درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دوستان یه نرم افزار بود که زیر نویس هایی که حروفشون هچل هفت بود رو مینداختی توش و درستش میکرد . خیلی وقته دنبالشم
و یه نرم افزار برای ادیت و زمان بندی زیر نویس ها .
اگر کسی بتونه این دوتارو بهم برسونه ممنون میشم

دوستان یه انتی ویروس خفن میخوام که تریال هم نباشه...مرسی
کسی کمک نمیکنه؟
منظورتون از تریال نباشه ، اینه که رایگان باشه ؟!

اگر آنتی ویروس رایگان میخواید میتونید از Avast یا Avira استفاده کنید

پ.ن :
ولی من خودم به عنوان آنتی ویروس عالی ، Kaspersky Internet Security رو پیشنهاد میکنم
البته رایگان نیست و نیاز به پیدا کردن کلید و فعال سازی داره
که اونم خیلی راحت میشه از اینترنت گرفت

منم هم کاسپر دارم هم بیت دفندر و خود مایکروسافت سیکوریتی....3تا ویندوز دارم
جفتشون عالی هستن
سریال 3 ماهه میزنم مفت:d اخه نهایت 3 ماه ویندوز کار میده برام
اونقدر سایت هست واسه گرفتن کلید 6 ماهه یا 90 روزه که کی میره سراغ کرک
اگه سیستمت قویه کاسپر ضعیفه اواست.....سمت نود 32 نرو که ارزش نداره

درود

دوستان یک برنامه برای تبدیل فرمت های ویدئویی میخوام ، الآن Ojosoft Total Video Converter دارم که وقتی رو بیشترین کیفیت هم تنظیمش کنی باز بهترین ورودی رو به یک خروجی غیر قابل تحمل تبدیل میکنه ! فقط به درد فایل های 3GP میخوره :| اگر برنامه ای سراغ دارید که کیفیت Process خوبی داشته باشه ممنون میشم معرفی کنید .

درود

دوستان یک برنامه برای تبدیل فرمت های ویدئویی میخوام ، الآن Ojosoft Total Video Converter دارم که وقتی رو بیشترین کیفیت هم تنظیمش کنی باز بهترین ورودی رو به یک خروجی غیر قابل تحمل تبدیل میکنه ! فقط به درد فایل های 3GP میخوره :| اگر برنامه ای سراغ دارید که کیفیت Process خوبی داشته باشه ممنون میشم معرفی کنید .

سلام من از این برنامه ها استفاده می کنم معمولا همه چیز را تبدیل می کنه [h=3]XviD4PSP /Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter[/h]

سلام

یه ویرایش کننده ویدئو میخوام. بریدن، برداشتن، چسبوندن و از این کارها. کارامد باشه زیاد حرفه ی و شلوغ نباشه. (بجز Avidemux).
یه مبدل هم معرفی کنید. فایلهای ویدئویی به فرمتهای مختلف تبدیل کنه. (بجز Allok Video Joiner).

ممنونم

سلام

یه ویرایش کننده ویدئو میخوام. بریدن، برداشتن، چسبوندن و از این کارها. کارامد باشه زیاد حرفه ی و شلوغ نباشه. (بجز Avidemux).
یه مبدل هم معرفی کنید. فایلهای ویدئویی به فرمتهای مختلف تبدیل کنه. (بجز Allok Video Joiner).

ممنونم

اینو دانلود کنین همه کارایی که گفتینو 3 صوته انجام میده و کارش عالیه و تو کارش بهترین هستش و کار کردن باهاشم خیلی خیلی اسونه .

هم تبدیل میکنه هم جویین میکنه همه کار میکنه خلاصه .

لینک 1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or