درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دنبال یه دیکشنری خوب و تخصصی اصطلاحات کامپیوتر و اینترنت ام (انگلیسی به فارسی)
کسی چیز خوب سراغ داره؟

بهترین دیکشنری بابیلون هست می تونید گلاسری هم توش نصب کنید هر نوع دیکشنری دیگری رو هم به این نرم افزار اضافه کنید از جمله چیزی که می خواهید
لینک دانلود نسخه 10 بابیلون
http://www.parandco.com/files/ds/BP10.rar پسورد ادرس سایتش هست

دوستان این کسی لینک این 2تا نرم افزار رو داره ؟ :دی
PCMark 7 v1.4.0
3DMark Vantage v1.1.2
تفاوت Advanced Edition با pro چقدر هست ؟
هرکدوم که راحت تر پیدا شد رو بدید کافیه ، ورژنش پایینتر هم بود مهم نیست فقط نسخه free نباشه :دی
پیشاپیش تشکر

آخرین ویرایش:
نرم افزاری هستش که پنهای باند ورودی به کامپیوتر رو فقط در اختیار برنامه ( های) دلخواه قرار بده ؟! میخوام کل پهنای باند رو در اختیار برنامه BitTorrent بذارم ؛ جوری که حتی خود ویندوز هم نتونه برا آپدیت چک کنه !

دوستان برای من یه مشکل خیلی بزرگ پیش اومده نمیدونم کامپیوترم چی شد که وقتی یه بار خاموشش کردمو بعد از چند ساعت روشن کردم برنامه و بازیهای Drvie E همشون پاک شدن.! برنامه ایی هست که بشه برشون گردوند!!! خواهش کمک کنید.

نرم افزاری هستش که پنهای باند ورودی به کامپیوتر رو فقط در اختیار برنامه ( های) دلخواه قرار بده ؟! میخوام کل پهنای باند رو در اختیار برنامه BitTorrent بذارم ؛ جوری که حتی خود ویندوز هم نتونه برا آپدیت چک کنه !
با برنامه های زیر میتونید پهنای باند رو نظارت و مدیریت کنید(دیدن مشخصات و انتخاب رو میذارم به عهده خودتون) پ.ن : پیشنهاد میکنم به طور کامل این کار رو انجام ندید
چون آپدیت انتی ویروس و تا حدودی ویندوز اهمیت زیادی داره. مخصوصا آپدیت های آنتی ویروس که حجم زیادی نداره و مشکلی برای دانلودتون ایجاد نمیکنه

دوستان برای من یه مشکل خیلی بزرگ پیش اومده نمیدونم کامپیوترم چی شد که وقتی یه بار خاموشش کردمو بعد از چند ساعت روشن کردم برنامه و بازیهای Drvie E همشون پاک شدن.! برنامه ایی هست که بشه برشون گردوند!!! خواهش کمک کنید.
برنامه و راه های زیادی برای بازیابی اطلاعات وجود داره
ولی قبل از هر چیز شما باید از سالم بودن هاردتون مطمئن بشید و جلوی مشکلات بعدی رو بگیرید
پیشنهاد میکنم مشکل هاردتون رو اینجا مطرح کنید

سلام
یه نرم افزار میخوام برای گوش دادن به موزیک آنلاین برای pc
(spotify و freemake music box هم نباشه)
مرسی
(اگه پیدا نکردین میشه بگین freemake music box چجوری کار میکنه؟)

آخرین آپدیت انتی ویروس کسپر اینترنت سکیورتی + کرک یا همون کدش
این آخرین آپدیت آفلاینی هست که منتشر شده(البته چون 5/6 روز ازش گذشته، یه آپدیت چند کیلوبایت آنلاین هم لازم داری)
هر سه نسخه رو هم داره که شما فقط Internet Security رو لازم داری و باید دانلود کنی
-
برای دانلود کلید ها هم میتونی از سایت زیر استفاده کنی

پ.ن: فعال ساز همه آنتی ویروس ها رو داره - برای ورود به سایت باید آنتی ویروس رو غیر فعال کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or