درخواست نرم افزار هاي كاربردي

اگه میشه برنامه ای معرفی کنین که زیر نویس فیلم رو تو فیلم چاپ کنه.
یعنی دیگه احتیاجی به فایل srt نباشه وکلا بندازیش با فیلم مخلوط بشه.
تو تلویزیون های ال ای دی نمیشه زیر نویس پخش کرد.
ممنون از محبت رفقا

اگه میشه برنامه ای معرفی کنین که زیر نویس فیلم رو تو فیلم چاپ کنه.
یعنی دیگه احتیاجی به فایل srt نباشه وکلا بندازیش با فیلم مخلوط بشه.
تو تلویزیون های ال ای دی نمیشه زیر نویس پخش کرد.
ممنون از محبت رفقا

با mkvtoolnix میشه این کار کرد اگه درست نوشته باشم نوع نوشتنش

سلام
نرم افزاری هست که بشه باهاش از طریق اینترنت تماس تلفنی انجام داد، یا نیاز به چیز خاصی داره یا اصلا نیازی به هیچ نرم افزاری نیست :-/
با تشکر
سلام
خودم استفاده نمیکنم، اما لینک برنامه رو برات میذارم امیدوارم به دردت بخوره

سلام
نرم افزاری هست که بشه باهاش از طریق اینترنت تماس تلفنی انجام داد، یا نیاز به چیز خاصی داره یا اصلا نیازی به هیچ نرم افزاری نیست :-/
با تشکر
همین نرم افزارهایی که الان هم تو دستگاه های اندرویدی (و غیره) رو بورس هست . اکثرش نسخه ویندوز هم داره مثل viber , skype , Tango , oovoo و ... هم تماس تصویری و هم صوتی

سلام
دوستان یه راهنمایی میخوام....من به طراحی وبسایت علاقه دارم از طرفی وقت هم نمیکنم برم کلاس یه بسته نرم افزاری پیدا کردم که بنظرمیاد چیز جامع و بدردبخوری باشه لینکش رو میزارم ببینید مفید فایده هست یانه؟

لینک نرم افزار
ممنون

سلام
دوستان یه راهنمایی میخوام....من به طراحی وبسایت علاقه دارم از طرفی وقت هم نمیکنم برم کلاس یه بسته نرم افزاری پیدا کردم که بنظرمیاد چیز جامع و بدردبخوری باشه لینکش رو میزارم ببینید مفید فایده هست یانه؟

لینک نرم افزار
ممنون
سلام معراج جان
چون با طراحی سایت آشنایی زیادی ندارم (یا این آموزش هم کار نکردم) فقط نظر خودم رو میگم. دوستانی که کار کردن بهتر میتونن راهنماییت کنن

این آموزش با اطلاعاتی که نوشته به نظر میرسه کامل و خوب باشه. این سایتی هم که گذاشته، همیشه آموزش های خوب و حرفه ای میذاره
برای همین فکر میکنم آموزشش به دردت بخوره و بتونی ازش استفاده کنی

پ.ن : قبل از خرید این آموزش هم میتونی آموزش های رایگان ورد پرس که تو اینترنت هست رو دانلود کنی و یه نگاهی بندازی

سلام . من یه هارد اکسترنال 1tb دارم. حالا واسه ایکس باکس میخوام فرمتشو عوض کنم بزارم رو فت 32 اما تو win 8 فت 32 نداره اگه میشه لینک نرم افزاری رو بدید که بتونم باش فرمت هاردو به فت 32 تبدیل کنم. درضمن اگه راهی هست که بشه همین هاردو پارتیشن بندی کنم و فقط یه پارتش فرمتش فت 32 باشه و بقیه اش ntfs باشه لطفا معرفی کنید.

سلام . من یه هارد اکسترنال 1tb دارم. حالا واسه ایکس باکس میخوام فرمتشو عوض کنم بزارم رو فت 32 اما تو win 8 فت 32 نداره اگه میشه لینک نرم افزاری رو بدید که بتونم باش فرمت هاردو به فت 32 تبدیل کنم. درضمن اگه راهی هست که بشه همین هاردو پارتیشن بندی کنم و فقط یه پارتش فرمتش فت 32 باشه و بقیه اش ntfs باشه لطفا معرفی کنید.
سلام
با برنامه های مدیریت هارد دیسک میتونی کارهایی که میخوای انجام بدی

رفقا میخواستم ببینم Visual Studio رو میشه دانلود کرد؟

چون DVD رامم خراب شده نمیتونم نصب کنم .. فقط هم زبون c++ رو میخوام .

شما اگه میخوای زبان ++C رو فقط کار کنی میتونی از برنامه ی C-Free استفاده کنی که خیلی هم برنامه ی سبکی هستش من خودم استفاده میکنم و همچنین از زبان های دیگه هم پشتیبانی میکنه ، ولی شما Visual Studio رو هم میتونی دانلود کنی ../

سلام اگه میشه لینک دانلود برنامه پارتیشن ممجیک و پارتیشن منیجر رو بدید . لطفا سازگار با win8 64 اخه خیلی دان کردم اما هرکدوم یه ارور میده. ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or