bthegame
کاربر سایت
دوستان یه نرم افزار معرفی کنید که بشه باهاش کاراکنر سه بعدی خلق کرد من با poser وDaz Studio کار کردم ولی محطشون جالب نبود ؟
The Last Of Us . This Is The Game
:confused:
دوستان یه نرم افزار معرفی کنید که بشه باهاش کاراکنر سه بعدی خلق کرد من با poser وDaz Studio کار کردم ولی محطشون جالب نبود ؟
سلامدوستان یه نرم افزار معرفی کنید که بشه باهاش کاراکنر سه بعدی خلق کرد من با poser وDaz Studio کار کردم ولی محطشون جالب نبود ؟
DVDFab
teamviewer
or
real vnc
teamviewer
or
real vnc
این دوتا برنامه تیمویور که از طریقه نت هست درسته اون یکی رو نمیدونم میخوام با وای فای یا لن بشه این کارو انجام داد ایا این دو برنامه پشتیبانی میکنه ؟ ممنون از جواب
سلام.یه نرم افزار ساده و سبک میخوام که برنامه هایی که لازم نیست الکی اجرا میشن رو Disable کنم.
لینک و برنامه ای که اینجا گذاشتم ظاهرا کاری که میخواید رو انجام میده و میتونید کانکشن ها رو مدیریت کنید و محدودیت هایی بذاریدسلام
من یه مودم دارم که بصورت همزمان هم از Lanش استفاده میکنم و هم از وایرلسش. میخواستم بدونم نرم افزاری وجود داره که بتونم مدیریت کنم این کانکشن هایی که دارمو؟ مهمترین قابلیت واسم اینه که بشه واسه کانکشن ها یه سرعتی تعریف کرد... ویندوز هم سون هست 64 بیت.
تشکر.
ببخشید اگه درخواستم تکراری بود.
درود برشما
آقا آخرین ورژن origin رو میتونید بزارید برای دانلود؟
بهترین گزینه ها رو دوستمون گفت.یه نرم افزار ساده و سبک میخوام که برنامه هایی که لازم نیست الکی اجرا میشن رو Disable کنم.
به دلیل محدودیت لینک به پروفایلتون ارسال شد!دروود
رفقا یه درخواست داشتم
من هروقت میام استیم رو نصب کنم خودش شروع به آپدیت میکنه و آپدیتش 100 مگی هست سرعت نتم خوبه اما همیشه موقع این آپدیت ارور میده میخواستم ببینم نسخه ای ندارید که اپدیت هم شده باشه لینک آپدیت هم باشه خوبه تا با IDM سریع دانلودش کنم و خودش خودکار این کارو نکنه
سپاس
http://dl.downloadha.com/Rezaj/Up/Efficient Notes Free (www.Downloadha.com).zipنرم افزاری مشابه Sticky Notes برای ویندوز 8 میخوام که بتونم یادداشت هامو رو دسکتاپ بذارم
همچین چیزی هست ؟
سلام دوستان.
یه برنامه میخوام که یه قسمتی از یه اهنگ رو باهاش جدا کنم و به صورت یه فایلmp3 جداگونه در بیارمش. 2-3 تا برنامه تست کردم ولی کیفیت اهنگ رو میاره پایین. لطفا راهنمایی کنید