کابل منتقل کنم طوری که تمام ویندوز و برنامه های نصب شده و فایلای مختلف به هارد جدید منتقل شن و هارد جدید مثل هارد قبلی باشه، چکار باید بکنم؟ برنامه خاصی نیاز هست؟

دوستان من میخوام اطلاعات هاردمو به یه هارد دیگه از طریق کابل منتقل کنم طوری که تمام ویندوز و برنامه های نصب شده و فایلای مختلف به هارد جدید منتقل شن و هارد جدید مثل هارد قبلی باشه، چکار باید بکنم؟ برنامه خاصی نیاز هست؟

اینو دوست عزیز بخونین .

لینک 1

لینک 2

لینک 3

لینک 4

باز سوالی چیزی داشتین یا نرم افزار خواصی خواستین در خدمتم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or