درخواست نرم افزار هاي كاربردي

ممنون سعید اما بنظرت HD Tune زیادی ساده نیست ؟ حجمش هم کمه !
البته خب حجم ربطی نداره اما برنامه ی قویتری نیست ؟!

من برای بهینه از Advanced SystemCare 7 استفاده میکنم ، البته TuneUp Utilities 14 رو هم دارم !
این System Mechanic چطوریه ؟!
سلام . HD Tune آره خیلی پیش پا افتاده است ، فقط برای مرحله اول تست هست میزان وخامت اوضاع و کلا اینجور موضوعات رو بررسی کنی ! حتی اگه هاردت خراب باشه ممکنه توی مرحله اسکن هنگ کنه ! برای تعمیر بدسکتور نمیدونم از چی باید استفاده کرد یا اینکه اصلا روش نرم افزاری مفید هست یا نه !
-
برای TuneUp هم من بیشتر برای همین ریجستری استفاده میکنم و از بخش Startupـش استفاده میکنم که برخی نرم افزارهای اضافی رو موقع ورود به ویندوز از کار میندازه ، از بخش Turbo هم استفاده میکنم .
از نرم افزار Advanced SystemCare 7 و System Mechanic هم استفاده نکردم ولی باید کاربردی باشن.
در کل نرم افزارهای زیادی تو اینترنت هست برای کارهای مختلف ! شما اگه به نرم افزاری برخورد کردین در بین اینها کاربرد و کارایی بیشتری داره از همون استفاده کنین.
-
تاکید میکنن که نسخه 2013 رو نصب کنین!!
امکاناتش که واقعا خیلی زیاده!
نسخه 2013 و 2014 زیاد فرقی ندارن . ولی نسخه 2013 گرافیکی تر و ساده تر برای استفاده هست و نسخه 2014 در ظاهر تغییر کرده و از گرافیک کمتری در منو برنامه استفاده شده ! بنظر من اگه 2013 دارین از همون استفاده کن . کاربری ساده تری داره!

نسخه 2013 و 2014 زیاد فرقی ندارن . ولی نسخه 2013 گرافیکی تر و ساده تر برای استفاده هست و نسخه 2014 در ظاهر تغییر کرده و از گرافیک کمتری در منو برنامه استفاده شده ! بنظر من اگه 2013 دارین از همون استفاده کن . کاربری ساده تری داره!

مممنون !
جفتشم دارم !
الانم زدم System Mechanic رو هم گرفتم ! :d

دوستان سلام!

یه برنامه ی درست درمون میخوام واسه برگردوندن فایل های پاک شده با حجم نسبتا بالا(عکس و ویدیو) که واقعا جواب بده و فایلا رو صحیح و سالم برگردونه. ( فایل ها شیفت دیلیت شدن و درایوی که توش بودن یبار فرمت شده.)
چی پیشنهاد میکنید؟ چنتا برنامه استفاده کردم جواب نداده.

آخرین ویرایش:
سلام مجدد به همگی دوستان
یه برنامه ساده میشه معرفی کنید که ریز مصرف اینترنتی رو با هر دفعه وصل شدن ذخیره کنه و هر وقت خواستیم بفهمیم چه قدر اینترنت مصرف شده برنامه بهمون دقیقا بگه
خلاصه یه برنامه که تمام کانکت شدن و حجم مصرفی رو برامون نمایش بده
سلام مجدد به همگی دوستان
یه برنامه ساده میشه معرفی کنید که ریز مصرف اینترنتی رو با هر دفعه وصل شدن ذخیره کنه و هر وقت خواستیم بفهمیم چه قدر اینترنت مصرف شده برنامه بهمون دقیقا بگه
خلاصه یه برنامه که تمام کانکت شدن و حجم مصرفی رو برامون نمایش بده
http://www.downloadha.com/tag/نرم-افزار-نمایش-میزان-مصرف-اینترنت/

ارسال شده از GT-I9003 با استفاده از تپاتالک 2

دوستان سلام!

یه برنامه ی درست درمون میخوام واسه برگردوندن فایل های پاک شده با حجم نسبتا بالا(عکس و ویدیو) که واقعا جواب بده و فایلا رو صحیح و سالم برگردونه. ( فایل ها شیفت دیلیت شدن و درایوی که توش بودن یبار فرمت شده.)
چی پیشنهاد میکنید؟ چنتا برنامه استفاده کردم جواب نداده.

دانلود Active File Recovery Professional 10.0.6 - نرم افزار بازیابی اطلاعات پاک شده
یا جای file تو اسم برنامهه بنویس پارتیشن و سرچش کن!!
البته واسه فیلم ممکنه اذیت کنه!!(مثلا یه فیلم قاطی بشه!!)

دانلود Active File Recovery Professional 10.0.6 - نرم افزار بازیابی اطلاعات پاک شده
یا جای file تو اسم برنامهه بنویس پارتیشن و سرچش کن!!
البته واسه فیلم ممکنه اذیت کنه!!(مثلا یه فیلم قاطی بشه!!)

ممنون از پیشنهادت دوست عزیز. فقط میتونم بپرسم شما خودت با این برنامه کار کردی و جواب گرفتی یا نه؟ (من با بهترین برنامه های ریکاوری کار کردم و نتونسم فایلام رو برگردونم. حتی پیدا هم نمیشن!)

سلام من یبار هارد لپ تاپم فرمت شد با بزنامه Get Data Recovery My Files Pro استفاده کردم فک کنم برا بار اول همه ی فایل هارو اورد پیشنهاد میکنم یبار استفاده کنی شاید کارت راه افتاد

ارسال شده از GT-I9003 با استفاده از تپاتالک 2

سلام
سلام به دوستان گرامی
میخواستم بدونم کسی نرم افزاری سراغ داره، برای کم حجم تر کردن تصاویر PNG در حالی که همچنان از قابلیت transparency برخوردار باشن؟!
پیشاپیش ممنون.
بهترین کار استفاده از فتوشاپه
بهترین آنتی ویروس و فایر وال چیه ؟

Kaspersky Internet Security

به نسبت بعضی آنتی ویروس ها سیستم رو کمی کند می کنه ، ولی با کارایی و امنیتی که داره به نظرم بهترین انتخابه
درخواست برنامه nero express 6 یا 7 رو داشتم.
Nero 7 Lite

که Nero Express 7 رو هم داره

دیکشنری برای ترجمه متون که خوب باشه میشه معرفی کنید؟
انلاین هم مشکلی نیس فقط با کرک باشه...مرسی
این لینک یه لیست از برنامه های مترجم متن ـه ، توضیحاتشون و آموزش کرک کردنشون رو بخون و هر کدوم رو خواستی دانلود کن

پ.ن : من خودم هیچکدوموشن رو تست نکردم ، چون همون سرویس های ترجمه گوگل و Bing رو استفاده میکنم و کارمو راه میندازه

من یک بازی خریدم اما فایل اینستالرش خرابه، کسی هست بدونه چطور میشه یک اینستالر براش بسازم؟ از چه نرم افزاری استفاده کنم؟

6 تا فایل با فرمت .cab هستند مربوط به بازی the incredible adventures of van helsing

ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or