درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دوستان یه نرم افزار معرفی کنید که بشه باهاش کاراکنر سه بعدی خلق کرد من با poser وDaz Studio کار کردم ولی محطشون جالب نبود ؟

The Last Of Us . This Is The Game
سلام
اگر مایا به کارت میاد، از لینک زیر نسخه جدیدش رو دانلود کن

teamviewer

or

real vnc
این دوتا برنامه تیمویور که از طریقه نت هست درسته اون یکی رو نمیدونم میخوام با وای فای یا لن بشه این کارو انجام داد ایا این دو برنامه پشتیبانی میکنه ؟ ممنون از جواب

real vnc
رو مطمئن نیستم

ولی teamviewer رو که کاملا میشه آفلاین و با لن استفاده کرد. روششو هم تو سایت خودش نوشته:

Can TeamViewer be used within a local network (LAN) only?

سلام
من یه مودم دارم که بصورت همزمان هم از Lanش استفاده میکنم و هم از وایرلسش. میخواستم بدونم نرم افزاری وجود داره که بتونم مدیریت کنم این کانکشن هایی که دارمو؟ مهمترین قابلیت واسم اینه که بشه واسه کانکشن ها یه سرعتی تعریف کرد... ویندوز هم سون هست 64 بیت.
تشکر.

ببخشید اگه درخواستم تکراری بود.

یه نرم افزار ساده و سبک میخوام که برنامه هایی که لازم نیست الکی اجرا میشن رو Disable کنم.
سلام.
برای اینکه کمکی کرده باشم میگم .
یه روش هم همون دستور msconfig در run هست . که کمک میکنه نرم افزارهای شروع ویندوز رو اضافی هاش رو ببندید .
، نرم افزار Tuneup Utilities خوبه ولی سبک نیست و با قابلیتهای دیگش هست . همون کار رو میکنه ، به صورت کاملتر .
شاید دوستان نرم افزار سبکتر هم بشناسن ، معرفی کنن . ماهم استفاده میکنیم.

سلام
سلام
من یه مودم دارم که بصورت همزمان هم از Lanش استفاده میکنم و هم از وایرلسش. میخواستم بدونم نرم افزاری وجود داره که بتونم مدیریت کنم این کانکشن هایی که دارمو؟ مهمترین قابلیت واسم اینه که بشه واسه کانکشن ها یه سرعتی تعریف کرد... ویندوز هم سون هست 64 بیت.
تشکر.

ببخشید اگه درخواستم تکراری بود.
لینک و برنامه ای که اینجا گذاشتم ظاهرا کاری که میخواید رو انجام میده و میتونید کانکشن ها رو مدیریت کنید و محدودیت هایی بذارید
ولی چون خودم امتحان نکردم بیشتر از این نمیتونم کمک کنم
درود برشما
آقا آخرین ورژن origin رو میتونید بزارید برای دانلود؟
یه نرم افزار ساده و سبک میخوام که برنامه هایی که لازم نیست الکی اجرا میشن رو Disable کنم.
بهترین گزینه ها رو دوستمون گفت.
یه برنامه ساده هم میذارم، برای مدیریت Startup ویندوز و حذف برنامه های اضافی

حجم درایو C ( ویندوز ) زیاد هست و بیشترش خالی. می خوام یک مقدار از حجمش رو انتقال بدم روی یک درایو دیگه که پر شده ! از چند نرم افزار هم استفاده کردم ولی ارور میدن چون درایو ویندوز هست نمیشه . چاره چیه ؟؟ :-/

دروود
رفقا یه درخواست داشتم
من هروقت میام استیم رو نصب کنم خودش شروع به آپدیت میکنه و آپدیتش 100 مگی هست سرعت نتم خوبه اما همیشه موقع این آپدیت ارور میده میخواستم ببینم نسخه ای ندارید که اپدیت هم شده باشه لینک آپدیت هم باشه خوبه تا با IDM سریع دانلودش کنم و خودش خودکار این کارو نکنه
سپاس

سلام دوستان.
یه برنامه میخوام که یه قسمتی از یه اهنگ رو باهاش جدا کنم و به صورت یه فایلmp3 جداگونه در بیارمش. 2-3 تا برنامه تست کردم ولی کیفیت اهنگ رو میاره پایین. لطفا راهنمایی کنید

دروود
رفقا یه درخواست داشتم
من هروقت میام استیم رو نصب کنم خودش شروع به آپدیت میکنه و آپدیتش 100 مگی هست سرعت نتم خوبه اما همیشه موقع این آپدیت ارور میده میخواستم ببینم نسخه ای ندارید که اپدیت هم شده باشه لینک آپدیت هم باشه خوبه تا با IDM سریع دانلودش کنم و خودش خودکار این کارو نکنه
سپاس
به دلیل محدودیت لینک به پروفایلتون ارسال شد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or