اگه میشه برنامه ای معرفی کنین که زیر نویس فیلم رو تو فیلم چاپ کنه.
یعنی دیگه احتیاجی به فایل srt نباشه وکلا بندازیش با فیلم مخلوط بشه.
تو تلویزیون های ال ای دی نمیشه زیر نویس پخش کرد.
ممنون از محبت رفقا
داداش دستت در نکنهبا mkvtoolnix میشه این کار کرد اگه درست نوشته باشم نوع نوشتنش
سلامسلام
نرم افزاری هست که بشه باهاش از طریق اینترنت تماس تلفنی انجام داد، یا نیاز به چیز خاصی داره یا اصلا نیازی به هیچ نرم افزاری نیست
با تشکر
همین نرم افزارهایی که الان هم تو دستگاه های اندرویدی (و غیره) رو بورس هست . اکثرش نسخه ویندوز هم داره مثل viber , skype , Tango , oovoo و ... هم تماس تصویری و هم صوتیسلام
نرم افزاری هست که بشه باهاش از طریق اینترنت تماس تلفنی انجام داد، یا نیاز به چیز خاصی داره یا اصلا نیازی به هیچ نرم افزاری نیست
با تشکر
سلام معراج جانسلام
دوستان یه راهنمایی میخوام....من به طراحی وبسایت علاقه دارم از طرفی وقت هم نمیکنم برم کلاس یه بسته نرم افزاری پیدا کردم که بنظرمیاد چیز جامع و بدردبخوری باشه لینکش رو میزارم ببینید مفید فایده هست یانه؟
لینک نرم افزار
ممنون
سلامسلام . من یه هارد اکسترنال 1tb دارم. حالا واسه ایکس باکس میخوام فرمتشو عوض کنم بزارم رو فت 32 اما تو win 8 فت 32 نداره اگه میشه لینک نرم افزاری رو بدید که بتونم باش فرمت هاردو به فت 32 تبدیل کنم. درضمن اگه راهی هست که بشه همین هاردو پارتیشن بندی کنم و فقط یه پارتش فرمتش فت 32 باشه و بقیه اش ntfs باشه لطفا معرفی کنید.
رفقا میخواستم ببینم Visual Studio رو میشه دانلود کرد؟
چون DVD رامم خراب شده نمیتونم نصب کنم .. فقط هم زبون c++ رو میخوام .
بهترین نرم افزار برا تبدیل دی وی دی فیلم به یک فایلmkvیا هر فرمتی که کم حجم و با کیفیت باشه چیه؟؟