درخواست نرم افزار هاي كاربردي

دوستان لطفا 1نرم افزار قوی معرفی کنین تا بتونم HhistoryوCache مرورگرم ریکاوری کنم:(
اخه اومدم موزیلا پاک کنم و 2باره نصب کنم ناغافل اون تیک پاک کردن history فعال کردم:( الان راهی هست بتونم اون فایلها برگردونم؟چون کلی پسورد و ادرسهای سایتهایی بود که الان چند ساله ذخیره کردم توش بود همه پریدن=(( اگر نیست بگید برم خودمو دار بزنم:((

دوستان لطفا 1نرم افزار قوی معرفی کنین تا بتونم HhistoryوCache مرورگرم ریکاوری کنم:(
اخه اومدم موزیلا پاک کنم و 2باره نصب کنم ناغافل اون تیک پاک کردن history فعال کردم:( الان راهی هست بتونم اون فایلها برگردونم؟چون کلی پسورد و ادرسهای سایتهایی بود که الان چند ساله ذخیره کردم توش بود همه پریدن=(( اگر نیست بگید برم خودمو دار بزنم:((

ببین این مقاله به دردت میخوره یا نه:

Firefox: Recover Lost, Deleted or Corrupted Bookmarks | a Tech-Recipes Tutorial

wifi cracker یا ...برنامه ی back track نزدیک 3 گیگ و باید برنامه نویسی و کار هک بلد باشید برای انجام کار با این برنامه :|
باو من اگه میتونستم هک کنم که دیگه نمیومدم نرم افزار دانلود کنم! :دی
یه نرم افزار سراغ نداری که خودش کار رو انجام بده؟

باو من اگه میتونستم هک کنم که دیگه نمیومدم نرم افزار دانلود کنم! :دی
یه نرم افزار سراغ نداری که خودش کار رو انجام بده؟

ببخشید ولی چرا انقدر راحت طلبی شما :d نه دیگه چنین امکانی وجود نداره اگه وجود داشت که سنگ رو سنگ بند نمیشد راهش همین :d باید برنامه wifi cracker داشته باشی

دنبال نرم افزاری هستم که باهاش بتونم گوشی اندرویدی متصل به PC از طریق USB رو محتویات مموری داخلی رو جستجو کنم(در ویندوز). search خود ویندوز اصلا خوب عمل نمیکنه و نرم افزارهای جستجوگر دیگه (چون موبایل اندرویدی حرفی برای درایوش تعیین نشده), اون رو نمیشناسه که بشه جستجو کرد.

wifi cracker یا ...برنامه ی back track نزدیک 3 گیگ و باید برنامه نویسی و کار هک بلد باشید برای انجام کار با این برنامه :|

در تایید حرف دوستمون باید بگم که من از این برنامه استفاده کردم جواب هم می ده ولی باید سنگین بشینی پاش و حوصله داشته باشـــــــــــــــــــی...

سلام
اقا یه برنامه بود برای ویرایش ویدیو طوری که میتونیستی بک گراند ویدیو رو هرچی دوست داشتی بذاری اما باید حتما از پارچه سبز توی رکورد ویدیو استفاده میکردی بعد با برنامه بگ گراند ویدیو تو تغییر میدادیی یه جایی دیدیم پارسال نتوستم دانلود کنم الان احتیاج شدید دارم ممنون میشم اسمه برنامه رو بگید

بک ترک برنامس؟;))

در جواب دوست عزیز هم بگم بله میشه پسورد وای فای رو درآورد و خیلی هم سخت نیست . سیستم عامل بک ترک که این دوستمون گفتن یک سری ابزار برای تست امنیت شبکه هستش و خب توش ابزار های مربوط به این کار هم وجود داره . در واقع اگه بخوام بگم بطور کلی شما نمی تونید پسورد رو در بیارید در اصل شما پکت هایی که حاوی اطلاعات هش شده ی اون وای فای هستش رو برمیدارید و با روش های مختلفی سعی می کنید تا اطلاعات رو از حالت هش بیرون بکشید . اما معمولا ساختمان های ادارای یا بطور کلی سازمان ها علاوه بر پسورد از روش های دیگه ای مثل مک فیل*ترینگ هم برای محدود سازی دسترسی استفاده میکنن.
------------------------------------------------------------------------
سلام
اقا یه برنامه بود برای ویرایش ویدیو طوری که میتونیستی بک گراند ویدیو رو هرچی دوست داشتی بذاری اما باید حتما از پارچه سبز توی رکورد ویدیو استفاده میکردی بعد با برنامه بگ گراند ویدیو تو تغییر میدادیی یه جایی دیدیم پارسال نتوستم دانلود کنم الان احتیاج شدید دارم ممنون میشم اسمه برنامه رو بگید
نرم افزار افتر افکت این امکانی که شما میخواید رو داره :
http://soft98.ir/multi-media/edit-video/2416-Adobe-After-Effects.html

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or