saeed_sg
کاربر فعال
سلام . HD Tune آره خیلی پیش پا افتاده است ، فقط برای مرحله اول تست هست میزان وخامت اوضاع و کلا اینجور موضوعات رو بررسی کنی ! حتی اگه هاردت خراب باشه ممکنه توی مرحله اسکن هنگ کنه ! برای تعمیر بدسکتور نمیدونم از چی باید استفاده کرد یا اینکه اصلا روش نرم افزاری مفید هست یا نه !ممنون سعید اما بنظرت HD Tune زیادی ساده نیست ؟ حجمش هم کمه !
البته خب حجم ربطی نداره اما برنامه ی قویتری نیست ؟!
من برای بهینه از Advanced SystemCare 7 استفاده میکنم ، البته TuneUp Utilities 14 رو هم دارم !
این System Mechanic چطوریه ؟!
-
برای TuneUp هم من بیشتر برای همین ریجستری استفاده میکنم و از بخش Startupـش استفاده میکنم که برخی نرم افزارهای اضافی رو موقع ورود به ویندوز از کار میندازه ، از بخش Turbo هم استفاده میکنم .
از نرم افزار Advanced SystemCare 7 و System Mechanic هم استفاده نکردم ولی باید کاربردی باشن.
در کل نرم افزارهای زیادی تو اینترنت هست برای کارهای مختلف ! شما اگه به نرم افزاری برخورد کردین در بین اینها کاربرد و کارایی بیشتری داره از همون استفاده کنین.
-
نسخه 2013 و 2014 زیاد فرقی ندارن . ولی نسخه 2013 گرافیکی تر و ساده تر برای استفاده هست و نسخه 2014 در ظاهر تغییر کرده و از گرافیک کمتری در منو برنامه استفاده شده ! بنظر من اگه 2013 دارین از همون استفاده کن . کاربری ساده تری داره!تاکید میکنن که نسخه 2013 رو نصب کنین!!
امکاناتش که واقعا خیلی زیاده!