درخواست نرم افزار هاي كاربردي

من یک بازی خریدم اما فایل اینستالرش خرابه، کسی هست بدونه چطور میشه یک اینستالر براش بسازم؟ از چه نرم افزاری استفاده کنم؟

6 تا فایل با فرمت .cab هستند مربوط به بازی the incredible adventures of van helsing

ممنون.
این برنامه رو خودم تست نکردم و با جستجو براتون پیدا کردم
نمیدونم مشکل شما رو حل میکنه یا اصلا به درد کاری که میخواید انجام بدید میخوره یا نه
بازم تو تاپیک خود همین بازی یا تاپیک مشکلات در هر بازی بگید ، شاید دوستان بهتر راهنمایی کنن

آخرین ویرایش:
یه فایل تصویری داشتم که میخاستم ببرمش وسطای یه فیلم! برنامه کم حجمی واسش هست؟(ینی کمتر از 100 مگ!)
این برنامه 16 مگ بیشتر نیست ، کار کردن باهاش هم راحته

یکی دیگه هم میذارم که اگر بالایی به دردت نخورد یا فرمت هایی که خواستی رو پشتیبانی نکرد، از این استفاده کنی

این سوال تو تاپیک خارج از تاپیک پرسیدم کسی جواب نداد،اینجا میپرسم شاید جوابمو گرفتم :d
سلام

من دنبال یک برنامه میگردم که بتونم wifi مدیریت کنم.مثلا بتونم user هایی که استفاده میکنن محدود کنم.بیشتر توضیح بدم که میخوام مثلا طوری محدود کنم که اون user نتونه زیاد استفاده کنه و بیشتر خودم استفاده کنم.( اون user وقتی من دارم استفاده میکنم نتونه بره یوچیوب و سرعته اینترنتو کم کنه )داریم همچین برنامه ای؟

این سوال تو تاپیک خارج از تاپیک پرسیدم کسی جواب نداد،اینجا میپرسم شاید جوابمو گرفتم :d
با برنامه Who Is On My Wifi میتونید روی اینترنت wifi خودتون نظارت داشته باشید و هر وقت خواستید دسترسی کاربرهای در حال استفاده رو قطع کنید
ولی برای اون محدودیت های سرعت و حجمی که میخواید (روی wifi ) اعمال کنید نمیدونم باید از چه برنامه ای استفاده کرد

جستجو هم کردم یه جا نوشته بود با این برنامه میشه
یا از طریق تنظیمات (Quality of Service (QoS روتر/مودم(هر مودمی این امکان رو نداره) باید این کارو رو انجام بدید. مثلا برای روتر TP-LINK اینجا توضیح داده

ولی هیچکدوم روش ها رو امتحان نکردم و اطلاع دقیقی در موردشون ندارم.

سلام دوستان
دنبال یک آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی هست که شرایط زیر را حدالمقدور داشته باشه ( یا حداقل چندتاش را داشته باشد)
1- زمان آپدیت کردن را بشه براش تعیین کرد مثلا چه ساعتی آپدیت کنه نه اینکه هر وقت دلش خواست
2- اکتیو کردنش ساده باشه و دردسر زیاد نداشته باشد
3- زیاد از سیستم کار نکشه (برای گیم مناسب باشه)
4- اگر حجم آپدیتهای روزانش کم هم باشه که بهتر
این را هم بگم که گزنه های 1 و 2 خیلی برام مهم هستند .
با تشکر

سلام دوستان
دنبال یک آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی هست که شرایط زیر را حدالمقدور داشته باشه ( یا حداقل چندتاش را داشته باشد)
1- زمان آپدیت کردن را بشه براش تعیین کرد مثلا چه ساعتی آپدیت کنه نه اینکه هر وقت دلش خواست
2- اکتیو کردنش ساده باشه و دردسر زیاد نداشته باشد
3- زیاد از سیستم کار نکشه (برای گیم مناسب باشه)
4- اگر حجم آپدیتهای روزانش کم هم باشه که بهتر
این را هم بگم که گزنه های 1 و 2 خیلی برام مهم هستند .
با تشکر

1- زمان آپدیتش رو میتونید از رو حالت خودکار بردارید. هر وقت خواستید خودتون برنامه رو آپدیت کنید یا تعیین کنید که روزانه ، هفته ای یا . . .، آپدیت بشه
2- اکتیو کردنش دردسر خاصی نداره ، باید هر وقت کلید برنامه غیر فعال شد براش دنبال کلید جدید بگردید. (آموزش فعال سازی هم تو همون لینکی که گذاشتم هست)
3- از تنظیمات برنامه گزینه Gaming Profile رو فعال کنید و کارهایی که نمیخواید موقع اجرای بازی انجام بده رو انتخاب کنید (آپدیت ، اسکن یا . . .)
4- حجم آپدیت های روزانه ـش هم زیاد نیست

بهترین برنامه ریکاوری که میشناسید رو معرفی کنید بی زحمت...
مهم نیست چقدر طول بکشه فقط همین که بشه بهش آدرس داد یه پوشه خاصو بگرده کافیه
چند تا برنامه و مجموعه برنامه براتون میذارم، امیدوارم به دردتون بخوره
پ.ن : اگر اون ریکاوری دقیق و بی نقص رو میخواید، باید به صورت سخت افزاری انجام بشه
ولی هزینه ـش بالاست

سلام دوستان
من یک سوال داشتم اونم اینه میخوام برنامه رو همزمان توی دوتا سیستم اجرا کنم یعنی یک برنامه ضبط صدا هست که میخوام با یک سیستم رکورد کنم صدارو و همزمان با یک سیستم دیگه قطع یا وصل کنم یعنی میخوام صدا از یک سیستم ضبط بشه و تدوین با یک سیستم دیگه همزمان ایا راهی داره ؟ یا نه
علت : کارت صدا یکی از سیستم ها خوب هست ولی دیگری نه بعد میخوام رئال کارکنم نه اینکه ضبط کنم سیو کنم انتقال بدم این کار منو زیاد جالب نمیکنه ممنون از شما

سلام.
دنبال نرم افزار تبدیل DVD به فرمت MP4 و AVI میگردم .
شاید تو نت زیاد پیدا شه ولی کدومش با کیفیت و سرعت مناسب کار میکنه !؟

DVDFab

سلام دوستان
من یک سوال داشتم اونم اینه میخوام برنامه رو همزمان توی دوتا سیستم اجرا کنم یعنی یک برنامه ضبط صدا هست که میخوام با یک سیستم رکورد کنم صدارو و همزمان با یک سیستم دیگه قطع یا وصل کنم یعنی میخوام صدا از یک سیستم ضبط بشه و تدوین با یک سیستم دیگه همزمان ایا راهی داره ؟ یا نه
علت : کارت صدا یکی از سیستم ها خوب هست ولی دیگری نه بعد میخوام رئال کارکنم نه اینکه ضبط کنم سیو کنم انتقال بدم این کار منو زیاد جالب نمیکنه ممنون از شما

teamviewer

or

real vnc

دوستان یه نرم افزار معرفی کنید که بشه باهاش کاراکنر سه بعدی خلق کرد من با poser وDaz Studio کار کردم ولی محطشون جالب نبود ؟

The Last Of Us . This Is The Game

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or