درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دوستان یه برنامه میخوام که فایلها رو فشرده سازی قوی کنه
سرعتشم خوب باشه
یکی از قوی ترین نرم افزار های فشرده سازی KGB Archiver ـه، ولی اونطور که فهمیدم سرعت بالایی نداره

این لینک چند تا برنامه خوب برای فشرده سازی داره
اگر بالایی به دردت نخورد، یه نگاهی بکن

دروود
رفقا یه جوونمرد پیدا میشه یه نسخه درس درمون از استیم بزاره؟!
من هر کدوم رو که دانلود میکنم1 روز کار میکنه بعد دیگه نه آنلاین میشه و سریع هم آپدیت میخواد که تو همون آپدیت میمونه
کسی هست من را یاری کند آیا؟
ویرایش:ممنون پیدا شد بالاخره!!

آخرین ویرایش:
سلام آقایان شرمنده اگه یه موقع درخواستم تکراریه.نرم افزاری مخوام که زیرنویس به فیلم بچسبانه و بتانم رو dvd رایت کنم بعد تو دستگاههایی که dvd پخش مکنن نگاه کنم

سلام آقایان شرمنده اگه یه موقع درخواستم تکراریه.نرم افزاری مخوام که زیرنویس به فیلم بچسبانه و بتانم رو dvd رایت کنم بعد تو دستگاههایی که dvd پخش مکنن نگاه کنم
اگه میخوای dvd منودار رایت کنی من نرم افزار convertXtoDVD پیشنهاد میکنم . ممکن هست نرم افزارهای بهتری هم باشه . ولی اینو میدونم فارسی داره ... البته سرعت رایت دی وی دی های منودار همیشه کم بوده ! اینم همینطوره بسته به قدرت سیستمتون !!
VSO ConvertXtoDVD 5.1.0.14 Final + Portable مبدل فایل ویدئویی به DVD | دانلود رایگان نرم افزار

دوستان یه برنامه میخوام برای ادیت فیلم ها! قطع کردن قسمت های مختلف و وصل کردنشون! اهنگ گزاشتن و غیره! لطفا راهنمایی کنید
بنظرم نرم افزار Camtasia بسیار مناسب باشه . کاربری آسونی داره . کیفیت خروجی هم خوبه !
http://soft98.ir/multi-media/screen-capture/680-TechSmith-Camtasia-Studio.html
گزینه های ساده دیگه هم هست مثل Ulead Video Studio و گزینه پیشرفته اش میشه Adobe Premiere هست که با این یکی کار نکردم .

دوستان من ویندوز 8.1 نسخه 64 بیت رو نصب کردم
گرافیکم آنبرد و از نوع Intel(R) HD Graphics هستش
الان چیو نصب کنم که گرافیک رو بشناسه؟ حجمش زیاد نباشه !

سلام
داداش من بزار آنلاین نصب بشه بدون دردسر . خودم هم این کارو کردم .

با سلام.
یک برنامه ساده و کم حجم شبیه notepad میخوام که بتونم نوشته هام توش تایp کنم و رو صفحه ذخیره کنم و همینطور یک برنامه که بتونم باهاش زیرنویس انگلیسی فیلم خودکار ترجمه کنه و امکان ویرایش دستی هم داشته باشه

من یه نرم افزار کم حجم و ساده میخوام که باهاش یه برنامه رو از دسترسی به اینترنت محدود کنم

Windows Firewall Control 4.0.8.6 مدیریت ساده و سریع فایروال ویندوز | دانلود رایگان نرم افزار

با سلام.
یک برنامه ساده و کم حجم شبیه notepad میخوام که بتونم نوشته هام توش تایp کنم و رو صفحه ذخیره کنم و همینطور یک برنامه که بتونم باهاش زیرنویس انگلیسی فیلم خودکار ترجمه کنه و امکان ویرایش دستی هم داشته باشه

برای نوت:

Windows Text Editor Free Download

برای زیرنویس:

Subtitle Translation Wizard

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or